Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

KeeWay 250cc Landcruiser

REKLAM ALANI

Motosikleti
    01.04.2010 da Keeway land cruiser
    Merhabalar yenı katıldım aranıza en kısa zamanda bir cruıser sahibi olucam inşallah yardımlarınıza çok ihtiyacım olucak..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------

teşekkürler şimdiden
    [COLOR="Red"]߀ni SevMeyen Var Mıııı?![/COLOR]:mrgreen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Land Cruiser

egsoz

arkadaslar LC250 si olan arkadaslara seslendim ama cıt cıkmadı bende 2 gun once egsozda bir kac delik actırdım berbat diyebilirim hic tavsiye etmiyorum yuksek devirde cıkan ses sanki motor boguluyormus gibi oluyor dun arkadasla yokus cıkıyorum cok rahat sekilde perfonmans kaybı yok sesi duyanlar senin motor boguluyor yokus cıkmıyor diye mırıldandılar bilginize
    tavsyem komple eksoz yaptırmanız ben en yakın zamanda yatıracagım delikleride bugun kapattırıyorum

selamlar, bu motorun bu hale gelmesinin maliyeti ne kadar olur ortalama?
    liste yaparsak;

-çamurluklar değişecek,
    -sislambaları takılacak ve ön sinyaller aşağı sarkıtılacak,
    -fren ve vites pedalları daha klasikleri ile değişecek,
    -hava filtresi için sade ve biraz daha büyük bir kapak takılacak,
    -koltuk ve sissy bar 3. fotodaki gibi yaptırılacak,
    -egzost yaptırılacak en alttaki gibi
    -ve son olarak belki bir koruma demiri!

git yeni motor al diyecek olanlara peşinen söyliyim hiç yazmayın, ben marka ve modeli ne olursa olsun alacağım motorun tamamen bana özgü özellikleri olsun istiyorum, yani custom! daha önce böyle bir işe hiç kalkışmadım ama zaten benim yapacağım bişi yok burada sadece alıp takıcam veya taktırıcam! ama şunu derseniz varım, "kardeş bu avrupada satılan standart modeli ve eğer istersen bunu zaten getiriyolar!"...

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    Anladıgım kadarı ıle sen motoru ıyıce fat boy a cevırmek ıstıyorsun, yakışırda!

bu saydıkların ıcın cebınde en az 1500 liran olsun, cunku buradakı hıc kımse sana dırek su kadar tutacaktır dıyemeyecektır bu proje ıslerınde cebınden ne kadar cıkacagı hıc bır zaman bellı olmuyor,bı tarafını degıstırırken baska bır yerı kesfedıp onun modifıkasyonu uzerıne arastırmalar yapmaya baslıyorsun... ama cebınde bu ısler ıcın 1500 liran olsun en az bunu soyleyebılırım
    3500 e ıkıncı el cok temız landcruiser lar var eger uygun bı fiyata baglayabılırsen cok guzel seyler yapabılırsın bu motordan... bıraz da amortısorlerı ve yayları ıle oynayıp yere oturtursan daha da tatlı duracaktır bu saydıgın uygulamaların yanı sıra...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

bu da motorumun konusu, belkı ılerıde yapacagın seyler uzerıne fıkırlerıne bır katkısı olur

http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-merhaba.html

müthiş işler yapmışsın eline sağlık yardımın için çok teşekkürler muhtemelen bu işe kalkıştığım zaman "oldu da bitti maaşallah!" yapıcam.. bu kadar uzun vaktim yok cidden çünkü mağazacılık sektöründe çalışıyorum ve ciddi vakit kaybım var gün içinde! o sebeple tüm ölçüleri alıp malzeme tedariğini yaptıktan sonra belki gezi belki de motorunu görme amaçlı seni ziyarete gelirim ve benimkine de bir elatarız? bi de bişey sorucam bu motora tel jant daha iyi olmaz mı? bir de lastik çevrelerini beyaz yaptık mı peeeh! tadından yenmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    tabıkı gel beklerım,tel jantta yakısır ama ofsetı genıs tel jant takman lazım, bence su an ustundekı jantlar cok guzel ben vıragoma bıle takabılırım bunları, sen bır alda motoru hele o zaman dusunuruz... beyaz yanak bende yapacaktım ama arka tekerımde serıt yok boyayabılecegım... yanakta bulamadım 15 ınch ıcın çakmalık...

konuma guncel olarak goz at sureklı yenılıyorum

Motosikleti
    LC 250
    http://www.motorturk.com.tr/highway_hawk.html
    bu adresten istediğin malzemeleri bulabilirsin
    bi ara bende düşündüm hatta o ilk sayfadaki resmin hayalini kurmuşumdur ama şimdi yaparsam sadece egzoz değiştiririm daha fazlasını düşünmüyorum çünkü sattığımda gene çok düşük bir bedelle satacağım ve yaptığım masrafa acıyacağım onun yerine daha yüksek cc li bi makinada (dragstar gibi) uzun süreli kullanacağım bi makinada para harcaman istiyorum çünkü bunu gören herkes beğeniyor ama ne malı bu çinli değince ancak altın kaplama ıolsa değerini koruyabilir herhalde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 PM ----------

tel jant daha az yük olur herhalde ki bu güce etki eder motor rahatlar sanırım

Motosikleti
    LC 250
    bir iki tane sahte hesap açıp kendi kendime konuşacağım yakında
    landcılar nerdesiniz???
    hiç mi problem yaşamıyorsunuz (şahsen evet)

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    supershadow alırken bu motosikleti almayı istemiştim ama resmi var kendisi yoktu. Kullanmayınca, teknik gelişimlere ve olası modifiyelere tanık olamayınca yorum yapmakta mümkün olmuyor. Efsane motor biraz insaflı bir fiyat verseydide kullanıcısı çoğalsaydı bu modelin kötümü olurdu!
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    Artık Yok...
    bu motor kendi kendini batırdı efsane çok geç getirdi ama getirmeden nerdeyse 1 sene önce getirmiş gibi reklam fiyat falan verdi millet çok bekledi bu motoru hemde çok sonra bazıları gelmiycek diye ümidi kesdi başka motorlar aldı bazıları tepki koydu gelsede artık almam dedi o arada supershadowa çoğu yöneldi falan landcruiser geldiğinde ise yüksek fiyatı vasıfsız standart 250cc lik lifan motoru ile yani tabiri bence buraya tam oturur üvey evlat gibi ortada kaldı..

buda bence efsane motorun supershadow satsın diye yapdığı çok yanlış bir reklam ve fiyat politika hatası oldu.. yoksa motor güzel bir motor lifanın kendini ispatladığı bildiğimiz 250cc lik v motoru.. kasada gayet hoş.. ama işde motor supershadowun gölgesinde ve yüksek fiyatıyla kendi kendini ezdi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 PM ----------

Alıntı chicomania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar, bu motorun bu hale gelmesinin maliyeti ne kadar olur ortalama?
    liste yaparsak;

-çamurluklar değişecek,
    -sislambaları takılacak ve ön sinyaller aşağı sarkıtılacak,
    -fren ve vites pedalları daha klasikleri ile değişecek,
    -hava filtresi için sade ve biraz daha büyük bir kapak takılacak,
    -koltuk ve sissy bar 3. fotodaki gibi yaptırılacak,
    -egzost yaptırılacak en alttaki gibi
    -ve son olarak belki bir koruma demiri!

git yeni motor al diyecek olanlara peşinen söyliyim hiç yazmayın, ben marka ve modeli ne olursa olsun alacağım motorun tamamen bana özgü özellikleri olsun istiyorum, yani custom! daha önce böyle bir işe hiç kalkışmadım ama zaten benim yapacağım bişi yok burada sadece alıp takıcam veya taktırıcam! ama şunu derseniz varım, "kardeş bu avrupada satılan standart modeli ve eğer istersen bunu zaten getiriyolar!"...

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

motoru ikinci resimdeki fatboya benzete bilirsin birinci resimdeki motor daha cruiser havasında ama ikincisinde çok büyük bir masraf yapıcağını düşünmüyorum

en başda tek renk e boyatman lazım koltuk altı bazı krom parçalarıda boyatman lazım fatboyda boyalı çünkü

öndeki far kalabalığından kurtulup fatboydaki gibi bizim kartal gözü dediğimiz fardan takman lazım sanırım o tek şu anda zealsun 150 prince lerde var onlarınki kullana bilirsin.

seleye gelince güzel bir kaplamacıda aynı resimdeki gibi kırmızı renk deri kaplata bilirsin ayrıca artçı selesini ve selenin püskülünü kaldırtman lazım.. bununda büyük masraflı bir şey olduğunu sanmıyorum..

arka stopları ve sinyalleri kaldırıp fatboy daki ince kromlu sinyalleri ve arka stop lambasını alırsan zaten geriye yapıcağın benzetebiliceğin bir şey kalmıyor

o öndeki rüzgarlığıda çıkartırsan oldu sana little fat boy

zaten dikkat ettimde adamlar resmen fatboyu klonlamışlar..

yani bir ön farı değiştirip arka artçı selesini kaldırsan oldu sana fatboy resmen...

Motosikleti
    LC 250
    güncel abiiiii

Motosikleti
    hyosung gv250
    keewey 250 land cruiser amcamın oğlunda var, işe bigun onun motorla gittim motorun performansını hiç beğenmedim 2. vitesde şanzımandan sesler geliyor sanki benzin kaçırıyor gibi extradan motorun rodajı sağlam açılmış fakat 5. vites aralığı 80den 140a kadar sizce de çok değilmi?

Motosikleti
    LC 250
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keewey 250 land cruiser amcamın oğlunda var, işe bigun onun motorla gittim motorun performansını hiç beğenmedim 2. vitesde şanzımandan sesler geliyor sanki benzin kaçırıyor gibi extradan motorun rodajı sağlam açılmış fakat 5. vites aralığı 80den 140a kadar sizce de çok değilmi?
    gv 250 ile kıyaslamayalım (performans olarak) geçen gün gv sürdüm fark açıkca ortada

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lancılar burada
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Motosikleti
    LC 250
    Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lancılar burada
    nerelerdesin sen 1000 küsür msj atmıssın land a cimri kalmıssın

evet biraz öyle oldu ortam oluşmadı bi türlü bende fazla takılmadım lanımı satıyorum zaten artık tek başınasın

Motosikleti
    LC 250
    bende satıyorum ama seneye cc yükseltmek için hedefim shadow alıp en az 4sene fln kullanmak

4 yıl sonraya bakar benim durum okul bitince alırım yine bişeler

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    selam landmanicılar

alınık landcruiser bakıyorum haberiniz ola..özel mesaj ile ulaşırsınız..

Motosikleti
    Land Cruiser

Cok memmun olmama ragmen

İŞ CABALARINA GİRİSTİGİM İCİN MOTORUMDAN VAZ GECİP SATISA SUNDUM TAKASA ACIGIM
    http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem

32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler