Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2014, 14:30
nidatuna01 adlı üyeden alıntı
Hayalpark tarafindan
Bende ptt evlerinde oturuyordum. Ama artik istanbuldayim
Reklamlar
-
13 Mayıs 2014, 14:33
SeZeeR adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sonunda bugün benim motorum geldi Race Blue bayi arayıp haber verdi satış işlemlerini halletirdim
fakat dün özel işlerimden dolayı izmire geldim yine bi 10 gün motoruma binmek için bekleyeceğim
pr:
Hangi bayi bu sen gelmeden ben gidip çizeyim.
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah inşallah.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
-
13 Mayıs 2014, 14:34
SeZeeR adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sonunda bugün benim motorum geldi Race Blue bayi arayıp haber verdi satış işlemlerini halletirdim
fakat dün özel işlerimden dolayı izmire geldim yine bi 10 gün motoruma binmek için bekleyeceğim
pr:
Hayirli olsun sezer. Sen istanbul disindan aldigin icin gelmis. Ben daha bekliyorum. Ama yarina falan bizde aliriz insallah
-
13 Mayıs 2014, 14:37
polisfeyz adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun sezer. Sen istanbul disindan aldigin icin gelmis. Ben daha bekliyorum. Ama yarina falan bizde aliriz insallah
sağolasın feyzullah bu hafta içinde senin motorunda gelir dağıtılmaya başlanmış çünkü
-
13 Mayıs 2014, 14:38
Iyimis istanbula atandiniz heralde
-
13 Mayıs 2014, 14:40
-
13 Mayıs 2014, 14:40
nidatuna01 adlı üyeden alıntı
Iyimis istanbula atandiniz heralde
Evet oyle oldu ya
-
13 Mayıs 2014, 14:41
Oz. adlı üyeden alıntı
Hangi bayi bu sen gelmeden ben gidip çizeyim.
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah inşallah.
motor antalya bayisinde sana baya bir uzak kaçıyo amin arkadaşım çok teşekkürler
-
13 Mayıs 2014, 14:42
HondaCbr250 adlı üyeden alıntı
Vaaaay be ! Vaaaaay be
hayirli ugurlu olsn dostm kazasiz belasiz binmn dilegiyle
gel artik yzfff
Faruk yarin aliyoruz hissediyorum
-
13 Mayıs 2014, 14:43
Hayirli olsun, gelecek olan motorunda oyle
-
13 Mayıs 2014, 14:46
Sagol tesekkurle
Sezer ordan istanbula nasil getirecen hacı
-
13 Mayıs 2014, 15:31
Oz. adlı üyeden alıntı
O zinciri bana ver o halde.
Şaka bir yana motorun kaç km deki. Zincir değişme gereği duyuyorsun. Değiştireceksen did zincir al. Tabi piyasada çakması çok dikkat et. Pahalıdır biraz ama yıllarca kullanırsın. Ama dediğim gibi 17000 km olan benim motorum bile zincir istemezken, senin motorunun benimkinden kmsi düşüktü hatırladığım kadarı ile hiç gereği yoktur. Düzgün temizle yağla mis gibi olur. Ben hala dişliyi çıkarıp mazotun içinde bekleteceğim göya. Her temizlediğimde alttaki gibi sıfırdan farkı olmuyor.
http://i.hizliresim.com/Vp3YQy.jpg
başkan, bende o işleri yapacak beceri ve pratik yok sendeki gibi. :( yani şu anda zinciri görsen ağlarsın. kir, toz (belki pas) öyle bir kaplamış ki tabaka var üzerinde resmen.
servis de "değiştirmene gerek yok, gaz yağıyla yıkarsan olur" dedi ama yağı nereden bulacağım, nasıl yıkayacağım falan. resmen cahillik yüzünden sıfır zincir alacağım. yoksa km 12500. belki zincir hala cillop gibidir ama şu anda zinciri göremiyorum desem yeri.
bu işi yapabileceğim bir usta biliyorsan çok makbule geçer.
-
13 Mayıs 2014, 17:26
emreng adlı üyeden alıntı
başkan, bende o işleri yapacak beceri ve pratik yok sendeki gibi. :( yani şu anda zinciri görsen ağlarsın. kir, toz (belki pas) öyle bir kaplamış ki tabaka var üzerinde resmen.
servis de "değiştirmene gerek yok, gaz yağıyla yıkarsan olur" dedi ama yağı nereden bulacağım, nasıl yıkayacağım falan. resmen cahillik yüzünden sıfır zincir alacağım.
yoksa km 12500. belki zincir hala cillop gibidir ama şu anda zinciri göremiyorum desem yeri.
bu işi yapabileceğim bir usta biliyorsan çok makbule geçer.
İstanbulda isen ben yaparım getir butaraflara yok değilsen benzinciye git elinde bir 1 litre kapla. Bunu fulle de mazotla ( dikkat et buraya mazot benzin değil ) bitane ayakkabı fırçası diş fırçası yada herhangi bir fırça bul mazotu bas zincire. Tekeri döndüre döndüre temizle. Yağ kir pas akıp gidecektir, oto yıkamaya götür bas köpüğü ( dikkat ediniz köpük zararlıdır içindeki kostik sebebi ile ama sürekli yıkatırız ) sonra bas tazikli suyu sıfır almış gibi olacaksın. Ondan sonrası yıkamadan eve gelenee kadar zaten kurur zincir eve geldikten sonra doğru düzgün bir zincir yağını janta frenlere mrenlere sıçratmadan güzelce sür ( motul beyaz zincir sprayi tavsiyemdir )
Bukadar tüm bunlar en fazla yarım saatini alır. 12 binde bir zincir değiştirilmez üstündeki oringli did zincir yazık günah he yok değiştireceğim uğraşamam dersen o zinciri karşı taraf ödemeli olarak bana yolla hayrına ben bir 5000 km sonra filan takarım.
Hadi kolay gelsin.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
-
13 Mayıs 2014, 17:46
zamanında iyi araştırmıştım zincir konusunu mazot oringlere zarar vereceği için tavsiye etmiyorlar en iyisi gaz yağı iyi araştırıp bulunuz lütfen ben gaz yağıyla temizleyip yağlıyorum pırıl pırıl sıfır zincir haline geliyor tavsiye ederim
-
14 Mayıs 2014, 09:07
Oz. adlı üyeden alıntı
İstanbulda isen ben yaparım getir butaraflara yok değilsen benzinciye git elinde bir 1 litre kapla. Bunu fulle de mazotla ( dikkat et buraya mazot benzin değil ) bitane ayakkabı fırçası diş fırçası yada herhangi bir fırça bul mazotu bas zincire. Tekeri döndüre döndüre temizle. Yağ kir pas akıp gidecektir, oto yıkamaya götür bas köpüğü ( dikkat ediniz köpük zararlıdır içindeki kostik sebebi ile ama sürekli yıkatırız ) sonra bas tazikli suyu sıfır almış gibi olacaksın. Ondan sonrası yıkamadan eve gelenee kadar zaten kurur zincir eve geldikten sonra doğru düzgün bir zincir yağını janta frenlere mrenlere sıçratmadan güzelce sür ( motul beyaz zincir sprayi tavsiyemdir )
Bukadar tüm bunlar en fazla yarım saatini alır. 12 binde bir zincir değiştirilmez üstündeki oringli did zincir yazık günah he yok değiştireceğim uğraşamam dersen o zinciri karşı taraf ödemeli olarak bana yolla hayrına ben bir 5000 km sonra filan takarım.
Hadi kolay gelsin.
abi çok sevinirim beraber yaparsak. bu ay içinde hem yeni arkadaşlarla tanışma bahanesi hem de böyle bi' buluşma yapabiliriz. ben tarihi bi' düşüneyim, özelden konuşuruz. sonra buradan da diğer arkadaşlara teklif yaparız. hem belki yeniler de aramıza katılır.
"Life begins at the end of your comfort zone."
-
14 Mayıs 2014, 10:30
Ve sonunda motorum geldi
Ama mecbur kirmizi alacam. Ilerde sıkılırsam kaplama yaptiririm napim
-
14 Mayıs 2014, 12:00
Ve sonunda motorum geldi
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz ah bide benimkide gelse artık :(
-
14 Mayıs 2014, 13:00
Resimleri bekliyoruz
-
14 Mayıs 2014, 13:27
emreng adlı üyeden alıntı
abi çok sevinirim beraber yaparsak.
bu ay içinde hem yeni arkadaşlarla tanışma bahanesi hem de böyle bi' buluşma yapabiliriz. ben tarihi bi' düşüneyim, özelden konuşuruz. sonra buradan da diğer arkadaşlara teklif yaparız. hem belki yeniler de aramıza katılır.
Süpersiniz. Bekliyoruz
-
14 Mayıs 2014, 16:04
Ve sonunda motorum geldi
Icine dogdugu gibi olmus bugun geldi seninki bende is yok ya hala haber bekliyoruz. Ama bana sorarsan alma derim yani maviyi cok istiyodun olmassa gri diyordn kirmizi da en istemedgn renkti. Sonucta bu mavi gelick buraya. 1 2 hafta daha beklersn belki ama istdgn rengi alrsn. Sonra ilerde binip bi yrde mavi gornce pisman olma bu benm fkrim eger almadysn bi dusun derim. Bu karari da vermek cok zor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)