bULDUM DOSTUM http://www.salcano.com/
aNCAK MOTOSİKLET BİLGİLERİ GÜNCELLENMEMİŞ.Bu arada toker ticaret ısparta bayi ile görüştüm.Kendisi Bisan ve Salcano bayidir.Salcano modellerinin bir hafta sonra bayilerde olacağını belirtti.
bULDUM DOSTUM http://www.salcano.com/
aNCAK MOTOSİKLET BİLGİLERİ GÜNCELLENMEMİŞ.Bu arada toker ticaret ısparta bayi ile görüştüm.Kendisi Bisan ve Salcano bayidir.Salcano modellerinin bir hafta sonra bayilerde olacağını belirtti.
önemli arkadaşlar osmanlı motor Süper Shadov un aynısını getiriyor tıpatıp virago hemde v motor yağ ve hava soğutmalı bugün bayi ile konuştum plaka ve rauhsat hariç 3400 e veririm dedi henüz web sayfasına resmini koymamışlar ben broşürde gördüm.
www.osmanlimotor.com
ayrıca criminal senin resim cektirdiğin 250 celik motoru da bugün gördüm
v motor değil ama fiyatı uygyn kanuni bayisi getirmiş 2999 ytl
ya tam buludum, tamam alcam diyorum, regal reptor'da karar kıldım arkadaşım bu ne yaa. alamıycaaz bu gidişle.
criminal harikasın ve motor kurdusun vesselam. bu sitedeki herkesin bence sana gönül borcu olmalı. çünkü bireysel değilsin ve herkese faydalı olmak istiyiyorsun. sert ve agresifsin fakat bu sana değer katıyor.
Dostum ne yaptın sen ya.Ağlayacam vallaraven adlı üyeden alıntı
Şaka bir yana dostum ne duyarsam ne öğrenirsem sizle paylaşıyorum işte.Zaten forumların amacı da bu değil mi?
selam arkadaşlar..Son aldığım bilgiye göre land cruiser 4500 5000 ytl civarı süpershadow ise 3500 4000 civarı bir fiyatla satılacakmış.motorları fuardan önce göremicekmişiz.ayrıca motomax belki daha ucuz bir marka da getirebilirmiş.fuarda bu bomba patlayabilir.
bi arkadaş almayı düşünüyo da osöyledi içerden birisiyle görüşmüş.
Vaaay kurtlarımız arttı...Biz de içerden kimlerle görüştük durduk sözde de hep değişiklik hep değişiklik...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
5000 ytl mi, 8000-10000 arası zaten 2001-2003 bir sürü ne olduğu belli makina var hiç riske girmeden onu alırım yaw...
ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...
Arkadaşalar benim kuzenim bu sene motosiklet kullanmaya başladı bende ona 150 'lik süperlight aldırdım sürüşü çok kolay ama motoru aldığımızdan beri siboblardan ses geliyor ben bunu bir kaç kişiyede sordum onlarında aynı motor kötü demiyorum ama bu ses kıllandırıyor insanı serviste normal dedi ama bana pek normal gelmedi
Sanırım bunu Superlight topiğine yazsan daha çok ilgilenen, soruna doğru cevap verebilecek daha çok kişiye ulaşırsın...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=2985
Keeway'i ben sildim defterden,az daha para ekler APRILIA RS 125 alırım.Tarzımı yeni keşfettim APrıilia'da tecrübe kawazaki ZX6R' la da uçuş diyorum...
Dur bi motoru görmedik daha.Fuarda diğerleri leş olursa ne yapacan.Biraz kararlı ol sen de canım.Bu kadar çok fikir değiştirilmezki kanka
Aman kocaday, tarzına dokunma bir bekle sana uyduracağız bir cruiser...K1200 boyuna uydu diye hemen cayma öyle.
Bu arada anasayfada görünce topiği fiyatlar falan açıklandı da biri onu yazmış diye bir heyecanlandım, nedense...
Abi ne olursa olsun ben fiyatın hala pahalı olduğunu düşünüyorum. O kadar motordan bir tanesi mutlaka iyi çıkar.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)