tantalis adlı üyeden alıntı
Arkadaşım iyi diyon güzel diyonda o Ocak ayı sonu Şubat başı gelecek motor Land Cruiser değil.Sadece Supershadow gelecek bu sene Türkiyeye.Şu anki bilgi bu şekilde.
Arkadaşım iyi diyon güzel diyonda o Ocak ayı sonu Şubat başı gelecek motor Land Cruiser değil.Sadece Supershadow gelecek bu sene Türkiyeye.Şu anki bilgi bu şekilde.
Galiba haklısın arkadaşım. Motomax' ı aradığımda adam bana "chopper modeli gelicek" dedi. Ne landcruiser nede supershadow dedi. Şubat'da gelicek olan model supershadow galiba dediğin gibi-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Evet aynen öyle.Çünkü ben bizzat motomax bölge müdürlüğüyle mailleşiyorum.Bi de Land Cruiser daha pahalı.Hemen getirmemeleri normal dostum
land cruıser bir gelirse kesin cok tutulur şimdi piyasa hepsini sokup tek ürüne yönlenmeyi engellemek istiyorlar ama gelirse ilk taliplilerindenim...
keşke bu gelseydi ama bu değil de supershadow gelcekmiş diyolar...
Motor gercekten gusel ama yine sisy bar yok. (Cok mu zor bu mereti takmak yaww.) Jantlarin kapali olmasi hava turbulansinda sorun yaratabiliyor.Ama motorun cizgileri gercekten cok gusel yasayan bir klasik gibi duruyor. Surucuye yakisan bir motor. Umarim yakin zamanda goruruz piayasada. Arkadaslar bu arada dikkatinzi cektimi keeway hic reklam yapmiyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ben Bugün Senin için rica ettim Su Soğutmalı Yapacaklarmış. Hiç merak Etmevotka adlı üyeden alıntı
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
Sanırım Cruiser tarzını vurgulamak istemişler.Sissybar biraz abartabilirdi bu motoru.Ayrıca bu motor 2007de Türkiyeye gelirse zaten çok özelliği değişir.zeda3000 adlı üyeden alıntı
Ayrıca ne kadar enteresandır ki haklısın.Yani Keeway reklam yapmadan bu kadar popüler.Üstelik daha gelmeyen modelleri bekliyoruz,tartışıyoruz burada.Sadece dergilerde gördüm Keeway'i.
çok güzel yaa
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
fiyatı nedir bunun
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Dostlar heryerde söledim.Yine diyom bu motor gelmeyeceeek.Fuarda falan yok bu.Supershadow geliyor şu anda.Onu fuarda göreceksiniz
evet arkadaşlar, supershadow gelicek. onu tartışalım bence. bunun kadar olmasa da o da güzel ve o da 250lik. viragonun aynısı o gelecek olan.
elbet bir gün gelecek gelmezse gider macaristandan alırım
ya bu motorun nesi güzel ya.ben hiç hoşlanmadım.
ama gelmesini isterim genede.madem siz sevdiniz
Türkiyede satılmayan bi modelin ruhsatını alamazsın.Hani uyumluluk belgesi bunun demezlermi adamakamde adlı üyeden alıntı
Bi de Gümrükten nasıl geçirecen onu merak ediyom.
Vergisi motoru geçer.
arkadaşlar geliyo işte hani gelmiyodu milleti kandırmayalım bilmeden
KARTAL GOL GOL GOL
Lafın banaysa Motomaxte son ana kadar getirmeyeceğini söylemişti.Kafadan atmadık herhalde.Son anda anlaşmışlar.zipir adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)