LC egzosuyla ilgili bir değişiklik yapan oldumu varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bana sesi çok az geldiği için değiştirmek istiyorum biraz gürültüye ihtiyacım var
LC egzosuyla ilgili bir değişiklik yapan oldumu varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bana sesi çok az geldiği için değiştirmek istiyorum biraz gürültüye ihtiyacım var
yaw bu keewayler resimde falan hoş duruyoda, üstüne 180-190cm'lik biri bindi mi oyuncak gibi kalıyolar yaw...
Think Metal, Move Punk!!
Live Metal, Die Punk!!
ben motorumun egsozunu degistirmedim icinide bosaltmadım ama soyle bir degisikşik yaptım hem ses hemde motorun rahatlıgı icin her egsoza 6 delik actım sorunsuz
bu işlemi bir cok ustaya danısarak yaptım okeylendi.. ama bazı nedenlerden suan motorumu pşyasaya gore cok uyguna satıyorum
Ben talibim senin makinaya 6000 bin vereyim
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
he tmm o zamn ist talip çıkarsa hani sen istersin bi göz allah veriri iki göz hesabı bana yönlendir
evet o yazı bana ait egsozuma ilk işlem yaptıgım gun yazmıstım fazla denemem olmadan hemen karar vermistim ozaman 2 ser delik acılmıstı sonra kapattırdım 2 hafta sonra bir ustamn tavsiyesi uzerine 6 ser delik actım ve uzun yola cıktım istanbuldan samsuna gittim Allaha sukur kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız gittim geldim ve motordan beklemedigim perfonmansı ve guvenirligi aldım
yok remzi kardeş aptallıkla falan alakası yok motorun gücüde yükselmiyo sadece biraz rahatladığını söylüyorlar delmedeki amaca gelince senin makinede olmaz tabi ama genelde bizim gibi düşük güçte chopper kullanan ve gücüne göre biraz fazla ses çıkarsın ve ekonomik olsun diyenler delik açtırıyor ben henüz eçtırmış değilim çünkü çıkıcak sesten emin olamıyorum açtırdıktan sonra geride kapanmıyor saniyede düz bir egzoz yaptırmaya kalksan en az 100 150 iyi bişey alıyım desen en az 200 euro inş. aydınlata bilmişimdir
edit: ekonomik derken yakıt tüketimi olarak değil masraf olarak yakıt tüketimi biraz artıyomuş ama öyle ciddi bi artış yok tabi benim motor şuanda 100km 2.5 lt civarı yakıyor egzoz değişitiği vaki veya delindiği zaman yaklaşık 3lt yakıcağı rivayet ediliyor en fazla.
100 km de 2,5 litre yaktığına eminmisin ? Benim egzozda her birinde 4 delik var sesini fena sayılmaz ama 100 km de 4 litreye yakıyor sen öyle diyince şok oldum.
fabrika verisi 2.4 lt 100 km için ve aşağı yukarı 2.5 yakıyor tabi kullanımdan kullanıma değişir o ben ekonomik takılıyorum şu sıralar :D
Abi bende öyle ekonomide gidiyorum 80 km/h 5 vites böyle 10 liralık benzinle 3litre filan işte 70-75 km yapıyorum
ben onu bunu bilemem benim motorumda 6 ser delik var dedigim gibi 45 gun once istanbuldan samsuna gittim 1900 km yol yaptım ve toplam 170-180 tl civarı benzin yaktım hızım 100km den asagı pek dusurmedim motorun ne gidisinde sorun var nede yakıtında egsozda işlem yapmadan oncede yakıt testi yapmıstım inanın deigisiklik hissetmedim motorun sesine gelince tatmin ededcek sekilde ses alıyorum zaten abartı bi ses istemiyordum motorum uzun yolda ne yoruldu nede sorun cıkardı uzun yolda giderken tek yorulan bendim ben de yorulmasan inanın mola bile vermiyecektim ama bileklerim ve afedersiniz kıcım cok feci agrı yaptım 2 saatte bir mola vererek motoru degil kendimi dinlendirdim 800 gidisi 800 gelis 300 km de sehir ici gezi yaptım istanbulda oturan arkadaslar motorumu istedikleri zaman gelip gorebilir sesine ve gidisine bakabilir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
egsozt u deldirdim ama komple susturucuyu deldirmedim o kısmı dikkat edelim
valla ikinizde hala fiyatları yazmadınız. Linkinizi verin yada satış ilanı vermediyseniz biçtiğiniz fiyatları yazın arkadaşlar ilgileniyorum.
Evet benim motorumun egzoz sesi, egzozların her birinde 4 delik var.
KEEWAY EGZOZ.WAV - 0.17MB
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)