bir tiger a bakar ses :D tabi tırt bi ses olduğu aşikar
bir tiger a bakar ses :D tabi tırt bi ses olduğu aşikar
UqUR_ yine bir cıbır dan yzf karalaması :D:D:D kardeşim honda nın servis ağa daha yaygın ve daha ucuz olabilir kaldı ki malzeminin hepsi çinde üretiliyor ancak yamaha da işler öyle yürümüyor bilmeden konuşma.. Ulen biraz düşünseniz yamaha nın honda dan neden pahalı olduğunu çok iyi anlayacaksınız.
74 sayfacık yzf kullanıcıları. Kalite belli ediyor herşeyi
74 sayfadaki yorumların hepsine teker teker bak bakalım, kaç tanesinde ''motorum yağ yakıyor, motordan ses geliyor, kaldırıma çıktım jantım yamuldu, şanzumanda sıkıntı var vs vs vs '' gibi ibaraler var. ayrıca aslan yzf herkeste olsaydı kalite olmazdı zaten ;) bencede biraz şeker, tatlı falan ye sabahları aç karnına :D
CBR125 YZFr125in yanında bisiklet gibi kalıyor.Helede o far tasarımı yok mu resmen kurbağa gibi duruyor bence sırf bu yüzden çinli ucuz motorlardan alırım yine CBR almam.Yzf R 125 in kalitesine ve tasarımına söz söyleyecek birine anca gülerim hemde baya gülerim ;). YzfR125 bence 125cc lik bir motorda binilebilecek en olağanüstü tasarıma sahip sadece bu yüzden bile alınır.Sadece evinden işine gidip gelecek haftasonları öyle özgürlüğü yaşamak isteyen hızı hiç sevmeyen biri olarak benim için biçilmiş kaftan...Az yakıtı da cabası...Şöyle düşünün motordan benim gibi beklentiler içinde olan biri hem bu beklentilerini küçük cc li ekonomik bir motorla karşılarken bir R6 nın havasına da sahip olabiliyor...Daha bişi demeye gerek yok bence YZFR125 benim için bir aşk...Ha bide şu var bu sayfanın sayısı binlerce olsaydı bu motor sıradan bir motor olurdu benim için asla aşk olamazdı (anlayana)
Uğur çık dışarı çabuk
www.erkakurye.com
insan kendini özel hissediyor. okadar gezişiyorum 1 tane denk geldi yzf. cbr öyle değil ama her köşebaşında görmek mümkün
ya arkadaş gelmiş yzf r 125 bilgi paylaşım başlığına kullanmadığı motoru kötülüyor buradan hangimiz cbr 125 i kötülemek için cbr sayfasına yazı yazdınız sevmiyorum böyle insanları biz bu araca para vermişiz senin bunu kötülemeye hakkın yok neymiş parca pahalıymış ee başka ne var yani parca pahalıysa parayla değilmi alıcaz lazımsa sanane 74 sayfaymış arkadaşların dediği gibi sıradan olmadığımız içindir. ee sonra başka karalama nedenlerin yok mu bu kadar mı az geldi bu ama bekleriz
Arkadaşlar bi konuda görşlerinizi alayım. Benim motor 2013-mat gri. Ben motora çok abartı olmayacak şekilde değişiklikler yapmak istiyorum da - egzos hariç - bana ne önerirsiniz. Böyle şık durabilecek birkaç dokunuş???
125 cc sticker'ını çıkart, büyük motorsiklet sansınlar hahaha. daha iyi bir modifiye düşünemiyorum
şaka bir yana xenon far'lar çok şık yapıyor. ön farlar. youtube'da görmüştüm sanki.
plakalığı sökme bence. öyle çok çirkin oluyor.
önde bulunan park lambalarını çıkar yerine sinyal lambası koy yani amerikan park yap sonra xenon daha sonra sticker takımı (monster sticker takımı favorim ) ama fazla abartma tadında bırak olur olmaz yerlerede yapıştırma
xenonlar a akü yetmiyor haberiniz olsun. bazen çok can sıkıcı oluyor. durunca falan stop ediyor arada. egzos olmadan belki bi sıkıntı olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
bursa/mudanya dağ bayır tepe gezmeye devam.
Kesinlikle 125 cc sticker'inı cıkartıyorum Ben de aynı görüşteyim, plakalıksız motor pek olmuyor ama belki alternarif katlamalı bişeyler olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Çok sağol fikirler için ama ben sticker hiç sevmiyorum ama tabii ki zevkler tartışılmaz da, amerikan park mantıklı baya
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
Çok sağol fikirler için ama ben sticker hiç sevmiyorum ama tabii ki zevkler tartışılmaz da, amerikan park mantıklı baya
hmm sade de güzel ama arka şasiye bir veya iki tane olmak üzere brembo tarzı yazı çok hoş duruyor bu arada ön farları ve sinyalleri film kapla camıda
arkadaşlar zinciri kaç km de bir yağlıyorsunuz. birde devir kesiciye sokmanın bir zararı var mı motora?
ben ipone kullanıyorum zincirin durumuna göre yağlıyorum ptfe bazlı mı ne sıçratmıyor yağı beyaz olandan 750 ml aldım kullanıyorum yarım olmadı daha 45 tl vermiştim ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)