Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
37. sayfa BirinciBirinci ... 273536373839 ... SonuncuSonuncu

KeeWay 250cc Landcruiser

REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway land cruiser
    ah ah aynen motorda tek sinir bozucu durum bu zaten bu havada bile jikle istiyor deli diyor beni

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    evet iki rezistans ile çalışmaması çok tuhat benimde kafama çok takılıyor sizin karbüratörler aynımı bilmiyorum ama tahminim aynısıdır diye düşünüyorum yamaha virago kinin takmayı düşündüm onuda bulmak çok zor yamaha servislerinde yok

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    double-tt muhakkak görüşmemiz lazım umarım motorun ve susturucaların hala resimdeki gibidir ben haziran sonunda Türkiye ye dönüyorum motora birkaç aksesuar (ayna elcik far-sinyal vizerlöri plakalık çanta vs) sisy bar ape hanger gidon ve egzos düşünüyorum senin şu egzosları canlı bi şekilde duymam lazım hocam ve kaça patladı sana onlar bi yazarsan sevinirim

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben motorumu sattım chopper defterini kapattım yani aranızdan ayrıldım arkdadaşlar bir süre cupla idare edicem sonra bakıcamKazasız belasız sürüşler.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Motosikleti
    eywllh sanada kazasız belasız sürüşler tekrar bekleriz aramıza

2 yildir Keeway Cruiser kullaniyorum ve bu sayfalari ilk kez gordum...
    Sansa bakin ki, tam da bugun motorun sogukta "oksurme" aliskanligi ve her yerde arka lastik boyutlari 130/90-16 yazarken, bendeki lastigin 120/90-16 olmasi yuzunden Keeway Avrupa'ya mail atmistim.
    Sicak sicak gelen cevaplari sizinle paylasayim...
    Oncelikle lastik konusu, Avrupa'da satilan Cruiser 250'lerde hem 120 hem de 130 lastik kullanildigi icin, aldiginizda motorunuzda 120'lik arka lastik olsa da, 130'u da gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.
    Ardindan, yedek parca konusu, malum artik Tekay getiriyor Turkiye'ye Keeway'i. 2 hafta once tam bir konteyner yedek parca gonderilmis Tekay'a, Keeway Avrupa'dan, bilginize.
    Ve en onemlisi, motorun serin havalarda oksurmesi problemi.
    Bolge mudurunun birebir cevabi soyle:
    "Up to our experience, the weak point of the Cruiser is the choke. It is a pin valve, which might go wrong.
    The problem is that it is a common unit with the carburettor, cannot be purchased separately however it is possible to dismount."
    "Deneyimlerimize gore, Cruiser'in en zayif noktasi jikle. Bu jikle bir igne valfi ve zaman zaman sorun cikartabilir.
    Sorun su ki, bu karburatorun icindeki bir parca ve ayri olarak satin alma sansin yok, ancak cikarma sansina sahipsin."

Yazdigim mesajlara oldukca hizli yanit verildigini ozellikle belirtmek istiyorum, su satirlari yazdigim anda da, Tekay'a benim ihtiyac duydugum yedek parcalarin gonderildigini konfirme eden bir mail daha geldi.
    Turkiye icerisinde biraz sorunlu olsa da, sanirim Avrupa'daki Keeway sahipleri oldukca sansli.

Artik karburatoru sokup, sozkonusu igne valfi kontrol etme zamani...
    Herkese Cruiser'lariyla keyifli surusler...

Motosikleti
    Alıntı hoydudu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yildir Keeway Cruiser kullaniyorum ve bu sayfalari ilk kez gordum...
    Sansa bakin ki, tam da bugun motorun sogukta "oksurme" aliskanligi ve her yerde arka lastik boyutlari 130/90-16 yazarken, bendeki lastigin 120/90-16 olmasi yuzunden Keeway Avrupa'ya mail atmistim.
    Sicak sicak gelen cevaplari sizinle paylasayim...
    Oncelikle lastik konusu, Avrupa'da satilan Cruiser 250'lerde hem 120 hem de 130 lastik kullanildigi icin, aldiginizda motorunuzda 120'lik arka lastik olsa da, 130'u da gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.
    Ardindan, yedek parca konusu, malum artik Tekay getiriyor Turkiye'ye Keeway'i. 2 hafta once tam bir konteyner yedek parca gonderilmis Tekay'a, Keeway Avrupa'dan, bilginize.
    Ve en onemlisi, motorun serin havalarda oksurmesi problemi.
    Bolge mudurunun birebir cevabi soyle:
    "Up to our experience, the weak point of the Cruiser is the choke. It is a pin valve, which might go wrong.
    The problem is that it is a common unit with the carburettor, cannot be purchased separately however it is possible to dismount."
    "Deneyimlerimize gore, Cruiser'in en zayif noktasi jikle. Bu jikle bir igne valfi ve zaman zaman sorun cikartabilir.
    Sorun su ki, bu karburatorun icindeki bir parca ve ayri olarak satin alma sansin yok, ancak cikarma sansina sahipsin."

Yazdigim mesajlara oldukca hizli yanit verildigini ozellikle belirtmek istiyorum, su satirlari yazdigim anda da, Tekay'a benim ihtiyac duydugum yedek parcalarin gonderildigini konfirme eden bir mail daha geldi.
    Turkiye icerisinde biraz sorunlu olsa da, sanirim Avrupa'daki Keeway sahipleri oldukca sansli.

Artik karburatoru sokup, sozkonusu igne valfi kontrol etme zamani...
    Herkese Cruiser'lariyla keyifli surusler...
    eywallah dostum çok saol.... öksürme mi desek gaz kesmemi tam olarak bilmiyorum ama benim ki yazında yapıyordu... sorun başka sanırım bakalım bu yaz çözücez inşaallah herşeyi sanada keyifli sürüşler görüşmek üzere

Motosikleti
    keeway land cruiser
    evet artık banada bu soğuk havalarda illallah geldi motorun öksürmesinden.en kral ustalara götürdüm izmirde ama bu olayı çözemediler yani sırf bu yüzden bu motordan soğudum.ha derseniz başka ne sorunu var kardeş başka sorunu yok ancak ben motoru çalıştırdığımda basıp gitmek istiyorum rahat rahat.15 dk boyunca özürlü gibi gidiyorum resmen bu şekilde.

Motosikleti
    keeway superlıght 150
    slm arkadaslar bende 3 yıl keewayın superlıght modelını 30 000 km kullandıktan sonra ikinci el land cruıser aldım 1500 km de size bu model hakkında bazı sorularım olacak
    1 . bu motosikletın deposunda ne kadar benzin kaldığını nasıl oğrenecegız yanı alt tarafta bulunan vana nasıl kullanılıyor
    2 .yağ cubuğu bulamadım yuvarlak bı goz var yağa ondanmı bakacağız ve kac lıtre yağ alıyor
    3. bunun lastıklerı tubelessmi?
    4. son olarakta kac km hız yapabılırız
    şimdiden ilginiz için teşekkur edıyorum ve hepınıze kazasız suruşler diliyorum

Motosikleti
    Alıntı ramdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar bende 3 yıl keewayın superlıght modelını 30 000 km kullandıktan sonra ikinci el land cruıser aldım 1500 km de size bu model hakkında bazı sorularım olacak
    1 . bu motosikletın deposunda ne kadar benzin kaldığını nasıl oğrenecegız yanı alt tarafta bulunan vana nasıl kullanılıyor
    2 .yağ cubuğu bulamadım yuvarlak bı goz var yağa ondanmı bakacağız ve kac lıtre yağ alıyor
    3. bunun lastıklerı tubelessmi?
    4. son olarakta kac km hız yapabılırız
    şimdiden ilginiz için teşekkur edıyorum ve hepınıze kazasız suruşler diliyorum
    öncelikle merhaba Kazasız belesız sürüşler diliyorum ve sırasıyla elimden geldiğince cevap vermeye çalışıcam...

1. depoda benzinin nekadar kaldığını ancak yolda kalınca anlıyosun... vana 3 konumlu yukarıda kullanmanı tavsiye ederim ortada iken zaten kapalı... aşağı aldığında yedek depoya geçiyor seni 30km daha götürür genelde yukarıda kullan eğer aşağıda unutursan yolda kalır motoru itmek zorunda kalırsın...
    2. yağ çubuğu konusunda bi bilgim yok fakat göstergesi var yantarafa doğru
    3. hayır değil
    4 110 max 120... fakat tavsiye etmem..

Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3. hayır değil
    MFM bir duzeltme yapmak istiyorum, lastiklerimiz tubeless.
    En azindan benim motorun uzerinde gelen "zengshuian" "zenghusian" gibi super marka lastikler tubeless.

ramdem, motor 1.5 litre kadar yag alabiliyor.
    otoyolda sabit hizim 110, sollamalar icin (cok ciddi bir ters ruzgar yoksa) rahatca 120-130 civarinda kullanabiliyorum.

Motosikleti
    LC 250
    katılıyorum tubeless üzerinde öle yazıyor kapalı jantlar genelde tubless oluyor sanırım
    motoru komple bakıma sokuyorum ark lar
    ön-arka balata 16tl
    yağ filtre 15 tl
    zincir 70 tl
    hava filtre 90 tl (komple satıyorlarmış bundan dolayı çok pahalı bende elle yıkarım saç kurutma makinesinde kuruturum artık tabi kulllanılamaz durumda ise mecbur değişecek)
    yağını kendim değiştiriyorum full sentetik alıyorum elf 1 lt 16 tl motor 1.5 lt alıyor tabiki
    buji akü problem yok şimdilik tek marşla çalışıyoryaparsa onlarıda değiştiririm ileride akünün suyunu ekliyorum sorun olmuyor
    işçilik şimdilik bir kaç yere sordum 40-50 deniyor bakalım cumartesi uygun olan bir yere vereceğim artık

Motosikleti
    keeway land cruiser
    evet lasikler tubeless.benim merak ettiğim birşey var zincir ömrü ne kadar ve zincirin durumunu nerden nasıl anlarız

Motosikleti
    keeway land cruiser 250

izmirli arkadaslara

herkese merhaba arkadaslar.yaklasık 20 gün oldu ilk motoromu alalı.keeway land cruise 250 aldım.ister istemez yabancıyım.tabiikide.hatta doğru motoru aldığımdan bile tereddütlüyüm.izmirli keeway cilerden yardımlarını esirgememelerini bekliyorum.
    özel mesaj atarsanız sevinirim.
    herkese iyi ve kazasız günler...

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    arkadaşlar merhaba, ben Land Cruiser' ın Ön Siperliğinden almak istiyorum. Acaba nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, hatta alabileceğim online bir alışveriş sitesi varsa daha iyi olur. Fiyatla ilgilide herhangi bir bilgim yok.
    Kullanmayıp orjinalinden çıkartmış olan arkadaşlarlada görüşüp alabilirim fiyatını konuşarak. Yardımlarınızı bekliyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------

Alıntı double-tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 ----------

buarada @double-tt hocam, motorunuz gerçekten güzelmiş, tekeriniz hep düz bassın Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
    Bir sorum olucak, egsozunuzu Smokehead Ercan Motordan yaptırmışsınız sanırım Ne kadara mal oldu acaba? Fiyat olarak merak ettim, buarada Ön siperlik konusunda sizde yardımcı olursanız bana sevinirim, nereden ne kadara bulabileceğime dair..

Motosikleti
    LC 250
    300 egzoz 50 susturucu mevsimde yaptırmadım ama sonbahardı mevsime ve pazarlığa göre değişiyor
    egzozlarda bir şikayetim yok ama işçiliği başka yere yaptırın derim
    tümoparsan (eminönü) ve merkez yedek parça(ttcustom arkası mecidiyeköyde) lc parçası satışları yapıyorlar özellikle merkez yedek parça fiyatları çok uygun ve yedek parçası çok
    http://www.merkezyedekparca.com/

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı double-tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    300 egzoz 50 susturucu mevsimde yaptırmadım ama sonbahardı mevsime ve pazarlığa göre değişiyor
    egzozlarda bir şikayetim yok ama işçiliği başka yere yaptırın derim
    tümoparsan (eminönü) ve merkez yedek parça(ttcustom arkası mecidiyeköyde) lc parçası satışları yapıyorlar özellikle merkez yedek parça fiyatları çok uygun ve yedek parçası çok
    http://www.merkezyedekparca.com/
    eyvallah hocam saoL verdiğin bilgiler için, ancak neden işçiliği başka yerde yaptırmamızı tavsiye ediosun? Ercan motor egsoz konusunda iyi ama işçilik konusunda iyi değil mi ?

Buarada verdiğiniz linke göz attım ancak Ön siperlik ile ilgili bişey bulamadım..

Motosikleti
    LC 250
    [QUOTE=hllmr;2100851]eyvallah hocam saoL verdiğin bilgiler için, ancak neden işçiliği başka yerde yaptırmamızı tavsiye ediosun? Ercan motor egsoz konusunda iyi ama işçilik konusunda iyi değil mi ?

Buarada verdiğiniz linke göz attım ancak Ön siperlik ile ilgili bişey bulamadım..[
    önce ben yaptırdım sonra ark gv250ye yaptırdı ikisininde işçilik 0 zaten dükkana bi gir anlarsn içerinin düzenine bak bana hak verirsin bir kere yaptırdım bir daha yaptırmam duyduğuma görede 250 cc üstü olan makinalarda egsozlarda problem oluyormuş bende sorun çıkmadı ama 250cc üstü olsaydı çıkma ihtimali yüksekmiş
    telefon edersen daha iyi bende aradığım şeyleri bulamamıştım intten telefonda daha sağlıklı bilgi alıyorsun

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    eyvallah @double-tt hocam, egsozu SmokeHead' den yaptırmayı düşünüyorum bende ama ozaman sana kulak verip sadece egsozu ordan temin edicem, başka yere taktırıcam
    Ses konusu nasıl buarada?
    eyvallah hocam telefonla bilgi alıcam Ön siperlik için belirttiğiniz siteden..

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    merhaba arkadaşlar bende bu motoru yeni gördüm daha önce keway superlıgt dusunuyodum sımdıkı dusuncem değişti pek kaliteli değil bide şu resimlerdeki ilk sayafada bırı modifiyeli digeri değil heralde türkiyede de modifiyesiz olan geliyor size sormak istediğim tek şey motor blogundaki o yuvarlak olan şey modifiyeyle koyabilirmiyiz sonradan yanti monte edebilirmiyiz ve o parca neyin nesi
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

37. sayfa BirinciBirinci ... 273536373839 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler