merhaba lc250 kullanıcıları ben bu motoru bi süredir araştırıyorum ve gerçektende hoşuma gidiyo topic teki yazılarınızıda okudum herhangi bi hasar yazısıda görmedim buda beni etkiledi.fakat bu motoru türkiyeye getiren distribütör efsane motoru aradım ve konuştum keeway ı bıraktıklarını artık getirmiceklerini öğrendim ve bu motoru almaktan vazgeçtm.bu konu hakkında bilgisi olan varmı??yani almalımıyım parça ve servis sorunum olurmu??yoksa şuan olduğu gibi uzakmı durmalıyım??beni bilgilendirirseniz sevinirim
[COLOR="DarkOrange"]hız tutkunu değil motor tutkunuyum[/COLOR]
0088yağız
Bende duydum distribütör değiştirdiğini şu an nasıl bir distribütörle karşıyayız bilmiyoruz şimdilik parça sıkıntısı yok onu biliyorum ama ilerde ne olur bilemem.Bence beklemede kalman en doğrusu.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Distüribütör yine mi değişiyor. Nedir bu motorun başına gelen yahu?
Bir kaç foto koyda bizde aşık olalım bende aşık olmak istiyom
Abi yapma sitede az araştır nasıl foto eklenir var hadi bekliyoruz kalbim boş aşık olmak istiyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
www.ercanmotorcycle.com/img/keeway/250_1.html
bölesi daha ii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------
ayrıca buıgün gv 250 ye de yaptırdık kafanız sese dayanırsa gv liler yaptırsın aksi taktirde yoğun baş ağrısı yapabilir ark arkasından geldim hala başım ağrıyor bi daha önüme almayacağım onu land da sesi daha kafa kaldırır çıkıyor
dostum satıcam motoru ama yinede soruyim belki satmam kaça yaptırdın ve ses konusundada bi video çekip upload edsen sehir halindeki sesi ve boştaki sesini duysak çok mükemmel olmaz mı?
lc ciler ne oldu ya kimse yazmıyor arkadaş forumda benden başka landcruiser kullanan kalmadımı double-tt de cevap vermemiş zaten
bizim başlıkta millet gelicekmi gelmiycekmi nekadar satılıcak aksesuarları nerde diye konuşup kendilerini bitirmiş millet kimse yazmıyor artık hiç bir bilgi paylaşımı yok
herkez çok sorunsuz heralde aman maaşallah sorunsuz keyifli kilometrelere
valla ben yapacağımı yaptım yeter gayri devamını yüksek cc de yaparız sadece sis farı taktırırsanız woltajı çok düşük tutun yoksa aküyü çok hırpalıyor
tek sorun benzin göstergesi olmaması bazen dalgınlığa geliyor
bu mevsimde bile tek marşla çalışıyor maşallah
problemsiz sürüşler herkese
Burdayız usta ama fazla yok işte kullanan.Benim makine sorunsuz şuan bakalım biraz daha güzelleştirmek istiyorum ama 10 gündür benden 10 km ötede garajda fazla fırsatım yok şu sıralar binmeye.
benmi motorumla aramda 1200 km var sen 10 km şükret
yaza eğer bende değiştirmessem gidon sis farları sisy bar ve orjinalinden daha kaliteli heybe düşünüyorum... motorun görünüründe çantaları hariç herşeyi güzel ama çantalar çok kalitesiz koptu benim sağdaki soldakide en son kopmak üzereydi ya :s
Evet usta çantaları çok dandik tokaları kopuyor hemen.Benim hepsi koptu ya iyi bir çanta arıyorum arkayada bir tane düşünüyorum.
abi keşke tokaları kopsa benimki bağlantı yerinden komple koptu :s zaten aldığımda hasarlıydı çantalar ben bide biraz ağır eşya koydum iyice gitti. sonra kilit için taşıdığım çelik kablo vs içinde sürekli olduğu için iyice parçalandı en son kopmak üzereydi 1 parmak kalmıştı ben çektim kopardım
ısınma durumu nasıl yani sabah ilk çalıştırmada ben rahat 5 dk bekliyorum yoksa stop ediyor.
abi ben yurtdışındayım kullanamıyorum da o sorun bende de vardı ya sinir oluyordum hatta bi ara acelem olduğunda jikleyle gidiyordum hiç beklemiyordum bile gazı açmadan boşa alarak falan... kime sorduysam ya bütün motorlarmı böyle diye yok abi biz basıp marja gidiyorz dedi çok şaşırdım. ustama söyledim karbrotörü temzlememz gerekebilri dedi ozaman dedim demek sorun o pislik var sonra ya sadece soğukkenmi yani :S sebebini bende bilmiyorum motor soğukken gazı açtığımda direk stop ediyor giderkende yığılıyor motor sonra birden hızlanıyor :S:S
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)