Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba ben evren perçiner 23 yaşındayım . birkaç sorum olacak cavaplamak için vakit harcıyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
1. Hayatımda hiç motor kullanmadım yzf125r benim için başlangıç motoru olurmu?
2. 1.85 85 kiloyum cbr125 e bindim oyuncak gibi kaldı buda öle olurmu ?
3. Motor kullanmak için eğitim alabileceğim biryer varmı (istanbul avrupa yakası)
tekrar çok teşekkür ederim
Reklamlar
-
en karizmatik başlangıç motoru şüphesiz... ben 1.80im ve ayaklarım yere tam basmıyo düşün tam basmak için tek yanak oturmak zorunda kalıyorum ışıklarda falan, oturuş tarzı da racing olduğu için motor zaten seni üstüne yatırıyo yani sürerken armut gibi kalmıyosun motorun üstünde bu ebatlarda sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum. Ankaralıyım kardeşim o yüzden eğitim konusunda bişi diyemicem ama r125e sahip olmak ayrıcalıktır bunu sana yanında giden arabanın şöförü ne bilim otobüsteki adam yada kaldırımda yürüyen herhangi birinin bakışları hissetirecektir emin ol zaten bişey yakmıyo zaten arıza çıkarmıyo o kadar aşık olursun ki motoruna zaten sen onu üzemezsin o da sana hakkını verir ;)
-
EvrenErsin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba ben evren perçiner 23 yaşındayım . birkaç sorum olacak cavaplamak için vakit harcıyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
1. Hayatımda hiç motor kullanmadım yzf125r benim için başlangıç motoru olurmu?
2. 1.85 85 kiloyum cbr125 e bindim oyuncak gibi kaldı buda öle olurmu ?
3. Motor kullanmak için eğitim alabileceğim biryer varmı (istanbul avrupa yakası)
tekrar çok teşekkür ederim
ilk motosikletin karenajsız olmalı korkmadan sürmen için honda güvenli sürüş eğitimine kesinlikle git çok iyi hayatın boyunca kullanacağın bilgiler hayati bilgiler vs.. cbf 150 veya ybr 125 esd ikisinden birini al onlarla başla yzf oturuş pozisyonu seni baya bi rahatsız eder vitesli deneyimin yok çünkü altın elbiseli adamın başlangıç motoru you tubede izle ondan sonra karar ver
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Agresif sürüş ve normal sürüş de yakıt serfiyatınız nasıl arkadaşlar. km kaç krş yakıyorsunuz. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
Şehiriçinde ;
Agresif sürüş :
Normal Sürüş :
Şehirdışı uzun yolculuk :
Teşekkürler. Tekeriniz düz bassın
bu kadar çok ölçmedim ama ne tam agresif ne de tam normal sürüşüm var yeri geldimi redden inmem ama biraz devirli kullanırım ve böyle kullanımda şehir içi 430 km falan gitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
bence ybr veya cbf te fazla gelebilr altın elbiseli adamda demiş debriyajlı dengeden sonra bence bi skuter almalı
-
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim .
Bu honda güvenli sürüş hakkında kısa bi bilgi verebilirmsiniz . Nerde yapılıyor ücreti nasıl kaç gün falan.
-
vitesli tecrübesi olmayana cbfdeki de aynı vites ybrdeki de aynı yzfdeki de son hızları konusunda arada çok fark yok. Diyelim yzf aldık düşürdük karenajı kırıldı vs 500 lira masraf yaptı hani olmadı ya, diyelim cbf aldık sırf tecrübe sahibi olmak için aldımdı sattımdı noteriydi ıvır zıvırıydı yine 500 kaybın olur her türlü bi tarafta kesin kaybın diğer tarafta dikkatsizlikten ya da şanssızlık oluşabilecek bi masraf. Kaçarın yok o viteslinin üstüne bindiğin gün illa ki tecrübeden yoksun olarak oturacaksın bence uğraşma kaptır git yzfden
-
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim .
Bu honda güvenli sürüş hakkında kısa bi bilgi verebilirmsiniz . Nerde yapılıyor ücreti nasıl kaç gün falan.
honda.com.tr de tüm bilgiler mevcut. güvenli sürüş 1
2 tam gün suruyor sabah 9 akşam 4 yer izmitte taksim bostancıdan servis var oraya hondanın servisi. kesinlikle git çok am açok işe yarıyor hak vereceksin hayati bilgiler vs. teknikler slalom viraj frenleme vs. fiyat 350 tl
-
yamakasi geçmiş olsun dostum. Umarım birşeyin yoktur ve aynı hevesin yerindedir
-
-
orhan abi senin ön siperliği ilk resimdeki sağdaki cbr gibi yapsan süper olur...
-
01 Nisan 2013, 02:23
[IMG][/IMG]
bi fotoda benden gelsın hondacıların ıcınde kaldım )
-
01 Nisan 2013, 14:06
arkadaşlar tekrar merhaba vites sistemi ile ilgili bişeyler sorcam .
şimdi vites arttırırken 1 N 2 3 4 5 6 diye artırıyoruz ( doğrumu tam bilmiyorum.)
PEKİ 6 .vites de giderken birden durmamız gerekiyo frene bastık yavaşladık durcaz ne yapmamız gerekiyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
şimdi vites arttırırken 1 N 2 3 4 5 6 diye artırıyoruz ( doğrumu tam bilmiyorum.)
PEKİ 6 .vites de giderken birden durmamız gerekiyo frene bastık yavaşladık durcaz ne yapmamız gerekiyo.
-
01 Nisan 2013, 16:21
Bir şey daha var yzf 125 ile istanbul eskişehir arası gidilirmi ?
-
01 Nisan 2013, 23:54
5(beş) km'lik bir ybr tecrübesinden sonra motoru almaya gittiğim şehirden tek marşta 300km yol yaptım. şuan alalı 15 gün olmasına rağmen 600 km yol toplamışım. giderek geliştiğimin farkındayım ama hala çok eksiğim var. başlangıç motoru olarak almaktan çekinmeyin derim. kaza yaparsak masrafı çok zor olur düşüncesiyle işe başlarsak zaten kaza kaçınılmaz olur. ben bir çok arkadaşımın cbr al baskısına rağmen kalbimi dinledim ve çok mutluyum. başkasının dediğini yapıp(mantıklıysa bile) yarın öbür gün içimde ukde kalacağına gönlümden geçeni(yanlışsa bile) yapıp mutlu olurum. en azından kendi hayatım kendi kararım. ama tabi ki işin ehli olan kişilerin tecrübelerinden faydalanırım.
-
03 Nisan 2013, 00:04
arkadaşlar benzin olarak 97 oktan alıyorum :D 95 mi 97 mi daha iyi
-
04 Nisan 2013, 02:07
-
04 Nisan 2013, 03:19
dostum o montmu t-shırt mu cok hosuma gıttı nerden alıdın acaba
-
04 Nisan 2013, 23:41
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
basarsın debriyaja durursun bunda ne var sonra takarsın birinci vitese devam...
-
07 Nisan 2013, 00:58
En güzel 'başlangıç motoru' olduğunu düşündüğüm yamaha yzf 125r... Bu motorun sahipleri gerçekten çok şanslı. Afyon'da ikamet ediyorum ve son iki gündür gri yzf gözüme çarpıyor.
Eğer o arkadaş forumdaysa tanışmak isterim. yzf 125r sahipleri ve tüm motor sürücülerine kazasız günler..
-
07 Nisan 2013, 11:15
kışın arkadaşlar foruma uğruyorlar fakat sezon açılınca buralar meralık bağlık oluyor biraz canlandıralmı burayı arkadaşlar video foto...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)