Motomax bu siteye reklam verebiliyorsa demekki bu siteyi okuyor. Bir motomax yetkilisinin çıkıp bu durum hakkında bilgi vermesi gerekmiyor mu ? Yılan hikayesine döndü.....................
Motomax bu siteye reklam verebiliyorsa demekki bu siteyi okuyor. Bir motomax yetkilisinin çıkıp bu durum hakkında bilgi vermesi gerekmiyor mu ? Yılan hikayesine döndü.....................
açıklama yapması gerekir belki ama şirket içi bir problemleri de varsa onu da kalkıp burda anlatmazlar herhalde.. sesiz kalmayı tercih ediyorlar.
Yaw arkadaşlar ben bu motoru bekliyordum aylar önce canıma tak dedi regal-raptor aldım. eskittimde satıp yeni motor aldım. Bu adamlar hala bu motorları getiremediler. Bu ne lakayitliktir böyle.
Satamayacaksan neden 6 ay öncesinden reklam etmeye başladın.
Allah bekleyen arkadaşlara sabır versin. Bekleyemeyip başka motor alanların rüzgarını bol,yollarını boş etsin
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
yani başka bişi alsaydım bir aydır motor kullanıyo olacaktım nediyim ki ben bu insanlara cidden çok sinir oldum artıkk ki zaten vazgeçtimm bu modeldenn
fuara kadar bende yaklaşık 3 ay bekledim. ancak gelme ihtimali olmadığını öğrenince gidip truva aldım yaklaşık bir aydır motor sahibiyim ve ÖTV farkı ödemedim.
vazgeçtim,başka motor alıcam,sıkıldım vs.. hepimiz hemen hemen aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz... sizi bilmem ama ben galiba bekliyeceğim arkadaşlar. sonradan pişman olmak istemiyorum. zaten ehliyetide ancak alırız.bir de skygo nun yeni,hiç gelmemiş bir modeli geliyormuş. ya bu ay sonu,ya da mayıs başı. diyorum ki bir de ona bakalım.. sg200-18
Fuarda görmüştük ve hakkında açılan 1-2 topicte biraz muhabbetini etmiştik bu modelin. Mayıs ortası gibi satışına başlanması düşünülüyor bildiğim kadarıyla.
İmkanın olur da İstanbul/Karaköy'e gelebilirsen fuardaki motoru orada görebilir, inceleyebilirsin.
Ötv zammıyla da fiyatı 4500 YTL'yi aştı sanıyorum.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hocam almayın bu adamlardan motor falan aklınızı başınıza devşirin satarken böyle yapan bir firma arıza durumunda ne takllar atar .Matah bişi olsalardı aprila ,motoguzzi gibi markaları çatır çatır satarlardı .Bi düşünün nerde reklamını kaç kere gördünüz ,ya da kaç tane moto guzzi gördünüz.Ben landcruiseri aylarca bekledim elli kişiyle konuştum ,baktım ötv bağıra bağıra geliyo valla bir günde gittim regali aldım şimdi aslanlar gibi tam 1 aydır biniyorm zaten topu topu 5 ay bineceğimiz
Kısaca zevk için alacaksınız bu meretei evladiyelik değil al sorunsuz bişi bin paşa paşa .Bu ticareti ayak oyunları sanan firmada uğraşsın sl 150 leri satacam ditye orda
Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.
forumu uzun suredir takip ediyorum bende ve hevesle bekliyordum modeli fakat yılan hikayesine donen bu durumdan sonra birde modelin cıplak gelecegini vede aksesuarlarini da alınca nerdeyse 6000 i bulan maliyetini de dusunerek kendime bir hyosung 250 cc aldım alet super insallah keeway ler gelince hayal kırıklıgına ugramam.....
merak etme uğramassın aldığın makineyle keeway kıyaslanamaz bile
selam ..çok iyi yapmışsın. biraz fazla çıkablecek gibi olabilseydim inan bende gv250 alırdım. güle güle kullan. senin adına sevindim. ama ben hala bi umut keeway i bekliyorum. bakalım ne olacak..sade7 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugun motomax den bi e-mail aldım motor mayısın sonuna gelecek diye yazmışlar
motomax bayii bana iki mayıs demişti uğramadım daha ama uğramasam iyi olacak zaten adam benden bıkmıştı bu motor gelmeeeezzzz hocamorhanay adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu keeway in gelecegi zora benziyor!!! Ben tiger aldım aldıgımada memnunum. gercekten guclu makina, sınıfında zaten 15.5 Kw (21hp) olanıda yok.
yahu bırakın şu keeway niçin zaman kaybetmeyi. hatta kitlensin bu topic.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
Sonuç...........?
Sayın İlgili,
Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler.
Farketmiş olacağınız gibi tüm Motomax-Keeway ürünleri kullanıcının rahatını ön plana çıkararak özenle tasarlanmış, en önemlisi güvenlik ve uzun süreli kullanım için gerekli teknik yeterliliğe sahip olarak üretilmiştir.
Bundan böyle, ürün yelpazemiz içine katılacak modellerin de en az mevcut modellerimiz kadar özgün olabilmeleri için firmamız teknik departmanı, üreticimizin Ar&Ge departmanlarıyla beraber yoğun bir çalışma sürdürmektedir. Gerekli kontroller ve testler son aşamaya gelmiş bulunmaktadır.
Bu hususta abartılı derecede hassas davranmakta ve hiçbir şekilde müşterilerimizin memnuniyetini ve güvenini aceleye getirerek rizikoya atmak istememekteyiz.. Bu yüzden Land Cruiser 250 modelinin depomuza tahmini varış tarihi haziran ortası ya da sonu gibi olacaktır.
Saygılarımızla,
Motomax Motorlu Araçlar A.ş.
www.motomax.com.tr
gumusarda adlı üyeden alıntı
4000 ytl hala gecerli mi? Fuarda bu motor Monero QM 250...250cc,2 sil, 4 zam,Hava soğ,140kg,16.5hp, ............2990 YTL
idi.. Bu kadar artması inanılmaz...
raven adlı üyeden alıntı
evet haklı olabilirsin dostum.
bu tuketiciye karşı büyük saygısızlık oldu..
herkesin palanını bozdu...
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)