Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

KeeWay 250cc Landcruiser

REKLAM ALANI
    Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Gercekten hayalkırıklığı yarattılar.

Açıkcası tam Raptor a niyetlenmişken sırf bu motor yüzünden uzun süredir kararsız vaziyette bekliyordum.

İbre yine raptora döndü.Şu fuarları da bi geçirelim de alalım artık motorumuzu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR
    arkadaşlar fuar resimlerini koymuşlar baktınızmı sky go SG 200-18 diye bir makina var haberiniz ola baya janjanlı

Motosikleti
    RR - DADYW Class 250cc
    Arkadaşlar,

Biraz geç oldu ama sanırım şu meşhur Supershadow ve landcruiser modellerinin asıl üreticisi Qianjiang:
    http://www.qjiang.com.cn

Direk bu isimde motoru getirende yok, herkes kendi markasını yaratmış. Ama fabrika için güzel şeyler söyleniyor

Bu arada yarın fuara giden arkadaşlar fotoğraf ve bilgileri buraya girselerde şöyle önceden bir görsek makinaları, daha bir gaza gelsek. Regal mi keeway mi derken kafayı yedim yaw

votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR
    yaw hiç resmini çeken yok mu... pazara kadar beklemeyelim.
    ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
    ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...

desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Beklemene değmez bugün gittik gördük.Keeway'in kastığı kadar yokmuş. Motor çok küçük.Ahım şahım bir şey değilmiş anlayacağın; o fiyata S.Shadow almam şahsen.
    [SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]

cynt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hay sağ olasın kardeş kastık kastık ,sonunda cevabımızı aldık .Ya admlar sitelerinde motorun boyunu önce 2300mm açıkladıladr fuar başlayınca boy kısaldı (çok yağdı mübarek çekti herhal)2225 mm ye düştü olay budur yani .
    Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.

Motosikleti
    RR - DADYW Class 250cc
    Alıntı desertnight adlı üyeden alıntı
    Beklemene değmez bugün gittik gördük.Keeway'in kastığı kadar yokmuş. Motor çok küçük.Ahım şahım bir şey değilmiş anlayacağın; o fiyata S.Shadow almam şahsen.
    Üzüldüm açıkçası o kadar zaman boşaymış peh
    Landcruiser'dan ne haber?

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı Hammer adlı üyeden alıntı
    Gercekten hayalkırıklığı yarattılar.

Açıkcası tam Raptor a niyetlenmişken sırf bu motor yüzünden uzun süredir kararsız vaziyette bekliyordum.

İbre yine raptora döndü.Şu fuarları da bi geçirelim de alalım artık motorumuzu.
    aynı ben de bu vaziyetteyim. işin kötüsü supershadow beklerken siyah raptor bitmiş. nisan sonuna gelecekmiş ancak. hay lanet.
    May the Force be with McLaren Mercedes

desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Land Cruiser çok sade, yolunmuş tavuk gibi olmuş. Aksesuar namına bi şey kalmamış. Ben ikisini de beğenmedim.

Bi sitede vardı resmini çekmiş bi arkadaş, alıntıdır.
    [SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]

Motosikleti
    RR - DADYW Class 250cc
    desertnight
    öyle bir anlattın ki sanırım son resminden bile kötü durumda . Landcruiser iri bir motor diyorlardı ama "yolunmuş tavuk"a dönmüşse ben regal'e alışmaya çalışiyim bari.
    Hem baştan beri regal'in fason bir ürün olmaması ve 1 yıldır kendini kanıtlamış olması beni cezbediyodu.
    Ah birde kredi kartına vade farkı koymasalar

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(

hayalkırıklığı

Bu sabah 5.45 te kalktım yollara düştüm, ama ordan oraya derken 12 gibi bi heyecanla fuara gittim ama keeway standında çok hayalkırıklığı yaşadım. Regal yada keeway dışında bi çine bakmayı düşünmedim ama Supershadow u gördüğümde tanıyamadım bile:( standda 2.tur attım büyük görünen başka bişi bulamadım 2. turdan sonra anladımki budur..Yazık dedim 150 daha iyi duruyordu standda.. Bide dediğiniz gibi aksesuarsız... Ama fuardan bu sefer keyif alabildim... En azından bu yönden memnunum..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

copyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 600f
    bende de keeway superlight var. ilk motorum.ben de başka bi motorla kıyaslayamam ama fiyatına göre memnun edecek bi motor bence de.eğer 250cc yeter diyorsanız landcruiserdan memnun kalırsınız diye düşünüyorum.gerçi artık beni kesmio yamaha dragstar ya da honda shadow düşünüyorum

copyrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 600f
    bana 4000 ytl ye gelecek dedi bursadaki satıcısı

cynt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla arkadaşlar ben tiksindim bu işten .Şimdide skygo sg200-18 e sardım nisan ortasında da o geliyormuş son olarak onuda bekliyeyim bakalım ne olucak .Çin de araba dan çim makinasına kadar bir sürü şey üreten bir firmannmış Lifan adıyla üretim yapılıyo V motor su soğutmalı.2400MM Boyu var ki bu japonlara çooook yakın bir cüsse .Tavsiye derim birazdaha bekleyelim derim
    Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.

guclu_karayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL 150
    Sağda görülen model fuardaydı yakından inceledim çok iştah açıcı değildi ancak soldaki model henüz gelmemiş anladığım kadarıyla ve bu modeller arasında bariz farklar var. Bence birde onu görmek gerek derim.

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Slm arkadaşlar,bu topiği taa başından beri takip edenlerdenim. Hatta crim arkadaşım lada yazıştık . Ben bütün kabahati yine bizlerde buluyorum .Bu motorları çok şişirdik,zamanında.Eeee Motomax ta devrim yaratacak bir motor getiriyordu,piyasalar alla bullak olacaktı bu motor yüzünden. Eh olduda ama piyasa değil Kafalarımız allak bullak oldu.Gözle görünen aksesuarlar kırpıldı Görünmeyenlere sözüm yok) tam bir capır yarattılar.aksesurları ayrı satıp kar edeceklerini düşündüler .Tabii bizler de enayiyiz hemen sazan gibi atlarız . BİTTİ arkadaşlar Keeway Landcruiser benim için yine dönüp dolaşıp biraz daha dişimi sıkıp Hyosung GV 250 alıcam

kocaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güreli bende hyosung gv 250 ci oldum çok seri 28 beygir gücünden hemde güven veriyor alet.Çok yanlış yaptılar 250 landcruiser'la en fazla 250ytl maliyeti olacak onlara aksesuarlıyla aksesuarsız farkı ama yazık gitti bütün güven itibar yazıklar olsun motomax.Yaşasın global motor.Buradan tüm motomax bayilerine sesleniyorum lütfen global motor bayiliğide alın.Anlayan anladı

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    250mct bundan gösterişli beklentiler bitti desenize
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    RR - DADYW Class 250cc
    Yeni motor almak isteyen arkadaşlar,

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11002

linkini bir incelemenizi tavsiye ederim. Saolsunlar ÖTVyi %22e çıkararak süper moral verdiler fuar öncesinde

SUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley-Davidson 1200 Nightster
    herkese selam. ben foruma yeni üye olarak size bişey danışmak istiyorum.
    bu land cruiser modelini fuardaki haliyle alıp. aksesuarları sonradan eklesem ortalama nekadar bi tutar çıkar??? şimdiden teşekkürler...

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler