Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

KeeWay 250cc Landcruiser

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2006 Siyah Ford Focus TDCİ(175hp)
    Ben birkaç tane bayiyi aradım bayi yetkilileri şuan ellerinde olmadığını ama bu yazın ortalarında geleceğini söylediler fiyat tüm masraflar dahil 5000YTL olucakmış...
    Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    merak edenler için www.keeway.com.tr adresinden motorun fiyatını ve teknik özelliklerini yeni distürübütöründen alabilir bende acayip merak ediyorum bi canlı canlı göremedik şu motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yelken_786 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak edenler için www.keeway.com.tr adresinden motorun fiyatını ve teknik özelliklerini yeni distürübütöründen alabilir bende acayip merak ediyorum bi canlı canlı göremedik şu motoru
    Ben Fuarda gördüm, supershadow'un zerafeti asla yok.Motor zaten aynı.

Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    savaskayan dostum ya dediğim gibi bir görmek nasip olmadı şu motoru ama dediğin gibi supershadow da güzel yani resim koymayı bir türlü ögrenemedim yoksa benim motorunda fotolarını bir ara koyacam ama

Forumdan Uzaklaştırıldı
    savaskayan dostum ya dediğim gibi bir görmek nasip olmadı şu motoru ama dediğin gibi supershadow da güzel yani resim koymayı bir türlü ögrenemedim yoksa benim motorunda fotolarını bir ara koyacam ama
    Kargaya yavrusu kuzgun gelirmiş,Ben Pazar günü Kıyıköy'deydim.
    cross motorları dışında hiç bir motorun giremeyeceği orman yollarında kaybolmaya gittim.20km den sonra ulaştığım bir patikada Vize Orman İşletmenin aracıyla karşılaştım.
    Düz yoldan çok daha fazla orada keyif aldım ve cross motor almayı aklımdan bile geçirmedim.Motorumdan memnunum.

Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    savaskayan eger motorumu değiştirirsem sırf bu tarz yüzüne değiştireceğim bende cross turing tutkusu başladı bu aralar sorma gitsin aslında bir yıldır da var ama dediğin gibi bende geçen sene tatilde crossların peşinden patikaları tamamlamayı başarmıştım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    savaskayan eger motorumu değiştirirsem sırf bu tarz yüzüne değiştireceğim bende cross turing tutkusu başladı bu aralar sorma gitsin aslında bir yıldır da var ama dediğin gibi bende geçen sene tatilde crossların peşinden patikaları tamamlamayı başarmıştım
    uzun yollar yaptığına göre touring motorlar işini görecektir.
    Ben tatlısu motorcusuyum.Bu motor bana yetiyor,yalnız aklımda olan bir şey var onu da yapacağım bu motorla,Tekirdağlı krosçular Uçmakdereye gidiyor sık sık.Onlarla gidip daha sonra Ganos'un zirvesine çıkmayı planlıyorum

Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    inşallah kısmet olursa birde beraber gidelim 2 cruser cross yollarında

Forumdan Uzaklaştırıldı
    inşallah kısmet olursa birde beraber gidelim 2 cruser cross yollarında
    Valla olur bu
    Aynı tip motorlarla yola çıkmak çok keyifli.

Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Lüleburgaz'a geldiğimde görüşelim.Bana daha hiç denk gelmedi benim motorun kardeşleri ile bir gezide birlikte km yapmak:(

Motosikleti
    Skygo Sg 250-4

slm

merhaba arkadaşlar sanırım land cruiser satışlarının başlamasıyla alan bi hayli olmuştur. bende almak istiyorum. kullanan arkadaşlarımın keeway land cruiser 250 hakkındaki görüşlerini merak ediyorum alıp kullanan war ise buraya motor ile ilgili şeyler yazarsa sevinirim?

teşekkür ederim...

bu arada ilk motorum olucak ehliyetimi austostaki sınavda alıcam inş.

Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Daha kullanan birisine rastlamadım ama motoru gördüm makine supershadow ile aynı ama arkadaki silindirdende eksoz çıkışı esksoz borusuna bağlı tek farklı gördüğüm mekanik sorunlar aynı olacağını düşünüyorum diger parçarı zaten göze hitap eden ayrıntılar

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    arkadaşlar bende Keeway Land Cruiser 250 almak istiyorum ama ne yorum var nede bir test sonucu.. yokmu hiç kimsede bu motordan.. motor dış görünüm bakımından bence rrye sollar.. oturmuş bir cruiser görünümü var.. daha önce sl150 kullandım oda çok tatlı bir makine ama bunu görünce fikrim değişti.. daha önce sl150 almaya niyetliydim şimdi Keeway Land Cruiser 250'ı çok istiyom ama biraz bilgiye, yoruma ihtiyacım var.. yokmu şöle detaylı anlatacak er kişi..???

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence fiyatı fazla yanılmıyorsam regal raptor'da aynı fiyat üstelik su soğutmalı
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arakadaşlar bu motoru bayide gördüm satış yapan sitelerde de bayideki fiyatı 4750ytl idi bence gayet makul motor heybetli duruyor iki üç ay içinde almayı planlıyorum inşallah
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    bu motor da keeway speed gibi oldu, zamanında koca sitede sadece iki kişide vardı....

millet 2006 dan beri cruiser bekliyor,sezon biterken nihayet geldi, kullanan yok.

demekki motor bu fiyattan gitmiyor, ellerinde kalacak getirdikleri motorlar....

efsane motor yetklilileri orada mı ???????

yüksek fiyat politikasıyla diğer modellerinin de sattığını pek düşünmüyorum ya neyse....
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

Alıntı BOO_74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor da keeway speed gibi oldu, zamanında koca sitede sadece iki kişide vardı....

millet 2006 dan beri cruiser bekliyor,sezon biterken nihayet geldi, kullanan yok.

demekki motor bu fiyattan gitmiyor, ellerinde kalacak getirdikleri motorlar....

efsane motor yetklilileri orada mı ???????

yüksek fiyat politikasıyla diğer modellerinin de sattığını pek düşünmüyorum ya neyse....
    Belki piyasa doymuştur.İnsanlar her sene motor alamazki!Elindekini satıp almak isteyenler vardır ama satamıyordur.Bunun fiyattan ziyade çeşitli sebepleri olabilir.

Motosikleti
    Alıntı Lt.Col.OturanBOGA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki piyasa doymuştur.İnsanlar her sene motor alamazki!Elindekini satıp almak isteyenler vardır ama satamıyordur.Bunun fiyattan ziyade çeşitli sebepleri olabilir.
    her sene aynı insanların motor aldığını sanmıyorum, 3.500 ytl'ye bir önceki modeli daha çok satmıştı, (bknz ilgili ss250forumu.)

agility 2.600 ve suzi an125 2.500 civarı fiyatlarıyla honda activa-beat pazarını kırdı. artık kimse 3.500'e 100cc lik honda almak istemiyor. alan büyük oranda ya kymco ya suzi ye gidiyor.

çinli alacak olan da az daha verip bu markalara gidiyor. onlar da kötü etkilenmiştir muhtemelen.

aslında pazar doydu saptaması da doğru, pazar bu fiyat seviyesi için tok, aynı pazarı bir de cruiser 3.500-3.700 bandında satılırsa hep beraber görürüz doymuş mu doymamış mı.....

onbinlerce üyesi olan bir motosiklet sitesinde bir kişinin bile bu motordan almamasının bir nedeni olmalı....
    neyse bayisi değilim sektörden değilim, ilgilisi düşünsün...
    B00_74

Motosikleti
    Land Cruiser
    Keeway Land Cruiser'im bana bugün teslim ediliyor. Sitede halen bu motora sahip olan yok galiba. Motor kullanmayı yeni öğreneceğim için alet hakkında yorumlarım biraz zaman alacak. Umarım bu motoru almakla hata etmedim. Zira sıfırı, plaka ve ruhsat dahil 5.500 ytl....
    Ride the wild wind

Motosikleti
    Alıntı Xenkos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keeway Land Cruiser'im bana bugün teslim ediliyor. Sitede halen bu motora sahip olan yok galiba. Motor kullanmayı yeni öğreneceğim için alet hakkında yorumlarım biraz zaman alacak. Umarım bu motoru almakla hata etmedim. Zira sıfırı, plaka ve ruhsat dahil 5.500 ytl....

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Yorumlarını ve resimlerini bekliyoruz.
    B00_74

26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler