Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Temmuz 2013, 12:51
ykocabay adlı üyeden alıntı
Süper foto ayrıca montun da güzelmiş hoşuma gitti. Özel mesaj ile nereden kaça aldığını yazar mısın
Yazlık olarak 4Riders montum var da kışlık olarak seninkinden düşünebilirim
Aynı şehirde değiliz diye tabi
Bu arada egzozu karbon kaplatmayı düşünüyorum Muhammet kaplatmış hoş duruyor. Sence nasıl olur sonuçta aynı renk motorlarımız.
Abim evet karbon kaplama bnmde ilgimi çekti bugün indim bende sökmeye çalıştım karbon kaplamak için biraz özenti oldu ama affet Muhammed
Kesinlikle bizim motorlara daha çok yakışacaktır siyah egzoz , yarına bitiririm ben fotosunu atarım Yasin abi beğenrsen snde yaparsın ..
Ayrıca bnm mont ta yazlık :( dışardan göründüğü gibi değil çok basit bi mont Yamaha'nın lisanlı orjinal montu ama kış günü kesnlikle giyilmez . Bugünlerde gece çıkıyorum bazen yaz günü bile üşütüyo .
Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !
Reklamlar
-
02 Temmuz 2013, 13:21
Ben de fırsat bulursam kaplama yaptıracağım da işte bakalım artık, dün bakım yaptırdım alışkanlık böyle araç aldığımda daha yeni bakım yapılmış olsa bile mutlaka tekrardan yaptırırım. Yalnız lastikleri değiştirsem çok iyi olacak aslında. Herkes bu sezonu çıkarır diyor ama ben ikarus olma yolunda ilerlediğim için(Allah korusun) başıma iş açarım diye korkuyorum.
-
03 Temmuz 2013, 04:26
-
03 Temmuz 2013, 10:58
Geri kalmam hacı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
yamakasi20 - ekzozun karbon kapladığın aliminyum parçasını nasıl çıkardın ? 2 saat uğraştım çıkacak gibi değil .
-
03 Temmuz 2013, 13:56
ykocabay adlı üyeden alıntı
elcik açısı farklı bu motorla kaza yapıldıysa büyük ihtimal o zaman yamuldu sıfır takılsa böyle olmaz benim motordada var yamukluk bende düşürmüştüm ayrıca o parçanın özel bir ismi yok yamaha servisinden getirtebilirsiniz ebay de vardır ama aramak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
[IMG][/IMG]
-
05 Temmuz 2013, 19:27
Kardeşim ...
-
06 Temmuz 2013, 13:57
Yamaha YZF R125 Hakkında
Forumun yeni üyelerindenim ve ilk başlığım.
Sormak istediğim soru şu arkadaşlar.
Yamaha Yzf R125 almak istiyorum fakat arka koltuğu maksimum kaç kilo kaldırabilir ? Fotoğraflarda bayağı ince duruyor sanki kırılacakmış gibi. Bayiilerde de göremediğim için bilenler veya kullananlara sorayım dedim.
Teşekkürler
-
06 Temmuz 2013, 18:44
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1.5 yıl önce Yzf r125 aldım. Ve çok memnun kaldım. 5 ay önce kadar, el yapımı bir egzoz taktırdım. Taktıktan sonra performanstan düştü. Normaldir dedim ve önemsemedim. Yalnız son zamanlarda iyice düştü. 4.500 km de aldım. İu an 27.000 km de. Tüm bakımlarını eksiksiz, yetkili servisinde yaptırdım. Uzun süreli kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? Sizde de bu şekilde sorunlar oluştu mu? Servise sorduğumda, egzozu çıkar diyor. Egzoz olmadan da farkedilmiyor, bu yüzden de vazgeçmek istemiyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda? Teşekkür ederim..
-
07 Temmuz 2013, 06:18
-
07 Temmuz 2013, 11:35
YAMAKASI20 adlı üyeden alıntı
Aynen o ... ama onun grisini nasıl bulcan yada nasıl mat griye boyucan bilemiyorum . acıkcası onu nasıl düşürdüğünüde bayaa merak ediyorum :S
Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !
-
07 Temmuz 2013, 14:16
AreSMorriS adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1.5 yıl önce Yzf r125 aldım. Ve çok memnun kaldım. 5 ay önce kadar, el yapımı bir egzoz taktırdım. Taktıktan sonra performanstan düştü. Normaldir dedim ve önemsemedim. Yalnız son zamanlarda iyice düştü. 4.500 km de aldım. İu an 27.000 km de. Tüm bakımlarını eksiksiz, yetkili servisinde yaptırdım. Uzun süreli kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? Sizde de bu şekilde sorunlar oluştu mu? Servise sorduğumda, egzozu çıkar diyor. Egzoz olmadan da farkedilmiyor, bu yüzden de vazgeçmek istemiyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda? Teşekkür ederim..
Ben daha yeni aldım ve egzozu orjinal, bence orjinal egzoza geri dönün yada bir ustaya sorun aldığınız egzoza göre her hangi ayar yapılması gerekiyordur belki.
-
07 Temmuz 2013, 16:42
Öldüm mü acaba :D
-
08 Temmuz 2013, 08:34
ayarın egzoza yapılması gerekmiyor egzozu taktığınız için hava silindirin içine alındığında egzoz açık olduğu için havanın yarısı gidiyor yani sıkıştırma oranı düşüyor bu ayarın yapılması gereken yer beyin powercommander diye ararsanız çıkar orjinal beyinlerin hava yakıt karışım ayarı yok yani beyinle oynanamaz ama bunu takarsanız dyno üzerinde motorun filtre ve egzoz haritası yüklenerek daha iyi bir performans verir edindiğim bilgiler bu şekilde
-
08 Temmuz 2013, 18:45
şu yzf nin 250 liliği çıksaydı direk hiç düşünmeden alırdım.şuan cbr 250 r bile yetmez oldu yavaş geliyor bana önümüzdeki sene yamaha diversion f abs alıcam inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
YAMAKASI20 adlı üyeden alıntı
şu yzf nin görüntülerine hastayım arkadaş ya cbr 250 r motoru beygiri olsaydı şu yzf de ne olurdu sanki.
-
08 Temmuz 2013, 18:56
barodi adlı üyeden alıntı
şu yzf nin 250 liliği çıksaydı direk hiç düşünmeden alırdım.şuan cbr 250 r bile yetmez oldu yavaş geliyor bana
önümüzdeki sene yamaha diversion f abs alıcam inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
şu yzf nin görüntülerine hastayım arkadaş ya cbr 250 r motoru beygiri olsaydı şu yzf de ne olurdu sanki.
+1 ama işte yapacak bir şey yok. Seneye gelirse 250lik yada ninja 250 yi euro 3 standartına sokup getirirlerse bana yeter Denizli'de. Gelmezse kafayı kırıp durumları da toparlarsam 600 lük alırım gibi geliyor ya hayırlısı. Yada Inazuma S veriyonu da olabilir 250 lik olarak.
-
09 Temmuz 2013, 11:42
kedi uzanamadığı ciğere mundar der sözü bu motoru kötüleyenleri çok iyi anlatıyor
-
10 Temmuz 2013, 01:17
selam arkadaşlar adım burak bir kaç aya yzfr125 almayı planlıyorum ama ikinci el almayı düşünüyorum sizce 10.000 km de falan 7.000 liraya falan bulsam almam mantıklı olurmu şididen çok sağolun
-
10 Temmuz 2013, 02:03
inş. 3 gün sonra bende aranızdayım arkadaşlar. 2013 mat gri ile. hoşgeldin ve hayırlı olsun diyen yokmu ?
-
10 Temmuz 2013, 14:34
BurakEy adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar adım burak bir kaç aya yzfr125 almayı planlıyorum ama ikinci el almayı düşünüyorum sizce 10.000 km de falan 7.000 liraya falan bulsam almam mantıklı olurmu şididen çok sağolun
Ben 12800+ km de aldım 2011 model. Temiz olduktan sonra alınır gönlün rahat olsun, zaten uzun soluklu düşünmüyorsan yani seneye 250 lik alırım falan diyorsan 2. el almak daha mantıklı. Geçenlerde Aydın civarında siyah vardı pazarlıklı o fiyata alınabilecek hatta km si 10000 den düşüktü, satılmış sanırım şuan ilan görünmüyor. Araştır inşallah kısa sürede gönlüne yatanı bulursun.
legendone adlı üyeden alıntı
inş. 3 gün sonra bende aranızdayım arkadaşlar. 2013 mat gri ile. hoşgeldin ve hayırlı olsun diyen yokmu ?
Hoş geldin, kazasız belasız bol keyifli sürüşler şimdiden ve foto bekleriz ;)
-
10 Temmuz 2013, 15:14
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
BurakEy adlı üyeden alıntı
Bu zamanda sıfır araç almak mantıksız bence ... Uzun zamanlı dahi düşünsen ikinci el al .. bu makinalar kalite , bunlar 100.000 km de dahi olsa al ve korkmadan tepe tepe bin ... Çin malları olsa sıfır al derim ama bu makinaların maşallahı var .. ayrıca çok temiz makinalar var bende 2011 model 12.000 km de aldım gören sıfır zannediyo bende sıfır aldım diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)