Beyler sonunda motorum geldi. Alet race blue rengi çok güzel. Aklıma tank pad konusu takıldı ilk gün heyacanıyla taktırmadım dediklerine göre tank pad olmazsa deponuz çizilir dedi. Önemli birşeymi arkadaşlar bana sadece görüntü için gibi geldide taktırmadım. Yoksa yarın ilk iş taktırayım.
Kendim çalışıyorum kimseden motor almak için para istemiyorum ama herkes motor almama karşı çıkıyo insanların baskısı yüzünden motor alamıyorum 19 yaşnda olmam sebebyle çocuk gözüyle bakıyolr ama inşallah ilerleyen zamanlarda alıcam :( :(
arkadaşlar ilanımı güncelledim. 3-4 kişi bakmaya geldi ama henüz sağlıklı geri dönüş alamadım. hala satışta. pazarlık payı vardır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2-sahibinden-tertemiz-butun-bakimlari-yapilmis-yamaha-yzf-r125-166627269/detay/
Arkadaşların gidonun sağındaki fren hidroliğinin etrafında yağ var sızdırıyo ama abartılcak şekilde değil. sorun çıkartır mı ?
Arkadaşlar haydi fotoğraf koyun da canlansın buralar. Bizim motorumu yok YZF R125 görmek istiyoruz . Görünce içimiz açılıyo .
Eeh yaş 18 bende alıcam motoru şimdi r125imi fakat bende tek sorun var çıkan ses malum egzos için ne önerirsiniz size danışmak istedim teşekkürler
para varsa Yamaha YZF-R125 2013 racing line carbon akropoviç güzel bence videolarına bakabilirsin
aydınlattığın için teşekkür ederim fiyatlar falan önemli ama benim için
istanbul riva dan.. bugün 8.30 dan 16 ya kadar hemen hemen motor üstündeydim.. 15-16 saatleri arasında yorgun düştüm eve kendimi zor attım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Bu arada su motora kask genisliginde bi bagaj yapsalarmis arkadas ya nolurdu grenajlarin oraya gizli bolme yapsaniz
kardeş sen ne yaptın ya Ne güzel bir poz böyle iyi gezmişsin imrendim.
Uzunlar ve kısalar tek yanar kısalar açıkken sellektör yaparsanız çift yanar. He birde basit bir elektrik bağlantısı ile kısalarda tek far uzunlar çift far yapabilirsiniz.
Yazın yapmıştım mesala ben.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Tank pad olayına gelirsek benim tank pad'i çaldılar. Nasıl sökmeyi başarmışlar 5 parçaydı fakat sadece 2 gün kullanabildim. Gel gelelim bir dahada almadım fakat bugün deponun üstüne bakınca ne işe yaradığını bir nebze olsun görebiliyorum fotoğraf çekmiştim onuda ekleyeyim madem.
Hala satamadın mı arkadaş. Ben 2 hafta içinde gider gözüyle bakıyordum senin motora.
Vidalarını kontrol et. Gevşekse sıkıver.
Tiger tak paran yabancıya gitmesin. İkiside nasılsa aynı sesi veriyor.
Hala bilgilerini güncellememişsin nerede oturuyorsun, İstanbulun neresindensin, çaya nasıl çağıracağız seni, oho birsürü şey var. İyi gezmeler bakalım. Bu arada ben alarmı monte edecek yeri bile zar zor buldum sen kask diyorsun arkadaş racing motor bu kask alakan bir çok motor maxiscoter ve bir kaç commuter. Kaskı arka koltuğun üstüne file ile bağla. Artçı kaskından bahsediyorum motoru kilitlediğin yerede kilitten kaskı geçir kaskıda kilitle. Oldu bitti.
--------------------------------
Bu arada yaz bakımına soktum bugün motorumu. En ince ayrıntısına kadar temizleyip gevşeyen vidalar varsa sıktım. Gaz boşluğunu halledip zinciride gerdim. Sanırım artık yola hazırız her hafta uzun yolculuklar beni bekler.
Bir kaç fotoğraf paylaşayayım. Temizliğe dair.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
egzozun sesin merak ediyorum video ile kulaklarımızın pasını silsen on numara olur
bana sorarsan kardeşim en mantıklısı şuan türkiyede almak tiger egsozları var kolaylıkla bulabilceğine inanıyorum birde 750 800 lira arasında akrapovic olabilir ikinci el istanbulda oturuyosan eğer r125 için 2 tane ilan olması lazım.
Bilgilerimi guncelleyimde calisma saatimden dolayi hadi deyince gezemiyorum iste sıkınti orda
Birde benim motorun altinda iki tane hortum sarkmis onlar ne ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Yukardaki fotomda dikkatli bakildiginda gorunuyor. Y harfinin altinda
Zaten ha diyince hiç buluşmadık gerçi ha demeyincede hiç buluşmadık ama neyse benim amacım burada aktif olan yzf cilerin. Memleketin neresinden hangi ilçesinden olduğu. Belkide kapı komşumsun mesala o nedenle bilgilerinizin güncellerseniz iyi olur dedim. O motorun al tarafından 3 tane sarkan boru tahliye borularıdır. Birisi akü suyu için diğeri benzin için diğeride soğutma suyu içindir. Fazla koyulduğu zaman tahliye eder kendini. Tahliye durumu aküde ve radyatör suyunda düşme esnasındada yapar. Benzin düşme esnasında tahliye etmez kendini. Tamamen motorun ve bizim güvenliğimiz açısından konulmuş borulardır.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)