boyum 1,63 kilom 65 scooterdan sonra ilk motorum gayet rahattm sadece ilk hafta motoru sıkmaktan kollarım ağrıdı ayağımın ucuyla basıyorum hiçte zorluk çekmiyorum
boyum 1,63 kilom 65 scooterdan sonra ilk motorum gayet rahattm sadece ilk hafta motoru sıkmaktan kollarım ağrıdı ayağımın ucuyla basıyorum hiçte zorluk çekmiyorum
Şuan ki ÖTV ve KDV dahil fiyatı 10.250 deniliyor arkadaşlar ruhsat,plaka vs. dahil toplam ne kadar tutuyor bilen var mı (İstanbul) ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
CBR 250 R diye çıktığım yola sanırım 2. el bi YZF 125 R ile devam edicem. 3150 km'de bir tane bulduk bakalım yarın kısmetse gidip yakından görücez.Bir sorun olmazsa eğer çarşamba günü fotoğraf eklerim ben de.
Arkadaşlar hepiniz bilir edersiniz benim yanbakışlıyı, fakat üzülere satmak zorundayım artık. Aklınızda bulunsun eşe dosta gidecek bir makinadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76882074/detay
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Merhaba arkadaslar bende yaklasik 5 aydir falan takipteyim nasip olursa en kisa sürede alicam.2aydir falAn sahibindenden cikmiyorum fakat aklima yatan bi makina yok.Ya fiyatlar yuksek ya saga sola yatmis yorgun motosikletler.Aradigim 2012-2013 ama 2012 agirlikli km max. 6000 fiyati uygun darbe almamis bi motosiklet ariyorum lutfen ilgilenen yada bilgisi olan varsa iletisime gecerse sevinirim.
5058767823.Talha Afyonkarahisar.
İstanbul da oturan arkadaşlar servis konusunda bilgi verebilir mi motorumun 4000 bakımı geldi de en sağlıklı servis neresidir ?
Arkadaşlar benim motorda önden bakınca sol daki küçük ışık varya sağda o takıyorum patlıyor takıyorum patlıyor nedeni nedir acaba ilk buradan sorayım serviside arayacağım
Bir fotoğrafta benden olsun
Bugün itibariyle ilk motoruma kavuştum beyler.Şuan için resim tadımlık.Kozyatağı'dan Güngören'e kadar gittik motorla Allah'tan arabalı vapur geldi aklımıza.Yoksa bu hava da ne olurdu bilemiyorum.10 dk. güneşli 10 dk yağışlıydı.Şükür kazasız gelip park ettik.Yarım saatte bir kaç tahta kesip kaldırımdan çıkartmak için rampa tarzı bir şey de yaptım.Şuan apartmanın içinde motosiklet geri çıkartması biraz sıkıntı ama en azından hırsızlardan uzak durmuş olur.Bu da vapur da çektiğim resim devamı gelicek inşallah. 1000 km de aldım motosikleti ve ilk sahibi bakım yaptırmamış " OİL SERVİCE" uyarısı veriyor.O yüzden ilk fırsatta servise götürücem onun öncesinde kullanmayı düşünmüyorum.Bugün vaktim olmadığından gidemedim.Gelirken bile tereddüt ettim.
Arkadaşlar bugün yzf r125 alımıyla ilgili galeriyle görüştüm alıp mersinden kıbrısa getireceğim motoru, kendisi plaka ruhsat işlemleri için ikametinizin bulunduğu şehirden yapabilirsiniz ancak dedi. Benim ikametim kıbrısta şuan plaka çıkarma işlerinde problem yaşıcakmıyım bilgisi olan varmı acaba
motosiklet her gün beni çağırıyor; gel panpa gezelim diye.
Dün akşam ilk kaza mı da yapmış oldum arkadaşlar.Saat 22:45 civarı motor park halinde oturduğum sokakta duruyordu.Tam evin önüne bırakayım dedim arkadaşımı bekliyordum.Motosikleti olduğu yerden çıkartırken arkadan bir Kangoo geliyordu.Yol verdim geçti önümde durdu tam da benim motoru bırakacağım yere paralel olarak.Park etme gibi bir amacı da yoktu.Neyse korna falan çaldım gitmiyor.Sellektör yaptım bu kez.Geri vitese takıp gaza bastı.Parkları yanar yanmaz vitesi boşa atıp motoru geri ittim ama nafile çarptı birden.Geri geri gidiyordum motorla ön freni sıktım motor durdu ama yana devrildi.Napıyorsun kardeşim sen aynan,kulağın yok mu dedim.Verdiği cevap aynen şuydu " Ya duymadım ki korna falan telefonla konuşuyordum bende adama falan çarptım sandım kaldır motorun çalışıyordur" dedi. Motosikleti yerden kaldırdım.Sağ ön fren maneti yamulmuş bir de sağ sinyalde çok ufak hasar vardı ama alalı 2 gün olmuştu o an da nevrim döndü.Sırf kendimden korktuğumdan eşi falan da vardı araba da bin git arabana kardeşim dedim gece gece.Özür bile dilemeden binip gitti.Allah'ım sen büyüksün diyip eve döndüm bende.
Ya kardeşim nereye kadar eş dost var diye sakin olacaksınız. Suçlu olan adamın cezasını vereceksiniz. Suç sizde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)