Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mayıs 2014, 14:38
Yav beyler bugun 2014 unu inceleme sansim oldu. Yahu sen motor musun sanat eserimisin nesin arkadas,bi 2-3 dakika uzaktan izledim anca bitti detaylara bakmam. Boyle bi guzellik olamaz ya,deponun sekli,kesimi,kafa grenajinin detaylari,motor blogunu kapatmaya yonelik yapilan grenaj gelistirmeleri falan harika olmus. Kac yildir motor suruyorum resmen ben inanmadim 125 olduguna arkadas. Bu arada benim inceledigim balikesir yamaha bayii uytundaydi,renk mat kirmizi-siyahti. İsterseniz bi telefonla yoklayin belki satilmamistir.
Reklamlar
-
10 Mayıs 2014, 15:12
Dikkat ettimde turkiyeye gelen 3 5 tane yzf var. Hepside kirmizi..
-
10 Mayıs 2014, 15:28
[
polisfeyz adlı üyeden alıntı
Koskoca istanbula 1 tane gelmis tuna motora. Kirmizi. Oda satilmis zaten. Deltayi ariyorum. Tek soyledigi gunu belli degil. Bu ay gelecek diyor baskada bise demiyor
Bu ayin sonuna gelirse ben catlar ölürüm
Bu sezon dua edelim gelsinde hepiniz yakında kafayı yiyeceksiniz yoksa.
HondaCbr250 adlı üyeden alıntı
ne desen haklısın oz. gerçi şu an gelse gidip almam aga bu yagmurlu havada almam. bak yagmurda binmem demiyorum ama aldığım günü böyle hatırlamak istemem eve gelene kadar heryeri çamur olcak falan bi güneş çıksın hele
aydındaki eleman çok garip bişey söyledi aradığımda dedi ki biz talep ettik yolladılar diğer bayiler talep etmiyor herhalde dedi nasıl bi mantık çözemedim var mı bi fikri olan ?
Bende almam aga bu havada benim motoru görsen kalıp bağladı kirden yaz kış bindiğim için ben. Lakin 0 bir yzf alsam daha 0 kmde iken böyle mis gibi boya kokusu bile üstünde duruyor iken bende sürmem yağmurda. Ben ki azıcık yağmur kesilsin hemen temizleyip cilalayan adamım. Yzfr125 talep edilen bir motor değilde o yüzden talep etmiyor bayiler aynı wr125 gibi düşünsene fiyatı olmus 10.200 lira olmuş kimine göre bu motor bu para etmeyeceği için talep olmuyor.
Faruk kardes sen motoru nerde tutacan? Evde koyacak yer varmi.ben isteyken valiligin icine koyarimda. Evde koyacak yer yok. O yuzden yakin bi karakol bulup bahcesine falan koyarim diye düsünüyorum.
Bide taleple olacagini sanmiyorum, bunca zamandir taleple oldugunu bilmiyormu bayiler
Kesinlikle koruma altında tutun en çok çalınmaya rağbet gören motorlardan YZF parçası bile doğru düzgün olmadığı için parçalanacak motor lazım adamlara.
evin 30 metre ilerisinde otopark var oraya bırakıyorum pederle samimi arkadaş oldukları için bi ücret de almıyorlar sağolsunlar.
oz. daha önce bu forumdan grup olarak bi toplanma tanışma etkinlik vs yapıldı mı sen eskilerdensin bilirsin
YZFR125 grubu içinde olmadı. Fakat motosiklet.net kapsamında sürekli oluyor. Lakin ben isterim İstanbulda olsun toplanmak. Hafta sonları biryerlere kaçmak. Şuanda havalar malum ama en kısa zamanda bir YZF İSTANBUL MİTİNGİ yapalım..!
TASKART adlı üyeden alıntı
Hayırlı günlerr arkadaşlar. Şu motorlarınıza inşallah biran önce kavuşursunuz
Benim arkadaşlara bi sorum olacaktı bu artçının oturduğu yerde yuvarlak para büyüklüğünde göçük bi yer var tam anlatamadım ama onun vidası yok piyasada artçı koltuğu oynayıp duruyo serviste varmıdır o ???
Orada bir vida olması gerekiyor en azından benimkinde var herkesinkinde var dikkat et koltuk düşmesinde o koltuğu tutan tek şey sonuçta. Servislerde filan arama. Git bir nalbura falan göster şeklini oradan tak birtane.
Red One adlı üyeden alıntı
Yav beyler bugun 2014 unu inceleme sansim oldu. Yahu sen motor musun sanat eserimisin nesin arkadas,bi 2-3 dakika uzaktan izledim anca bitti detaylara bakmam. Boyle bi guzellik olamaz ya,deponun sekli,kesimi,kafa grenajinin detaylari,motor blogunu kapatmaya yonelik yapilan grenaj gelistirmeleri falan harika olmus. Kac yildir motor suruyorum resmen ben inanmadim 125 olduguna arkadas. Bu arada benim inceledigim balikesir yamaha bayii uytundaydi,renk mat kirmizi-siyahti. İsterseniz bi telefonla yoklayin belki satilmamistir.
YZF güzel alettir dikkat edin aşık eder kendine.
-
10 Mayıs 2014, 15:32
-
10 Mayıs 2014, 15:34
------
Arkadaşlar sizden ricam profilllerinizi güncellemeniz facebook whatsapp gibi ulaşabileceğimiz adresleri belirtmeniz.En önemlisi ise de bulunduğunuz ili ilçeyi kesin yazın ki profillerinize bir gezi olduğunda yada bir akşam çıkıp çaya çorbaya gittiğimizde bilelim bizim şehrimizde kimler var kimi çağıracağımızı.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
-
10 Mayıs 2014, 15:34
TASKART adlı üyeden alıntı
Hayırlı günlerr arkadaşlar. Şu motorlarınıza inşallah biran önce kavuşursunuz
Benim arkadaşlara bi sorum olacaktı bu artçının oturduğu yerde yuvarlak para büyüklüğünde göçük bi yer var tam anlatamadım ama onun vidası yok piyasada artçı koltuğu oynayıp duruyo serviste varmıdır o ???
yeri anladım şef. vardır muhakkak olmadı çaresini bilirler. sen bi uğra servise
-
10 Mayıs 2014, 15:56
yok feyzullah öle değil o iş şimdi anadoluda bayilerde pek satış olmadığı için tek renk söylüyorlar. ama istanbuldaki bayilerin her renk getirme gibi zorunluluğu bile var. hani istemesen bile alıcan yani rahat ol
sen zaten deltada ilk sıradaymışsın gerisi önemli değil istanbla gelen makina sendedr skma canını.. bi dağıtılsın tam. bide şöyle düşün 2 gün öncesine kadar aydını balıkesiri geç hiçbiyerde yoktu oralara gitmiş istanblda bi bayiye gitmiş en fazla bir iki güne gelicek insan bekleyemiyo biliyorm ama sabretmek lazm havalarn kötü olması da iyi bu açıdan
Yarin tam 1 ay olacak kaporayi vereli abi ya
-
10 Mayıs 2014, 20:45
bu buluşmaya sanarım yzf ile katılamıcam en üzüldüğüm şey bu yzf sahibiyken bi toplanma yapamadık ama yapılırsa mutlaka buradan paylaşın eğer mt 09 o tarihe kadar bayiye gelirde alırsam ve benzinini koymaya param olursa gelirim )))))
-
11 Mayıs 2014, 00:14
hellboys adlı üyeden alıntı
bu buluşmaya sanarım yzf ile katılamıcam en üzüldüğüm şey bu yzf sahibiyken bi toplanma yapamadık ama yapılırsa mutlaka buradan paylaşın eğer mt 09 o tarihe kadar bayiye gelirde alırsam ve benzinini koymaya param olursa gelirim
)))))
gelir gelir de sen mt9 la gelirsen biz sana buluşma yerini söylemeyebilirz keşke r125 olsaydı şef. uzun zamandr forumdan tanıyorm seni gıyaben. sen oz flan eskisinz herkese yardımcı oluyosunuz burda. ben geçen sene 2013 bşnda alırken motoru brda okuyup bayaa bişey ögrendim sizlerden. buraları yine boş bırakmayın da buluşma işi kolay
Kazasız belasız bir ömür dileğiyle ;)
-
11 Mayıs 2014, 04:25
-
11 Mayıs 2014, 13:28
Var mi bi gelisme 2014 bekleyenlerrr
-
11 Mayıs 2014, 14:15
-
11 Mayıs 2014, 15:36
pazar günü bayiler kapalı olduğu için bugün beklentim yok. yarına inşallah
galiba motorlarımızın gelmemesinin sebebi benim, çünkü şimdiye kadar ne aldıysam hep gecikmiştir
örneğin bilgisayar için 1 hafta bekledim. basit bi internet bağlantısı kaç gün sürebilir en geç 1 hafta.. benim eve 38 gün sonra anca balandı.
telefon almak istiyorum 3 ay bekledim.
kısaca motorun gelmemesinin sebebi benim
ben motor almasam nisanda gelirdi motorlar
motor almaya ilk karar verdiğimde cbr istiyordum. sonra vazgçtim yzf ye karar verdim. bakın cbr geldi yzf yok
Sucluyu bulmak iyi oldu e artik ara da iptal ettir su siparisi biz kavusalim bari arkdas
-
11 Mayıs 2014, 16:20
Sucluyu bulmak iyi oldu e artik ara da iptal ettir su siparisi biz kavusalim bari arkdas
tamam ben iptal ettirdim. siz yarın alırsınız
-
11 Mayıs 2014, 21:37
tamam ben iptal ettirdim. siz yarın alırsınız
Insallah beraber aliriz bro valla canm sklmaya basladi artik 5. Ay biticek ya! 2014 motor alicaz ama 5. Ay bitmk uzere gelde kufur etme
-
12 Mayıs 2014, 00:42
Insallah beraber aliriz bro valla canm sklmaya basladi artik 5. Ay biticek ya! 2014 motor alicaz ama 5. Ay bitmk uzere gelde kufur etme
Neyse bu hafta ici bi umudumuz var en azindan
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Faruk kardesim sen plakayi istanbul mu alacan ?
-
12 Mayıs 2014, 01:38
Aydin nazillide sahibinden.comda var 2014 model
-
12 Mayıs 2014, 02:41
Neyse bu hafta ici bi umudumuz var en azindan
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Faruk kardesim sen plakayi istanbul mu alacan ?
Istanbul alcm zten bsey farketmiyo plaka takmiyorum hic. sadece belki masrflarda kucuk bisey oynar onun icinde ugrasmaya degecegini dusunmuyorm. Sen baska yerden mi cikartcksn?
-
12 Mayıs 2014, 07:09
Istanbul alcm zten bsey farketmiyo plaka takmiyorum hic. sadece belki masrflarda kucuk bisey oynar onun icinde ugrasmaya degecegini dusunmuyorm. Sen baska yerden mi cikartcksn?
Takmak icin degil zaten zorunlu trafik sigortasi istanbulda baya pahali arastirdigim kadariyla. Ben tekirdagdan birini bulup ordan almayi düsünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:07 ----------
Dellendim adlı üyeden alıntı
Aydin nazillide sahibinden.comda var 2014 model
Onu gördükten sonra bu hafta istanbula gelecegini düsünmeye basladik zaten
-
12 Mayıs 2014, 10:54
Değerli arkadaşlarım, motorunu yeni alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. 3-5 gün geç olsun ama kazasız-belasız binmek nasip olsun diyelim (Beklemenin ne kadar zor oldugunu gecen sene bu zamanlarda kendimden bilsem de) Bu arada YZF buluşma işine gerçekten asılalım. En azından dediğiniz gibi profilleri güncel tutalım ve fb üzerinden de iletişime gecelim. Bu arada ben birs4y soracağım, ben ehliyetimi alamadım henüz. Yani bütün evraklarım hazır ama emniyetten randevu alamıyorum. Randevusuz gidince de kabul etmiyorlar. Bu konuda fikri olan varmı acaba ne yapabileceğime dair. Yani randevu sistemi o kadar sacma ki, sürekli full gösteriyor vs. Belki polis arkadaşların bi fikri vardır bu konuda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)