Arkadaşlar Özel olarak dizayn edilmiş ve modifiyeli R125'imi satıyorum..İlanın linki aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3641415/detay/
Motorum Daytona kuruçeşme motordan alınmış ve yağ değişimleri dahil bütün bakımları daytona servisinde yapılmıştır.Garanti belgesi,bakım kitapçığı,yedek anahtarı vs herşey mevcuttur..
Müstakil evde oturduğumdan dolayı sürekli olarak kapalı garajımda muhafaza ettim,yağmur yada dış hava koşullarına maruz kalmamıştır,motorun ilk alındığında ki canlı rengini muhafaza etmektedir.
Titiz birisi olduğumdan dolayı Her hafta "Shine&Go" sprey cila ile cilalanmış ve "Motul" marka zincir yağıyla 200km'de bir yağlanmıştır.
Yan granaj ve kafa granajında kendi yapmış olduğum tasarımla (ki bana 1800TL mal oldu) motorum bambaşka bir görünüm kazanmıştır,"TİGER" egzozuyla sesiyle ve görüntüsüyle hiçbir şekilde 125lik olduğu anlaşılmıyor, motorda 125lik olduğunu belli eden bir şey olmadığı için bakan kişilerin motordan anlamasına rağmen 600lük yada 1000lik mi diye sormalarının keyfini size anlatamam
Full dijital ekran,Jantlar da orjinal Yamaha jant stickerleri vardır. Katlanır plakalık mevcuttur.Orjinal Yamaha Tank Pad var. Sıfırdan tek farkı 6500km de olması.
Orjinal egzozu takılarak verilecektir.Tiger Egzozu yaklaşık 200km önce takıldı ve bana 1100TL mal oldu. Tiger Egzostu isteyen olursa 900TL farkla verilecektir.
Bir benzerini daha bulamayacaksınız,gerek tasarım olarak gerekse kilometre ve temizlik olarak eşsizdir. Tok satıcıyım,herhangi bir acelem olmadığı için mantık çerçevesi içinde teklifleri düşünebilirim..