125. sayfanız hayırlı olsun
farları isterseniz cift olarak yakabilirsiniz sadece ufak bi işlem yapıyorsunuz :D şahsen benim kısada tek uzunda cift olarak yanıyor ve 30.000K zexon kullanıyorum.
ön balata
zincir
pilot street takım
ön arka tekerlek rulmanları
yağ motul 10 40
yağ filtresi
hava filtresi
ngk buji
hareketli parçalara wd 40
değişimlerini yaptım 24 bin km de. motorun gidişi duruşu herşeyi değişti. yeni motor almış gibiyim. bakımlarınızı aksatmayın motorlarınızın. zincirinizi yağsız bırakmayın. tahminen bi 20 bin km sadece standart bakımlara para vereceğim. yeni motor alanlara hayırlı olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mat-gri-kask-mont-hediyeli-1.030km-176329928/detay/ Sevgili arkadaşlarım, linkte de görebileceğiniz üzere motorumu yazılı nedenlerden ve sürekli yurtdışında olma sebebimden ötürü satıyorum. Haberiniz olsun fiyat konusunda da yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşlar bu sayfada bunu sormak yanlış olabilir belki ama motoru kullanmayıp yorum yapanlardan çok sıkıldım siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim, çok yakın bir tarihte 2014 0 km olarak alacağım bende. Aldığımda egzoz takmayı düşünüyorum kesinlikle burda çok fazla kişisiniz acaba hiç akrapovic yoshimura two bros tarzı performans egzozlarından birini takan oldumu ? olduysa 1 performans açısından farkediyormu ? etse nolcak 1 2 beygir demeyin ufak motor için eminimki fark ediyordur. Birde sesi nasıl oluyor yüksek devirlerde kafalarını çevirip baktırıyormu insanlara yoksa kardeşim verdiğin 1000 lirayla kalırsın yanında olmadıktan sonra çokta anlaşılmazmı diyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum mümkünse takmış olan arkadaşlardan
bende tiger vardı. 170 tl ceza yazdılar. bela okurlar arkandan. ayrıca açık hava filtresi+ yakıt oksijen karışımını ayarlatmalısın aksi taktirde performans düşüşü yaşarsın+tüketim artar. 40 50 km sonra başın şişiyor. istersen 5 bin liraya egzoz tak. çıkan ses pata pata yani. tek artısı aracalar fark eder. boşa masraf yapma. ona vereceğin paraya ben olsam puig siperlig, mono kapak, rizoma ayna elcik manet falan al.
Müdür ben kıbrıstayım burda ceza uygulaması yok egzoz için. Ama dediğin ayarlamayı yapacak birilerini nerden bulabilirim almaya karar versem bile motorcular bilirmi yani ? Birde en azından taktırdığına değiyormu çıkan sesin tınısını biliyorum videolardan ama yüksekliğini bilmiyorum farkedilicek kadar yüksekmidir ? Dediğin ekipmanlardan bir kısmınıda almayı düşünüyorum ama egzozda canım çok istiyor ama senden başka kimse duymaz dersen ekstradan 800 900 lira vermeye gerek yok. Cevaplarını bekliyorum ilgilendiğin için teşekkür ediyorum.
sarahanter dostum hayırlı olsun motorun kazasız belasız sürüşler. 1-2 fotoğrafda ben atayım bu arada ortalama yakıt tüketiminiz ne durumda ?
http://imgim.com/7966inciu9080589.jpg
http://imgim.com/4157inciq4578192.jpg
s.a arkadaslar benm 2011 model beyaz yzfr125 ım var gecenlerde bı olay sonucu arka kuyruk kırıldı su yamaha amblemı olan kısım parca eger elınde olan varsa uygun bir fiyata almayı düsüşünüyorum.Teşekkürler
burakmetu Yamaha ceo'su olsam sana TR'de satılan her YZF 125 için komisyon verirdim O kadar haklı karşılaştırmalar yapıyorsun ki, CBR'den YZF'ye kayıyorum her defasında. Malesef şu sıralar temiz ve bütçeme uygun bir yzf yok. Aranıza katılmak isterim inş
Şu forumlarda YZF - CBR tartışması, YBR-CBF-Apache üçgeni gibi onlarca şey yazılır ama hiç bitmez. Çoğunu okudum yazdıklarınızın son bir kaç sorum var cevaplayan arkadaşlar olursa sevinirim.
1-) Motosikletimi açık alanda (evimin önünde) park etmek durumundayım. Kapalı otopark yok yakınlarda. Haliyle branda olacak sadece kışın üstünde. Sinyal lambalarının bağlantı yerinden çok kolay çıktığı,düştüğü yazılmış. Ne kadar sıklıkla karşılaştınız bu durumla ? Biliyorum bir çok çocuk tepesine çıkmaya çalışacak o yüzden soruyorum. (öğrenci bütçemi sarsmasın).
Diğer konu artçı selesi. 15.km gibi bir mesafede çok zorluk çeker mi artçı veya sürücü bunu çok hisseder mi ?
Dip not : Kilo 65 boy 1,87
Sizi gidi piyonocular sizii Şimdiden teşekkürler
usta havanın serim olduğu sabah saatlerinde düz ve güzel asvalt olan bir yolda cbr 125 le kapıştık. çenemi depoya koydum. kilom 96. 131 km yi gördü. cbr 125 i süren arkadai 60 kilo falandı. 1 boy fark attım.
sinyaller kırılıyor diyorlar. ben motoru sola yatırdım. sol taraf büs bütün çizik içindeydi. sinyal sağlamdı :D
ben kendi motoruma artçı oldum. 50 kilometre sıkıntı çıkarmıyor. sonrasında çekilmiyor. mola verirseniz bir 50 daha rahatça gidilir bence.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)