http://www.youtube.com/watch?v=ERZjsOiDKHI
Makine nasıl arkadaşlar ?2014 sanırım,ben bayıldım...
http://www.youtube.com/watch?v=ERZjsOiDKHI
Makine nasıl arkadaşlar ?2014 sanırım,ben bayıldım...
Vallahi süper olur. Kafamıza estiği yerde dururuz, çok da iyi olur. Bakalım artık, inşallah Ayrıca hafta sonları falan da bişeyler yaparız. Hele bir yaz gelsin de
Arkadaşlar herkese merhaba. Bende Antalya dan katılıyorum. Bende de 4.300 km de 2013 Mat siyah YZF R125 var. Ne yazık ki bazı nedenler dolayı satmam gerekiyor. İlgilenen arkdaşlar olursa mesaj atabilirler.
Bu arada temmuzun ortasına kadar izmir deyim beyler, gelecek olursanız önceden haber verin
tamamdır temmuza kadar geliriz ya allah kısmet ederse daha erken
Uzun zaman oldu agalar. Malum işler havalar filan derken bakamadım buraya.
2011 model bir yzfyi iki sene önce sinyalin kırılması sonucu kısa devre edip sigortaları patlatmıştım. Lakin bende vurdurarak çalıştırdım 1 2 gün. Şimdiki yzf de ise akü sıkıntısından kaynaklımı başka birşeymi bilmiyorum marşa bastığım zaman arada bir km sayacının elektirini kesiyor çalışınca gene geliyor. Motorumda herhangi bir xenon veya elektirik bağlantısında değişilik yok. He hergün kullanıyorum ben karda kışta kıyamette şuna dikkat et motor çalıştı stop etti belli bir süre sonra marşa bassanda çalışmıyor kontağı kapa aç motor içeriye benzin pompaladıktan sonra çalışacaktır. Bu havalarda motor en azından 3 5 dakika rölantide çalışsın. Buna çok dikkat edin.
Bunu nekadar sıklıkta yapıyor.? Arada bir bendede yapıyor bunu.
Çalışmayacağını sanmam ama en olmadı vurdur. Tek sıkıntı bukadar soğukta gaz teli disklerin ve kontak anahtarının donması ben daha yaşamadım yzfde ama ybrde arada bir yaşıyorum Branda çözüm olabilir bende gidip birtane alayım.
Çok sık olmasada arada bir geliyor bende anlamadım artık çok fazlada önemsemiyorum.
Buraya yazarsanız bizde uymaya çalışırız arkadaşlarla. Nekadar çok kişi olursa kamp okadar eğlenceli olur.
2013 tede vardı bu renk 2013 rengi aslında gayette güzel. Ama ben istanbulda fuarda 2014 için konsept r250 yi gerçek adıyla r25 i bekliyorum bakalım inşallah gelir.
Çektiğim bir kaç fotoğrafı yükleyeyimde renklensin burası. Birde arkadaşlar karda kışta dikkat edin kendinize.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
oz benim o kadar çok yapmıyor ben arada kontağı acık bırakıyorum on dk falan sonra kapatıyorum fakat soğuk olduğunda yapıyor genelde denk geldiğinde ama bana göre akü azaldığından yapar ama daha zamanı var değiştirmenin bu arada haklısın tabi ki habersiz bişi yapmayız ne kadar kalabalık o kadar iyi
yav motor 2 gündür sabahları hiç çalışmıyor muhtemelen bu sabahta çalışmayacak ve tekrar vurduracam bi sıkıntı yaşar mıyım?
fotolara bakınca gaza geldım motoru brandadan cıkartıp bı tur atayım dedım ıyıkı de denemısım 3 hafta sonunda mars zor bastı haftaya belkıde hıc basmazdı alarm var ama belkıde o yuzden azalıyodur
usta akü yetmiyor dedi motorun eski sahibi xenon taktırmış bide tiger egzoz taktırmış. bu xenon ve egzozu kendim sökebilir miyim acaba? sanırım egzozu kesip kaynak yapmışlar. birde daha yüksek amper bi akü taksam bi zararı olur mu? bide nasıl çalıştırabilirim bu motoru soğukken ?
yeni akü herşeyi halleder
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)