Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 20:18
Arkadaşlar motoru aldım. Benim daha önce hiç trafik deneyimim yoktu ama bismillah deyip, bütün tedbirleri de alarak Kadıköy'den Ataşehir'e geldim. Çok sıkıntı yaşamadım ama daha ilk günden umarsız araç sürücülerinin tacizlerinden 2 tanesine maruz kaldım. Neyse, Allah ıslah etsin. Şu an çok mutluyum. Ama motrora alışmak için baya pratik gerekiyor gibi. Bu arada depoyu fulladım ve trip 1'i sıfırladım bakalım artık. Eve gidince de klavuzu bi güzel okuyacağım ve motoru iyica tanımaya çalışacağım. Tekrardan çok sağolun bilgi paylaşımlarınız için. Artık ben de aranızdayım. Yardımlarınızı eksik etmeyin. Bu arada ben hep buralarda olaağım. Tekerimiz düz bassın
Reklamlar
-
31 Ağustos 2013, 01:37
Arkadaşlar benim size bir sorum var. (Şimdi diyeceksiniz, bu çocuk da motor aldı başımıza bela oldu) Şimdi bu motorun altından ucu görünen, sanki kesilmiş gibi 2 hortum var. Biri şeffaf biri da siyah renk heralde. Bu nedir? Ya da normal midir? Bir de bugün Eltes Güneşi'nin orada bizim motorun beyazını gördüm. Bu forumdan biri midir? Merak ettim
-
31 Ağustos 2013, 02:03
benimde bi sorum olacak bu motorların 2.ci el pazarı nasıldır yani ben 0 alamayı düşünüyorum ama satarken zorluk yaşarmıyım yardımcı olursanız çok sevinirim bende aranıza katılacağım inşallah 1 haftaya
-
31 Ağustos 2013, 02:37
Hocam ben de motoru sıfır aldım. Aslında ben de çok yeniyim ama motoru almak için araştırırken 2.el piyasasını da canlı buldum. Yani forumda falan da 2.el almak isteyen falan vardı. Yani kısacesı satarken çok zorluk yaşamayacağın kanısındayım fakat daha deneymli arkadaşların da bu konudaki görüşlerini almalısın.
-
31 Ağustos 2013, 03:05
Bugün bir kaç işim vardı özlemişim motora binmeyi
-
31 Ağustos 2013, 03:56
yeni alan arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun. Bende alıcaktım ne güzel herşey ayarlanmıştı ama son anda babamın aklını çeldiler klasik şeytan işi filan diye. İçim içimi yiyor kendi imkanım da yok alamıyorum
-
31 Ağustos 2013, 04:13
dare adlı üyeden alıntı
yeni alan arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun. Bende alıcaktım ne güzel herşey ayarlanmıştı ama son anda babamın aklını çeldiler klasik şeytan işi filan diye. İçim içimi yiyor kendi imkanım da yok alamıyorum
İnşallah en kısa zamanda siz de alabilirsiniz. Baba olmak zor iş, bir baba için evlat çok farklı bir his kızmayın sakın babanıza, oturun güzelce anlatın eğitimlerden bahsedin, korumalardan bahsedin ve trafik kurallarına uyduğunuzu / uyacağınızı anlatın. Zamanla daha ılımlı olacaktır bence.
-
31 Ağustos 2013, 04:20
ykocabay adlı üyeden alıntı
İnşallah en kısa zamanda siz de alabilirsiniz. Baba olmak zor iş, bir baba için evlat çok farklı bir his kızmayın sakın babanıza, oturun güzelce anlatın eğitimlerden bahsedin, korumalardan bahsedin ve trafik kurallarına uyduğunuzu / uyacağınızı anlatın. Zamanla daha ılımlı olacaktır bence.
şuan konuşmuyoruz yaklaşık iki aydır. Büyük ihtimal benden büyüksün abi diye hitap ediyim yaş 17 :D hepsini anlattım ama fayda etmiyo ya
-
31 Ağustos 2013, 04:25
İzmir içi yzf kullanan arkadaşlar varmı tanışmak istiyorum para biriktiriyorum önüzmüdeki ay motoru alıcam inşallah sürüş deneyimim yok napacağımı bilmiyorum ya la.
-
31 Ağustos 2013, 04:27
Tatlı dille çözülür bir şekilde bence, bugün olmaz yarın olur sen de biraz sabredeceksin onun verdiği kararların sebebini anlamaya çalışacaksın. Konuşma sırasında bunu sorabilirsin, sana " seni canından çok sevdiği ve sana zarar gelmesi durumunda motoru ona ben aldım diye kendini harap edeceğini " söylese ne düşünürsün ? Ne cevap verirsin ?
-
31 Ağustos 2013, 04:30
Tatlı dille çözülür bir şekilde bence, bugün olmaz yarın olur sen de biraz sabredeceksin onun verdiği kararların sebebini anlamaya çalışacaksın. Konuşma sırasında bunu sorabilirsin, sana " seni canından çok sevdiği ve sana zarar gelmesi durumunda motoru ona ben aldım diye kendini harap edeceğini " söylese ne düşünürsün ? Ne cevap verirsin ?
yasin kardeş facebook gibi senle konuşabilceğim bir adresin var mı yzf hakkında bilgi almak istiyorumda
-
31 Ağustos 2013, 04:38
terlemez adlı üyeden alıntı
yasin kardeş facebook gibi senle konuşabilceğim bir adresin var mı yzf hakkında bilgi almak istiyorumda
Facebook kullanmıyorum, istersen buradan, istersen özel mesaj yoluyla, istersen de uzun uzun mail yoluyla elimden geldiğince sorularını cevaplamaya çalışırım. İzmir'de olsam buluşur yüz yüze konuşurduk ama arada 240 km var ;)
-
31 Ağustos 2013, 04:46
abi biz arkadaşlarla kafamız esince trene binip şehir dışına dolaşmaya gidiyoruz geçen gün denizliye gittik keske daha önceden konussaydık bi halini hatrını sorardım
-
31 Ağustos 2013, 04:50
dare adlı üyeden alıntı
abi biz arkadaşlarla kafamız esince trene binip şehir dışına dolaşmaya gidiyoruz geçen gün denizliye gittik keske daha önceden konussaydık bi halini hatrını sorardım
Bir daha ki sefere beklerim mutlaka. Denizli'ye yakınsın sanırım?
-
31 Ağustos 2013, 04:59
-
31 Ağustos 2013, 10:55
Arkadaşlar benim size bir sorum var. (Şimdi diyeceksiniz, bu çocuk da motor aldı başımıza bela oldu) Şimdi bu motorun altından ucu görünen, sanki kesilmiş gibi 2 hortum var. Biri şeffaf biri da siyah renk heralde. Bu nedir? Ya da normal midir? Bir de bugün Eltes Güneşi'nin orada bizim motorun beyazını gördüm. Bu forumdan biri midir? Merak ettim
(Görmemiş olma ihtimalinize karşı
-
31 Ağustos 2013, 11:13
Mustafa A. adlı üyeden alıntı
(Görmemiş olma ihtimalinize karşı
tahliye borusu onlar. sıkıntı yok.
"Life begins at the end of your comfort zone."
-
31 Ağustos 2013, 12:23
Arkadaşım çok sağol
-
31 Ağustos 2013, 15:41
bu yazı çok hoşuma gitti tam motorun stckerların renginde ne kadara yaptırdın bende düşünüyorum tek sorun benim moto beyaz acaba ne renk güzel gider ?
-
31 Ağustos 2013, 18:02
hellboys adlı üyeden alıntı
bu yazı çok hoşuma gitti tam motorun stckerların renginde ne kadara yaptırdın bende düşünüyorum tek sorun benim moto beyaz acaba ne renk güzel gider ?
Para vermedim, reklamcı arkadaş sağolsun, yanına gitmiştim motoru göstermeye o da eski motorculardan, kardeşi dedi abi böyle böyle yazalım iyi olur diye, küçük bir parçadan 2 dakikada yazdı yapıştırdı. Çok bir para isteyeceklerini sanmam. Senin jantlar ve yazılar da yaldızlı sarı olduğu için aynı renk yakışır bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)