148 149 güzel bir sürat bunu düzde yapsa dahada güzel olacaktıda dediğin gibi yapmıyormuş ama uzun yol için idealdir bence dişlinin küçültülmesi şehir içinde sonuçta son süratten daha çok tork arıyoruz makinalarda ama genede bilgi için sağol. 44 e düşürdüğünüz zaman ne gibi değişiklikler oldu gene paylaşırsanız seviniriz. ( Bu arada sen Umut Kocabaş'sın dimi sürekli nicklerden burada birbirimize yorum yaptığımız için kiminle konuşuyoruz pek farkında değiliz )
Tigerdan memnundun sen facebooktanda konuşmuştuk. Db killer peki birkere olsun takıp sesi nekadar kıstığını denedin mi.? Sonuçta çokta toplum düşmanı olmak istemiyorum şehir içinde mahalle aralarında. Bir yerde susturabileyim benim elimde olsun istiyorum.
Ayrıca fotoğraflardan bile farkediyor motorun temizliği anlayabiliyorsun. Ellerine bileğine sağlık. Bir insan hangi motosiklete biniyorsa binsin bakacak arkadaş bunu bilir bunu söylerim.
evet ben umut'um
emre ;)
valla hiç takıpta kullanmadım açıkçası ama ilk taktığımda eksozu db kıllerı oylesine bir takıp gaz verdim. orjinali kadar ses kesilmiyor 100 luk cup gibi çıkıyor sesi yani o ses tiplerinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
o kadar devir kesmesi normal değil bence... ben dip gazda kesici yapınca 10,500 ile 11,000 arası kesici giriyor. 9,500 ile 10,000 arası tekrar gaz açıyor. öle 7 binleri falan hiç görmedim ben indiğini... bence bir servise göster ecu da sorun olabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
eksoz kişiden kişiye değişir... takanda var ben gibi takmayıp kullananda var...sana kalmış senin zevkine bağlı...
ankarada nerde var bilgim yok. honda veriyor güvenli sürüş eğitimi.yanılmıyorsam 300tl gibi bir fiyatı vardı bir aralar değişmiş olabilir.. bana kalırsa eğitimden önce ekipmana önem ver... tabi bu daha önce motor kullanıp kullanmadığına bağlı olarak değişebilir... bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum...