diablo rossonun orjinal ebatlarda lastiği varsa olur ama yok diye biliyorum
diablo rossonun orjinal ebatlarda lastiği varsa olur ama yok diye biliyorum
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ? Ben motorumu satmıştım bu sezon bir kaç işimi hallede bilirsem belki yükseltirim diye düşünüyordum ama şimdi yeni kasayı gördüm yine kafam gitti ne yapmışlar öyle ya :D
kaza sonucunda depo grenajım kırıldı fiyatları hakıında bilgisi olan var mı? arkadaşım açılan bir dolmuş kapısının kurbanı oldu parmağı kopuyordu. ucuz atlatıldı.
Büyük geçmiş olsun. Fiyatlar konusunda pek bilgim yok malesef :(
sağolun beyler. egzozu çıkardık ceza yediğimden. farkediliyorduk ne güzel
Selam beyler bugun onume bisiklet firlamasi sonucu motoru saga yatirdim sag ayna kirildi orj ayna 185 tl onun yerine bir cift spor ayna takmayi dusunuyorum ama bulamadim yardimci olabilcek varmi kaza yapan diger arkadasa da gecmis olsun bu arada
Motorla uyumlu olmasi lazim ama her ayna olmuyo arastirdim internette bulamadim
Geçmiş olsun kardeşler... havalar yağmurlu paşa garajda dinleniyor ben evde kafayı yiyorum yahuuu
geçmiş olsun arkadaşlar. arkadaşımdada benim motorun aynısından var ve başkasına veriyor bir tur atıp surmesi için ve virajda motoru kaydırıp sola 8 metre kadar sürüklenmiş. düşen kişide cbr 250 kullanan biriymiş. yamaha servisi tanıdığım olmasına ragmen 670 tl fiyat cıktı. geliş fiyatından aldık parçaları genede 500 tl tuttu.son halinin resminde görebilirsiniz.
bnm motorum 10,500 kmde ve arka fren balatası bitti. bugun sabah değiştirdim yenisi ile.60 tl ye aldım servisinden. ön balata ise daha yarıda arka balatanın halini görebilirsiniz.
geçmiş olsun hepinize
arkadaşlar bu akşam azıcık çıkarttım motoru böyle garaja koyunca önden yanık gibi bi koku geliyo ne kokusu o yav :D
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun,kırılan parçalar tamir edilmeye müsait ise paramparça olmadıysa eğer, herhangi bir kaportacı fiberle tamir edebilir, veya bu işi profosyonel yapan firmalar var ( auto king ) gibi mesela, bunlar biraz pahalı oluyo ama boyasına kadar orjinal biçimde hallediyorlar...
bu arada elimde sol grenajlar var haberiniz olsun beyaz dır
Oncelıkle herkese mrb,
R125 2013 model sıfır ayarında bı motor alma arefesındeyım. Her seyde anlaştık ancak aılemı ıkna edemedim. Aklıma takılan bı sey var. bu motorda abs fren var mı??
Dha once motor tecrübem mobılet harıc hıc olmadı, o da zaten cok kısa mesafelı turlardı.
Yardım ve yonlendırmelerını rıca edıyorum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)