@yayamas hayırlı olsun oncelıkle gule gule kullan ve motorun bu rengı gercekten cok harıka cok yakısmıs motora tek kelımeyle bayıldım allah nazarlardan saklasın )
@yayamas hayırlı olsun oncelıkle gule gule kullan ve motorun bu rengı gercekten cok harıka cok yakısmıs motora tek kelımeyle bayıldım allah nazarlardan saklasın )
hyrlısı olsun kardeşim, allah kazadan ve nazardan korusun ;)
sanıyorum bu 2013 model değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
hyrlısı olsun kardeşim allah kazadan ve nazardan korusun ;)
bu 2013 model sanırım değil mi?
ya şu motor birazdaha torklu birazdaha hızlı olaydı hiç kaçırmazdım ama gösterişte bir yere kadar. cbf150 den tokat yiyince vazgeçtim yamaha r125 den
yayamas güzel seçim ben pek isinamadim başta maviye ama göre göre göz alıştı. hakikaten güzel duruyor. kazasız belasız kullanmama dileğiyle.
@agilty üç beş km hız için bu makinadan vazgeçme cbfde 150 km de alicagin hazzı bunda 60ta alırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
görüntü bozulur gibi geliyo. bi bulabilirsen at bakalim linki.
güzel de biz o kanadın görüntüsünü hiç bozmayLm sırt çantasıyla dün denedim bi siinti olmadı bi file şart ama ;)
hayırdır yamakası kötü bişi yoktur umarım
YAMAKASİ Noldu? umarım kötü bişey olmamıştır..
arkadaşlar yeni alanlar forumu bırakmıcaz diyorlardı ama motorları görünce buraları unuttular.
neler yapıyorsun bu aralar ben yağmurdan dolayı çıkamıyorum.
vala aynı bende yagmur yagmasın die dua edioz :D
bende burdayım ama iş güç zor zaman ayırıyorum. bu hafta sonu gezimiz var gelmek isteyen olursa tanışalım bölümünde var açıklamalı yazı.garipçe rumeli feneri vs gidicez mangal var
walla 1 haftadır yatıyoz takla attım birazda sürüklendim hafif bi viraj vardı 110 la falan dönerken teker bi kaydı o sırada olan oldu zaten kırık çıkık yok allahtan ucuz yırttık kask pert motor desen oda pert bizde fazla bişey yok allahtan bidahaki sefere bütün planlar...
geçmiş olsun
geçmiş olsun sende fazla bişi yoktur umarım. motor tamamen pert mi
Agresif sürüş ve normal sürüş de yakıt serfiyatınız nasıl arkadaşlar. km kaç krş yakıyorsunuz. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
Şehiriçinde ;
Agresif sürüş :
Normal Sürüş :
Şehirdışı uzun yolculuk :
Teşekkürler. Tekeriniz düz bassın
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)