evet bizim iş yine yalan oldu r125 le yola devam arkadaşlar bu arada servis kitapcığında yazar kaç kmde bakıma girmesi gerektiği arkadaşlar bizim sinyallerde bişiler var herkezin ki kırlıyor acaba gömme sinyal mi taktırsak
evet bizim iş yine yalan oldu r125 le yola devam arkadaşlar bu arada servis kitapcığında yazar kaç kmde bakıma girmesi gerektiği arkadaşlar bizim sinyallerde bişiler var herkezin ki kırlıyor acaba gömme sinyal mi taktırsak
overall malzeme kalitesi bu kadar yüksek bir motosiklet için bu sinyal lambaları utanç verici hakikaten.
ama benden size pratik bir tavsiye; plastik yerlerinden kopmuş ama hala çalışır vaziyetteki sinyal lambanızı elektrik bandı ile bantlarken altına bir de uygun boyutta vida veya çivi de sarın. böylece hem daha dik duran bir sinyal lambanı olur hem de yine gevşeyip düşmesi gecikir. kırılan bacağa destek yapılması gibi düşünün;
sıfır sinyal lambaları 40-50 tl olmasaydı bu çözümleri bulmak zorunda olmazdım ama yine de işe yarıyor. deneyin derim.
Bizim sinyaller yakışıyor motora gömme sinyalin yakışacağını sanmam herkesin kendi zevki tercihidir gerçi.
Bende böyle tutturdum lakin geçen gün arkadaşın tekide aynısını yapmış demir tarzı birşey koyup sarmış motoru düşürmüş sinyal sağlam komple grenajdan sinyalin bulunduğu kesim kopmuş gitmiş. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. :D
Hayırlısı olsun arkadaşım cidden çok güzel rengi var ama beyaz candır. KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH. Trafik sigortasını kaça yaptırdın bu arada bilgi verebilirmisin..?
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Sigorta plaka islerini aldigim yer yapacak o yuzden biraz fazladir sanrm 600civari verdim tum islemlere
tabi ki herkesin kendi zevki ben 502 ile yapıştırmayı denicem en kısa zamanda sanırım baya işe yarıyormuş
günaydın herkese,
bir sorum var, bakalım ne cevaplar çıkacak.
motoru kapatırken kontak anahtarını mı çeviriyorsunuz yoksa marş düğmesinin üzerindeki, adını henüz bilmediğim kırmızı stop düğmesiyle mi motoru durduruyorsunuz? alışkanlığınız hangisi?
kontak anahtarı ile önce motoru kapatıp sonra stopa basıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
iyiki mavi almışsın mavi renk en sevdiğim renktir. sadece motosiklet içn değil. her zaman
diyiceksinki neden senin motosiklet ozaman beyaz?çünkü mavi renk yok türkiyede
ben genelde kırmızı düğmeden kapatıyorum çünkü sadece ateşlemeyi kesiyor ama kontak tüm elektiriği kesiyor bana zararlı dediler bende oradan kapatıyorum
Bayram ziyaretinde Tavas'ta (Denizli'nin ilçesi) 14-15 yıl önce alınan ve dedemin hala kullandığı motoru gördüm fotoğrafını çektim. Çok binmiştim ilk alındığından itibaren, bağ yolunda (genelde araba geçmeyen) çok sürmüştüm. Şimdi ehliyetsiz motor kullananları uyarıyorum ama yanlış anlaşılmasın o yıllarda sürdüğüm yolda araba geçmiyordu saatlerce.(Gerçi bahane değil ama neyse )
evet millet, kim bayramda kaç km yaptı? alalım skorları.
istanbul-bandırma arası uzun yol + gezmeler derken 800 km yaptım bayramda. pek foto çekmedim ama gidip gelirken körfezi dolaştım. çok keyifliydi.
Merhabalar, bir süredir forumu takip ediyorum ve en kısa zamanda bir aksilik çıkmazsa yzf-r125 e kavusup aranıza katılmak istiyorum
Arkadaşlar merhaba. Ben de foruma yeni katıldım ve en kısa zamanda motoromu almak istiyorum. Birkaç sorum var, aslında sorudan ziyade desteğe ihtiyacım var heralde. Honda Güvenli Sürüş 1'i bitirdim. Yaklaşık 6 aydır motorsikletleri araştırıyorum ama bayağı bir baktım anlayacağınız. Özellik, fiyat, hız, kalite vs. çok düşündüm ama sadece YZF beni heycanlandırıyor yani neredeyse eminim. Motoru bu mevsimde alma, diyenler var. Ama ben motoru mevsimlik kullanmak istemiyorum. Ayrıca arabam da var. Ben henüz hiçbir bayii aramadım ama a bugun baslıyorum aramaya. Umarım en kısa zamanda aranızda olurum.
"Life begins at the end of your comfort zone."
Selam adaş,
valla motor tık demedi. yokuşlar, tepeler, virajlar. ben zaten sürekli 6500 devir civarında kullanmaya özen gösteriyorum. öyle aman aman hız da yapmadım, ortalama 75-80 ile gittim. arada bir boş bulunca 110 falan yaptım.
beni de şöyle yordu, sık sık mola vermeme rağmen boynumda ve bileklerimde ağrı vardı. yine de 1 saatte bir şöyle 5 dk mola vermeye özen gösterdim tabii. yakıtı da hesaplamadım niyeyse. ama kabaca 800 km için 90 tl'lik harcadım. hatırladığım kadarıyla öyle. 85-90 tl. hep söylediğimiz gibi km'de 10 krş civarı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------
ikinci el temiz mat gri ilanları görüyorum sahibinden.com'da. illa sıfır mı alacaksın?
Herkese hayırlı sabahlar bende daytona bayii ile sürekli irtibattayım yamaha motor göndermiyor bu ay içinde gelmesini bekliyoruz diyorlar böyle bir durum olabilirmi sonuçta parasını veriyoruz niye motoru getirtemesinlerki diye düşünüyorum, ayrıca sormak istediğim birşey var ikinci el alırsam çok problem yaşarmıyım belki satan kişi motoru hor kullanmışsa falan
Bilgilendirmen için teşekkür ederim arkadaşım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)