sağolasın bilgi için. bian o boruların biyerden koptuğunu sandım :D
bide şu motorun yağına suyuna nasıl bakılıyor. burdan anlatmayla yapılabilir mi
yolda kalırda bişe yapamam endişesi var içimde
motoru aldığım bayinin yan tarafında servisi vardı. söyledim bana göster yağına suyuna bakmayı diye.. hiçbişe olmaz merak etme 1000 km bakımından sonra her 3000 de bakımı yaptır yeter dedi sadece
valla ben ilk başta far konusunda içimi rahatlatan tüm arkadaşlara teşekkür ederim ,
ilk 1000 km yi öyle yada böyle bitirdik bu hafta içi motoru bakıma vereceğim , hgs alıcam birde bu gün hafta sonu denizli-didim düşünüyorum hız olarak tatminkar 125 için en yüksek 120 km/h civarı gördüm tabi ki 1000 km den sonra ortalama 1.6-2.0 lt yakıyor titreşim yoka yakın lastikler soğukken kötü ama ısınınca güzel , park lambalarını kırmızı taktım güzel durdu .Korna yı değiştirtmek lazım çok zayıf birde o konu var tabi .
6500 ben vereyim de bu temizlikte makina getir bana de alır 8 bine satarsın. Hayırlı olsun bakalım. Ölü fiyatınada vermede yazık etme paranada makinayada.
Motor yağı alttaki videodaki şekilde kontrol edilir. Lakin motor yağdan yolda kalırsa zaten motoru yemiş bitirmişsindir ne yapsan fayda olmaz yani. Servisteki adamlar tüm servisler gibi ticari kafaya sahip adamlardır her 3000 km de bir götürki bir yağ değişimi için senden 80 90 lira para alsın sadece hesabı
http://www.uzmantv.com/motosikletin-...kontrol-edilir
Zaten maksimum 135 te devir kesiciye giriyor. Bir büyük boy dişli ile 148 görüyorsun. Lastiklerimiz farklı bende sporty var sende street benimki kuru havaya göre yağmurda daha iyi tutuyor garip ama gerçek. korna morna gibi şeylerle mümkün olduğunca kendiniz uğraşın yazık günah bunun gibi şeyler için servislere tamircilere para yedirmeyin.
Kazasız belasız kullanın birde motoru.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
geçenlerde bi r6 denk geldi. kuyruk iptali yapılmış. doğal olarak sinyaller gidiyor tabi. adam sinyali stop lambasına almış
bizim motorada böyle birşey yapabilir miyiz?
Beyler motorun arka amartisorunu biraz düsürsek ne gibi zarari olur. Boyum 1.76 ama ayaklarim yere tam basmiyor
S.A BUGÜN BU SAYFAYA YENI KATILDIM GEÇEN GÜN 2014 MODEL YZF R125 ALDIM MOTORUN HAKİKATTAN ( MAŞALLAH ) I VAR. USTAD LARA BİR SORUM OLUCAK. UGÜN MOTOR AŞIRI DERECEDE ISINDI FANLAR ÇOK ÇALIŞTI .. BUNUN SUYUNU NERDEN KONTROL EDEBİLİRM ? BİDE FANIN ÜSTÜNDE Bİ KAPAK VAR O NEİN NESİDİR
fanın üsütünde mi radyatörün üzerinde olmasın su eğer yerini değiştirmedilerse önden eğilip baktığında sağ tarafta beyaz bir hazne olması lazım oradan kontrol edebilirsin ama fan açması normal ısı değerlerini gözden kaçırma ama normal havalar sıcak trafikte veya rüzgar fazla almayacak kadar düşük hızda gittiğin için açar
2014 kasaların beyaz rengini çıkarmadılarmı
hayır 2014 te gri kırmızı raceblu var
Arkadaşlar bende aranıza katıldım sonunda. 2013 model.2800km
2013-2014 modelleri arasında teknik olarak bunu geliştirdikleri faydalı oldu gibilerinden bir gelişim varmı yoksa 2013 kasa alıcam
2014 model kullanan biri rodaj döneminde 1.6 litre yakmıştı. yamahanın sitesinde de yeni enjeksiyon sistemi yazıyor yenilik olarak. sanırım en büyük değişiklik bu teknik olarak
Peki sizce kalıp olarak bi incelme söz konusumu yoksa renklerden dolayı bana öylemi geldi. İşlerimden dolayı bi yüzyüze tanışamadık yeni makinayla
rüzgar girşi (ram air) yok ben bayide baktım içi kapalı
Forumu bir süredir takip ediyorum. Bu motorun hastasıyım. Her yerde o'nun resimleri var. Üniversite öğrencisiyim. Maddi durumumuz iyi değil. Her gece hayalini kurup delirme noktasına gelip alamamak çok kötü bir şey. Motorunuzun kıymetini bilin. Allah kaza bela vermesin. İyi günler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)