Boyun iyidir kilonda iyidir. Sıkıntı olmaz kolay alışırsın. Öyleyse sana söyleyeceğim tek birşey var gönlünden geçen YZF ise YZF al benim onun başkasının nedediğini boşver zaten alınca YZF deki tadı ne cbr dan alırsın nede başka bir motordan. Benim tavsiyem uygun fiyatlı bir ikinci el bulabilirsen temiz ondan al. He yok ben alacağım kullanacağım bayağı bir süre dersen sıfır al ama alıştıktan sonra bu gitmiyor etmiyor makyajda biryere kadar dersen sıfır motora yazık olur. Nede olsa aldığın fiyata satamayacaksın. Ama ikinci eldede dikkat etmek lazım YZF ye kazalı olur canına okunmuş olur sana yazık olur. 2. el temiz ve güzel güzel ekipmanlarını alırsan on numara olur.
Umarım istediğin motora en kısa zamanda ulaşır kazasız belasız kullanırsın.
Sen buralarda yenisin galiba genç.
Destursuz öyle kırmızı kırmızı motorlarla foruma resim atıyorsun hadi attın diyelim tek fotoğrafta neymiş 10 15 tane atman gerekiyordu. Bizde yeni yzf mizi yeni üyemizi görelim. Zopalıksın zopalık.
Şaka bir yana cidden daha çok fotoğraf bekliyor kazasız belasız kullamanı diliyoruz. Bu arada hala profil bilgilerin boş çağırmayız bak gezilere nereden yarışmaya katıldığını yazda bilelim.
Arada bir foruma girip sosyal mesaj vermekte neyin nesi. Ama adam haklı beyler kazanın ne hızı ne bahanesi vardır.
Sattınmı motoru.? Satmadıysan satma zaten 3 5 kişiyiz adam akıllı şu motoru kullanan.
Hem nekadar ekmek okadar köfte benzin olmuş 8 lira büyük motor alıpta ne yapacaksın ayıp ( vazgeçirme taktikleri )
Sırada sen varsın. Hadi bakalım.