Dert yok tasa yok alan memnun tabi sakin olur
Dert yok tasa yok alan memnun tabi sakin olur
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
sormak istediğin birşey varsa yardımcı olalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 PM ----------
valla öle ilk kazamı yaptım 3mt yerde motorla süreklendim motorun bi ayaklığı yamuldu valla dediğin gibi kazada yapsa sorun yok yola devam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------
aklıma geldi tek sorun gidonu kitlerken anahtarı üzerinde unutmam 2 kere yamuldu ama hala kırılmadı allahın hakkı 3 derler
Geçmiş olsun.
Anahtarı bile sağlam ya 3 te bile kırılmaz.Ben daha bi hata yapmadım.Gidon kilidini bile unutuyorum Birde alarmının sesi nasıl senin, benimki çok cılız ya duyan koca motordan çıkan sese bak diyor ya
Egzoz iyi ya benim açtırmış ilk sahibi ses tok çıkıyor.Açılmamış kende duymuştum gerçkten yakışmıyuor motora.
motoru beğenenler illa ki vardır da fiyatı yüzünden az satılıyor, benim motor da aynı durumda
o parayı bir çinliye verene kadar 2. el japon ya da hyo gv 250 deniyor, benim makina içinde 125 cc 14.5 hp ye 6000 tl verilir mi deniyor ?
Keeway Landcruiser motorsikletimi 900 km de satmak zorunda kaldım. İlk fırsatta yenisini alacağım. Her konuda motorumdan çok memnundum.
Ride the wild wind
Sonunda 3.500 TL + satış masraflarına sattım. İnternetten umudu kesince, şehir merkezinde bir yerde satılık yazısı ile sadece 3 saat bekledi ve satıldı Şu anda Alanya'da plaka ve ruhsat dahil sıfır satış fiyatı 6.000 TL...
Ride the wild wind
Hadi hayırlısı Xenkos umarım arayı soğutmadan alırsın bir tane daha.
SELAM ARKADASLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM İSTANBUL SARIYERDEN
BENDE Land Cruiser motorumun sesinden memnun degilim egsozu acılmıs bir motorun sesini dinlemek ona gore bende actırmayı dusunuyorum bu işlemin geri donusu olmuyormus sanırım egzoz u acılmıs arkadaslar mesaj atarsa sevinirim telefonda ses dinlesem yeter sanırım
Arkadaslar lc250cc motorum icin egsoz tavsiyelerinizi bekliyorum orjinallerine dokundurmadan yeni egsoz düsünüyorum
Arkadaşlar bu motorun ikinci elini almak istiyorum.
Birkaç yerde buldum.
Az kilometre yapmış, aksesuvarsız düzgün bi' tanesi en fazla kaç para eder?
Yani ben en fazla ne kadar vermeliyim.
"Where ignorance is bliss, it's folly to be wise" Thomas Gray
Bence rakama fazla bile diyen çıkacaktır fakat 3500 den fazla etmez daha fazlasını verme (Aksesuarsız, 2. el, için).
Tamam güzel görüntü vs ama eti, suyu butu belli işte yani çekik gözlünün orta altı vasat bir motoru işte kardeşim. (Bende kullanıyorum, yorumumu daha ılımlı bekleyenlere)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)