Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

KeeWay 250cc Landcruiser

REKLAM ALANI
    salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HYSONG da parça problemi kalmadı ama 6750 ytl sıfırı bi ara bazı bayiler 6000 ytl ye kadar indiler, benimde tercihim GV ama 6000 ytl yok çıkartamam o kadar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O gv 650 ye deli oluyorum zaten.Hiç bahsetmeyin valla :(

basbali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ben bu forumda bu keeway denen motoru övenleri anlamıyorum.Tek bişey derim.Motor a binenler bu motora bakmaz bile.Bu motor ortalama 4000 ytl olsa biraz bekler para biriktiririm 10 yaşındada olsa f 650-dominatör-virago 535veya 250 serisine bakarım.Yaşlıda olsalar keeway a 5 çekerler

Neyini anlamıyosunki motorun duruşu çok iyi sıfır km 4000 ytl civarı ikinci el alıp hep bi şüpheyle bineceğine sıfır al kafanrahat olsun burada markayı övenlerin hepsi geçen sene 150 liğini alıpta hiç bir problem ve servis sıkıntısı şekmiyenlerin yalancısı, marka bana güven veriyor, viragoyla kıyaslanamıyacağı apaçık ortada ama viragonun sıfır fiyatıda ortada.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı salihgureli adlı üyeden alıntı
    HYSONG da parça problemi kalmadı ama 6750 ytl sıfırı bi ara bazı bayiler 6000 ytl ye kadar indiler, benimde tercihim GV ama 6000 ytl yok çıkartamam o kadar.
    Valla Salih kardeşim : iki kişilik tencere kaynarsa o yemekle 3 kişi rahat doyabilir.ne varki ekmeği biraz fazla yersin 4 bini çıkaran biraz daha gayretle 6 yı da çıkarabilir bence tüketici kredisi şu veya bu şekilde.
    ne demişler ÇOBANIN GÖNLÜ OLURSA TEKEDEN SÜT SAĞAR.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    0 olsun, benim olsun, param ne kadarsa o kadarın iyisi olsun.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Alıntı gureli adlı üyeden alıntı
    Valla Salih kardeşim : iki kişilik tencere kaynarsa o yemekle 3 kişi rahat doyabilir.ne varki ekmeği biraz fazla yersin 4 bini çıkaran biraz daha gayretle 6 yı da çıkarabilir bence tüketici kredisi şu veya bu şekilde.
    ne demişler ÇOBANIN GÖNLÜ OLURSA TEKEDEN SÜT SAĞAR.
    valla o şartlarda çıkıyo zati 4000 ytl 6000 için aç kalmak lazım oda olmaz ya beklicez yada keeway alıcaz kısmet bakalım şu makinalar bi gelsinde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

zipir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    habire zam geliyo çıkmamış motora yaw
    KARTAL GOL GOL GOL

TOTTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence bu motor bayaa iş yapacak hem görünüm hemde kalite açısından satıcı elaman honda motoru var demişti içinde yanlış hatırlamıyorsam bakalım yaza kadar gelir herhalde tam alınacak motor şu iddaa da bi tutsa))

hasan-250MCT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar yorumlarınızı keyifle takip ediyorum. yanlız şu var makinalar kesin bayilere gelmeli ve tüm yazılan makinaların fiyat,parça,servis ve kullanım özelliklerine göre sınıflandırılmaları sağlanmalı.malum herkezin sınırlı yada değil bir bütçesi var en azından soru işaretleri bu şekilde cevap bulur. burada iş birazda yetkili satıcı tanıdığı olan veya yetkili satıcı arkadaşlara düşüyor. kesinlikle yazılan ve çizilen motorlardan test amaçlı talep edilmeli ve yorumları yazılmalı. eğer bu yapılırsa tüm arkadaşlar için çok faydalı olur.tüm arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Buraya gönderilmis olan 230 mmesajin hepsini tek tek okudum.... sonrada asagidaki mail'i yazdim... Sevinelim mi???

Birde bu benim ilk motorum olacak... SL 150 düsünüyodum ama 3500 civari bisey olacaksa LandC daha iyi bir secim olacak heralde. benim nisan'a kadar vaktim var. insallah bir terslik olmaz satislarda...

Iyi günler
    » Motomax-Keeway Supershadow
    » Motomax-Keeway Land Cruiser

Modellerinin piyasaya cikis tarihleri ve yaklasik fiyatlari nelerdir.
    Bilgilendirirseniz cok sevinirim.
    Saygilarimla
    Tayfun Susamcioglu

--------------------------------

Sayın Tayfun Susamcıoğlu,

Firmamiza ve ürünlerimize gösterdiginiz ilgiye tesekkür ederiz.

Motomax-Keeway Supershadow 250 ve Landcruiser 250 modelinin satisina 2006 yili sezonunda baslanacaktir. Tüm yeni modellerimizi 30 Mart-02 Nisan 2006 tarihlerinde düzenlenecek MotoShow 2006 fuarında görebilirsiniz.

Fiyat ve ödeme kosullari ile ilgili çalismalar devam etmektedir. Çok yakin bir zamanda bu bilgiler web sitemiz ve bayilerimiz araciligiyla duyurulacaktir. Ön siparis konusu hakkinda size en yakin bayimiz ile irtibat kurabilirsiniz.

Saygilarimizla,
    MOTOMAX MOTORLU ARAÇLAR
    SAN. VE TİC.A.Ş.
    www.motomax.com.tr

hehe.Ön Siparişte bulunalım da talep ne kadar çoksa o kadar fazla fiyat çeksinler dimi.Ya çok komik bunlar ya.Kardeşim kim motoru görmeden ön sipariş verir ki.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Benim için supershadow macerası bitmiştir...
    Regal-Raptor aldım.Şimdilik gayet memnunum.
    Kalitesi belli olmayan bir motoru yücelttik. Adamlar da normal olarak fiyatları yücelttiler

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    hayırlı olsun kardeş kazasız sürüşler dilerim böyle giderse senin gibi birçok kişi naşka motor alacak ( motomax ın dikkatine umarım formları okuyorsunuzdur)

Güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150
    Keahhhh Bu ne ya, ne komik bir durum sen hem fiyatı belirtme hem modeli gösterme, belki bu model yok bile türkiyede(o kadarda değil de). neyse birde ön sipariş olmasını bekle. Ben de tam demiştim alıcam kardeşim harika bir motor, bir iki kuruş fazla veririm (diğerlerine nazaran ) motom.x güvenceli olur diye, ama malesef bu benim için bitti. Hala anlamak istemiyorlar burdaki insanlar motor alırken motorun markasına bakmıyor üstünde ne yazıyor diye.. Buradaki insanlar marka güven veriyormu diye bakıyor.Ama şunu söyleyim (bu arada kimseyi de etkilemek istemiyorum bunlar kendi düşüncelerim) bu model ve diğerinin fiyatını ilk söyledikleri rakamın altına bile satsalar almıyacam, çünkü güvenim kalmadı. Yinede almak istiyen arkadaşlara sözüm yok güle güle kullansınlar...
    [COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]

Suzuki forever adamım ( Yakında yeni haberlerim olacak dostlar.Sanmayın ki boş duruyorum )

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı
    Suzuki forever adamım ( Yakında yeni haberlerim olacak dostlar.Sanmayın ki boş duruyorum )

Yeni haber bekliyoruz... Bakarız...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    [QUOTE=ceash]hayırlı olsun kardeş kazasız sürüşler dilerim [QUOTE]
    sağolasın Arkadaş daha iyisi senin olur inşallah.

Keeway bekleyen arkadaşlar; inşallah yeni motorlar kaliteli olurlarda beklediğinize değer.

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valahi arkadaşlar ben kafama göre bir karar verdim bu hafta da onu tam netleştirecem ya seyhan 250 var 2. el tabi riski göze alırsak oda cin malı hemde kulanılmış kapalı kutu ne cıkar bilinmez ve ya 0 150liği alıcam motorda oynama yaparım 250 kıvamına gelir cünkü eyer bu şirket fiyatı belirleseydi ama 3 ama 5 ona göre karar verirdik veya bizi kandırmak icin piyasada ezen bir makina olsaydı belki resimlere kalmaz ona kanardık fazla parayı şirkete kaptıracama o parayla kendim motorda oynama yaparım :-)ama bu hafta ne karar vericem ama acıkcası kuralkanın politikası cok daha yararlı oluyordu her getireceği modeli getirmeden önce piyasada iki kişi altında yolarda görüyorduk yani.

Motosikleti
    pgo scooter + hyosung gv250
    sayın motomax yetkilisi anlışılıyorki forumu takip ediyorsunuz şirket politikanızı anlayabiliyoruz bekle gör herkes motoruna ne fiyat koyucak ona göre fiyat koy ama artık insanlar sıkılmaya başladı son birkaç mesajdan anlaşıldığı gibi fikir değiştirenler bile var

birde önemli bir konu daha:
    motomax.com'a girdiğimizde landcruiser'ı görmek istediğimizde motorun büyük resmi ile karşılaşıyoruz fakat büyük resmin altındaki küçük resimlerin bir birinden farklı olduğunu görüyoruz bu ne anlama geliyor eğer satıcağınız motor büyük resimdeki ise problem yok eğer küçük resimdeki motoru satıcaksanız sizce bu insanları yanıltmak olmazmı bu konuya açıklık getirirseniz hepimiz çok sevinicez

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler