Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
36. sayfa BirinciBirinci ... 263435363738 ... SonuncuSonuncu

KeeWay 250cc Landcruiser

REKLAM ALANI

Motosikleti
    LC 250
    Alıntı serknozkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkdaşlar bende bgün aranıza katıldım sonunda aylardır takip ettiğim motorumu aldım:D
    hayırlısı olsun kazasız belasız güle güle kullanırsın ihşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    keeway land cruiser
    saol dostum

Motosikleti
    keeway land cruiser
    ya arkdaşlar benim motoru bugun ölçtüm egzos orjinal ellenmedi 100 km. de 4.8 lt. benzin yaktı normali bana biraz fazla geldide

Motosikleti
    Land cruiser 250
    Motoru sabah çalıştırmaya çekiniyorum sesi çok fazla...Varmı bi bilen arkadaşlar egzost için susturucu felan :?
    ::sapkaa::[COLOR="Red"][COLOR="Red"]Rodeo (Biri beni durdursun)[/COLOR]!!![/COLOR] ::sapkaa::

Motosikleti
    keeway land cruiser
    arkdaşım neden açtırdınki zaten egsozu fazla yakıyor tamam ses hoş oluyor ama cepten çıkan parada önemli:Dsen ne kadar yakıyosun bu şekilde

Motosikleti
    LC 250
    ya arkdaşlar benim motoru bugun ölçtüm egzos orjinal ellenmedi 100 km. de 4.8 lt. benzin yaktı normali bana biraz fazla geldide
    aşağı yukarı benimkide aynı sayılır 14 lt 330 km fln

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

Alıntı Rodeo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru sabah çalıştırmaya çekiniyorum sesi çok fazla...Varmı bi bilen arkadaşlar egzost için susturucu felan :?
    sesi çok mu fazla :D bende ses çıkmıyor diye egzozları değiştirdim seninki farklı model olsa gerek
    susturucu yaptırırsın kolay eğer orjinal egzoz değilse

Motosikleti
    keeway land cruiser
    yok ya bnmki gene fazla yakıyor 14 lt 290 km gidiyo napmak lazım bu motorun düzgün yakması için performanstanda düşmeden

Motosikleti
    LC 250
    yok ya bnmki gene fazla yakıyor 14 lt 290 km gidiyo napmak lazım bu motorun düzgün yakması için performanstanda düşmeden
    sıfırsa rodaj dönemi var sonrasında düşebilir valla açıkcası banada fazla geliyordu ama gvler de aynı yaktığını gördüm
    cc yükseltmek lazım onlar daha az yakıyor gördüğüm kadarıyla

Motosikleti
    keeway land cruiser
    ya kimseden ses çıkmıyor nerde bu lc kullanıcıları:Dben egzoz açtırmayı düşünüyoruma ama şöle düzgün bbi şekilde düzgün gerçek chooper sesine en uygun şekilde izmirde en iyi neresi yapar bilen varmı acaba

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    selam arkadaşlar, istanbulda motorunu 3000/3500 e satmak isteyen var mıdır acaba

Motosikleti
    keeway land cruiser
    o fiyata bu motordan zor bulursun arkadaşım biraz:Dha bulursun bulmazsın değil ama gene masraf yapman gerekir aynı şey olur:D

Motosikleti
    LC 250

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 ----------

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı double-tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 ----------

İyi parlamış :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    LC 250

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------

plakanın oraya ya zincir tarzı ya da deri kaplı birşey bide bayrak direklerinide eski plakanın olduğu yerlere monte ettim mi dahada bi şey yapmıyacam bitirdi beni

Fudoshin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorunuz çok şıkmış,650 yada 800cc bir chopper gibi duruyor
    Mermerciler Sanayi Sitesi, 4.cadde no:12 Kat-1 Nakipoğlu işmerkezi BEYLİKDÜZÜ - İstanbul

0212 554 64 04

tekay@suzukitekay.com

Motosikleti
    LC 250
    Alıntı Fudoshin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunuz çok şıkmış,650 yada 800cc bir chopper gibi duruyor
    teşekkür ederim fatboy kopyası zaten olabildiğince ona yaklaşmaya çalışıyorum seside hallettim gören daha doğrusu motordan anlamayanlar kaç cc olduğunu soruyor hemen ;) bir kaç şey kaldı yapılacak sonra satacağım kısmetse cc yükselteceğim

Motosikleti
    keeway land cruiser
    bende bugün egzoz açtırdım ve tüp takıldı iki egzozada seside çok güzel oldu ama senin sesi dinlemek isterim açıkcası zahmet olmazsa bi kayıt edip gönderebilirmisin?

yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Arkadaşlar LandCruiser ve SuperShadow aynı motora sahip ilk sayfaları okumadım 35.sayfada yazdıklarınıza istinaden Shadow kullanıcılarının yazdıklarını dikkate almanızı öneririm bizim makinelerimiz karbüratörde iki tane elektirikli rezinstans olmasına rağmen ilk alıştırmada ve motor soğuduktan sonra geç çalışan bazen çok çok zor çalışan jikleyi bazı yaz aylarında hatta bu ayda bile kullanmayı gerektiren bir motosiklet.Ben bunu üzerindeki karbüratöre veriyorum çoğu mikuni sanır ama üzerindeki karbüratör mikuni değil! En azından Shadow'lardaki karbüratör mikuni değil boş zamanınızda ve dikkat ederseniz üzerinde farklı bir marka 'E' ile başlayan bir markaya sahip şu anda hatırımda yok ama sizde bakın.14.500 kmde benim motosikletim şu anda zinciri 7.000 km de değiştirmiştim.Orjinal zinciri pek sağlıklı değildi.Yakıt konusunda 9 litre ile 250 km yok yapıyorum bizim motosikletlerin deposu 9 litre düz ve uzun yolda arçı ile çantalarımda dolu elazığ-kayseri arasında 100km de 3.1 litre yakıt tüketimi harcıyor.Motosikletlerinizin yağını kontrol edin fark edenler sanırım bilir yağ eksiltir sonra üzücü sonuçlar yaşamayın.2006 yılından bu yana yaşadığım tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim kısaca hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    LC 250
    bilgi paylaşımı için teşekkürler

yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Ayrıca üzerindeki karbüratörün markası EXACT bir çok arkadaşım mikuni desede eğilip baktığımız zaman okunuyor epeyce bir fiyatı var 300 liranın üzerinde

36. sayfa BirinciBirinci ... 263435363738 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler