Evet sedefli mat beyaz. Kodunu ogrendikten sonra renk farki olmaz.ama bildigim kadariyla lokal boya degilde parcayi zimparalayip boyayi sikiyorlar. Boyanacak yerin cizigine surtmesine derinligine kirigina bagli olarak.
Evet sedefli mat beyaz. Kodunu ogrendikten sonra renk farki olmaz.ama bildigim kadariyla lokal boya degilde parcayi zimparalayip boyayi sikiyorlar. Boyanacak yerin cizigine surtmesine derinligine kirigina bagli olarak.
lokal boya veya boya yaptırmanızı tavsiye etmem yenisiyle değiştirmeniz daha iyi olur bu arada boya kodu koltuğu kaldırdığınızda orada bulunan şasi nin üzerindeki etikette yazıyor
400tl lik yeni parca yerine 10tl lik boya+50 tl lik iscilik daha makul degil mi?
bakalım denicem ben sonucu atarım resim olarak
dostlar ninja250r mı hyo gt250r mı derken yzf r125 te karar kıldım gibi. motorunu satmayı düşünen olursa mesaj atabilirse sevinirim. tercihim siyah/gri/mavi diger renkleri istemiyorum.
bir sorum olacak boyum 1.87 ve 80 kiloyum motor altımda küçük durur mu sizce ?
Arkadaslar tam anlamadim soruyu ama bizim motorlar yakit pompali oldugundan mumkun oldugunca 2cizginin altina dusurmemeye calisin.. eger 1 kac defa pompa yakiti cekemezse hasar gorur bi sonraki evredede yakiti alamayinca kendini yakar.yani bozulur.. .d ve yanlisim olmasin 500 800 arasi bayaa tuzlu bi maliyeti var .d.d
millet,
motosiklet fuarı 27 şubat'ta başlıyor. bakarsınız 2014 model yzf-r125 de orada olur. bence kaçırmayın.
http://www.motobike.com.tr/index.asp
benim en son 47-50 km gördüm ama f te kaç km gezdin derseniz 70 km bulmuştur bi ara sadece beş lira atabiliyordum
Merhaba arkadaşlar adım gökberk 20 yaşındayım sakaryalıyım üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim 1. Sayfadan itibaren bütün sayfaları uzun süredir okuyorum ve bu gün üye oldum size sorum yok 13 yaşından beri motor kullanıyorum öyle bi sorunumda yok ve Yamaha istiyorum arkadaşlarım hep kawasaki 250 al diyorlar ama ben bunu beğendim ve bu gün 2014 Yamaha yzf r125 sitesinden inceledim aşık oldum diğer modellerinede olmuştum 1 buçuk ay içinde almayı planlıyorum kırmızısı hoşuma gitti inşallah forum canlanır
Güzel tercih kardeş emin ol güzel bi tercih yani.. İnşallah alırsın en kısa sürede
Nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilme.
Teşekkür ederim sizce kırmızısı gelirim baktınızmı yamahanın sitesine ve fuardan hemen sonra bayiilere gelirmi?ve Adapazarı'nda bayii yok istanbuldan alırken birkaç öneride bulunabilirsiniz
hoşgeldin ilk önce büyük ihtimal gelir yamaha kendi sitesine vermiş fotolarını benim istediğimi yapmışlar ya ters maşa koymuşlar öne onu istiyordum ben en başından beri kim bilir belki bunu satıp yeni kasa alırız
Hoşbulduk mükemmel tek kelime ile bu kasa gerçekten fena olmuş fiyatına açıklansa güzel olur ters maşanın özelliği nedir cahil kaldım ona :(
http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=583
bu arada baktığım kadarıyla yeni yamaha yzf r125 te yakıt hacmi düşürülmüş %11 daha az yakmaya başlamış zaten yakmıyodu ama birde tork 12.24 ten 12.4 e çıkmış çok büyük bir artış değil ama olsun farklılık
Hoşgeldin arkadaşım. 2014 yeni kasalar mayıs ayında gelecekler ve muhtemelen fiyatı 9.450 olarak kalacak. Bilgim bukadar fuarda daha ayrıntılı bilgi alırım.
Bu arada geçenlerde sahibinden.com'a attığım mailin cevabı gelmesede düzeltmeyi yapmışlar sağolsunlar. :D Bknz SONUÇ :d
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Teşekkürler hellboys aydınlattıgın için
Oz. Fuara gidebilirsen detaylı bilgi isterim ben okul nedeni ile gidemiyorum .
Çok sevinirim teşekkürler 4 gözle bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)