önemli değil bu arada fuara girerken bilet satılıyor mu ?
önemli değil bu arada fuara girerken bilet satılıyor mu ?
Eminim araştrsam da bulurum ama maksat forum da canlansın. Fuar ne zaman arkadaşlar? Yeri nerde? Bilet sıkıntısı falan yoktur heralde, değil mi? Cehaletime verin, ilk defa gideceğim. İnşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
Bu arada forumdan linki gördüm şimdi. Kendi sorularımın cevaplarını da almış oldum
Benim yerimede gidin gidin
Herkes aynı gün gidebilsede yzf ekibi olarak yüzyüzede tanışabilsek.
Ben cumartesi günü oradayım.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Bende çok gitmek isterimde malum bursadan gidip gelmek meşakatli biraz benim yerimede gezin valla
Nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilme.
Hocam merhaba. bence fiyatın 9.450 olarak kalması çok zor. hem euro kuru fena yükseldi, hem de dikkat ederseniz 2014 model motorun fuardaki videosunda fiyatı 4300 euro civarı. 2013 modeller ise 4300 dolar civarına satılıyor yurt dışında. fiyatta belki üzerindeki akrapoviç egzozun da etkisi olabilir. umarım tahmiminizde yanılmazsınız. çünkü fiyat dediğiniz gibi olursa kesinlikle bu motoru alırım. 1000 cc'ler dahil şu an gözümde daha yakışıklı bir model yok.
Haklı olabhilirsin lakin şuanda bizde olan kasanın 2013 ten sonra üretilmiyor yani bizim kasa son buldu bu sene yeni kasalarla yzfr125 serisi yola devam edecek ilk parti mayısta bayilerde. 9.150 idi bizim kasanın fiyatı 9.450 oldu şimdi olsa olsa max 10 binlira olur ki sanmıyorum 9.450 den satılmaya devam eder ki zaten klasmanında duke125 ten sonra en pahalı makina. Dahada pahalı yapıp müşteri kitlesini iyice düşürmezler. Ama genede bekleyip göreceğiz. Fuardada belli olacak nasılsa fiyatı tam olarak en geç 1 hafta sonra öğreneceğim bütün detaylaları.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Arkadaşlar danmoto egzoz varmış çok güzel ses veriyor bilgisi olan varmı?
Herkez nerde ya???
motorlar cok iyi kimsenin problemi yok ondan ugramıyorlar
Bizimkiler ruh gibi baksana fuardan sonra canlanir yeni r125 mükemmel
biz yaşatalım bariii keyifler nasıl millettT :D
Keyifler iyi fuarı bekliyoruz yeni r 125 hakkinda bilgi almak icin can atiyorum
E canlandirin gezin.tozun.resmedin.
s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır yzf r 125 almak istiyorum nasipse fuarda fiyatlar açıklandıktan sonra alıcam bu yüzden fuara giden arkadaşlar fiyatla ilgili bilgi verirse çok sevinirim herkeze teşekkürler.
Yamaha fiyat listesi mt07 konusunda yayınlanmış ve yzf 9.950. Zaten 935 civarı satılmasını beklemiyordum, hatta bu fiyatı da beklemiyordum. cbr125'in 8.200'e satıldığı yerde eğer bu fiyat yeni kasanın, o harika tasarım ve göstergelerin bulunduğu kasanın fiyatı ise, bence çok iyi fiyat. giden arkadaşlardan yardım bekliyoruz. İbrayi direk olarak yzf r125'e çevirdim. En geç Temmuz gibi almayı düşünüyorum. zaten bayilere Mayıs ayında gelecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)