önemli değil her zaman arnex. zincir benim 12bin bakımı geldi daha değişmedi zincir buji de aynı zincir markası olarak zaten orjinali iyi did marka ama onun renklileri var onlar hoş durabilir servise danışırsan daha net bir sonuç alabilirsin
önemli değil her zaman arnex. zincir benim 12bin bakımı geldi daha değişmedi zincir buji de aynı zincir markası olarak zaten orjinali iyi did marka ama onun renklileri var onlar hoş durabilir servise danışırsan daha net bir sonuç alabilirsin
cbr 125 alacaktım fakat yamahadaki şu güzellik aklımı çelerken fiyat ve altın elbilseli adam'ın söyledikleri kafamı karıştırıyor. Bu motoru neden bu kadar kötüledi anlamadım. izleyenler varsa aea haklı olduğu yerler var mı?
CBr 14 modeli zamlı olarak gelecekmiş neredeyse yamaha ile aynı fiyat olacak. Başlangıç motoru olarak yzf almak mantıklı mı? Yedek parça, servis durumu nasıl ?
son olarak artçı ile bindiğimde bu motor bizi üzer mi ?
Aea nin hondaya karsi sempatisi var o yuzden. Cbr az yakiyor derken yzf gitmiyor diyor. Ikisi de gitmiyor ve ikisi de az yakiyor.Aradaki fiyat farki da kapandi. 2014 de 1455 tl fark olacak arada. Artci ile konforsuz yzf cbr yi bilmiyorum.
arkadaşlar birşey soracam. sürekli 97 oktan benzein kullanıyorum bugün 40 tl lik benzin aldım, adam dalgınlıkla 95 oktan benzin koymuş. performans açısından yada subablarda yağlanma, tortu vb. gibi şeyler olur mu?
benzin azaldıkça üzerine 97 oktan ekleteyim diyorum sıkıntı yaşarmıyım? bilgisi olan varmıdır?
Kullanim klavuzunda 95 yada daha yukari oktan benzin kullanin diyor. 95 oktanin zarari olmaz
merhaba arkadaşlar...
Bende geçen hafta bir yzf r125 aldım 2013 mavi ilk motorum olarak. Sizin önerilerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Saygılar...
Merhaba arkadaslar yzf 125 r debriyaj balatasını degıstırcem daha once degıstırmıs olan ve fıyat konusunda bılgılendırecek olan var mı ?
Arkadaşlar motorun daha stabil (gerçi şu haliyle bile tatmin edici) çalışması açısından ne gibi performans iyileştirmeleri yapılabilir? Görünüm açısından neler uygulanabilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
performans bakımından yapılcak bişe yok... sebebi 125cc olması yapcan modifikasyonlar pek bi fark yaratmaz. ama illa neler uygulanabilir dersen ( acık hava filtresi-iridyum buji-son dişli büyütmek 14 ten 15 e yanılmıyorsam ama ( son hız artar - tork düşer) max speed 145-150 arası oynar. bu yapcakların okadar performans arttırmaz yani 10 hp falan artmaz... ama görünüm olarak ve ses olarak biraz eksozda oynama yapabilirsin. farlara xenon takabilirsin jant seriti cekelilebilir. plakalık iptali olabilir. manetler değişebilir kısalar ile yani görüntü bakımından yapabileceklerin cok... eksozu sanayi tipi takmanı önermem kesinlikle ( yzf R125 ) için üretilmiş bilindik markalardan al fiyat yuksek olabilir ama sesi cok guzel cıkıyor. sanayi tipi eksozlar hem yakısmaz motora hemde sesi cok bozuyor.
Arkadaşım çok teşekkür ederim. Kullandığın egzoz yada önerebileceğin bir marka var mı acaba?
yav boşver egzozu napacaksın performans düşürüyormuş zaten. bende tiger var geçen polis çevirdi fırçaladı ceza yazmadı 169 lira cezası varmış. zaten kros motor gibi ses çıkıyor. illada egzoz istiyom dersen benim tiger ı satayım sana sıfırı 400 çiziksiz tertemiz öldürmücek bişey at yeter :D
ben burda mı ne okumuştum. motoru satan adamda bana öyle dedi çok bi fark olmuyor ama biraz performans düşüyor dedi. onların yalancısıyım orjinalle hiç sürmedim motoru. bi arkadaş söylemişte bide doğrumudur bilmiyorum orjinal egzozda sıkıştırıp mıkıştırıp bişeyler oluyomuş galba.
ama sesi fena değil ya şahinciler falan iyi gaza geliyor :D videosunu çekip atarım yarın. insanları rahatsız edecek miktarda ses çıkardığı aşikar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
hatrı sayılır miktarda ücret verenin üstüne kalcak usta :D
bide bizim lastik basınçları kaçtı?
Teşekkür ederim. Bu egzoz olayını bir araştırmanın ben en iyisi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)