Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hakikaten herkese geldi motor bi anda.. böyle bi güzellik olamaz abicim.. ümraniyeden aldım motoru zeytinburnuna gelene kadar yemin ederim 4-5 kişi çok güzel motormş abi falan dedi.. mecidiyeköy girişnde bi arabadan actılar camı çok iyiymiş falan diyolar sormayan kalmadı makina da güzel gidiyo hani kötü gidiyo diyen yalan söyler.. bide şöyle bişey tespit ettim abi benim boyum 1.80.. altın elbiseli adamda parmak ucuyla basar falan deniyodu zor olur deniyodu. abi hiç zorlanmadım be.. ayağımda tam tamına basıyo yere hiç sıkıntı yok. almayı düşünen arkadaşların aklında bulunsun 1.80 tam basıyo yere.. bende yakında atıcam fotoları inş ;)
-
herkese hayırlısı inşallah :D
-
r125 kullanıcısı artıyor ne güzel umarım bizi fotolardan mahrum bırakmazsınız
-
hellboys adlı üyeden alıntı
r125 kullanıcısı artıyor ne güzel umarım bizi fotolardan mahrum bırakmazsınız
birakmycz zaten hevesliyiz ya o değilde yikamasi falan nasıl yapılacak bunların benim hiç bilgim yok mesela motoru brandasiz acikotoparka bıraksak etkilncgi bişey var mi
-
kırağı düşer üstüne buda motor için sağlıklı birşey değil garaj da muhafaza etmeniz en iyisi yoksa garaj branda almanız yararlı yıkama ben hortumla yıkıyorum suyu çok açmadan basınçlı yıkamayı tavsiye etmem sadece bir kere yıkadım ondada sadece jantları artık onu da yapmamayı düşünüyorum
-
kırağı düşer üstüne buda motor için sağlıklı birşey değil garaj da muhafaza etmeniz en iyisi yoksa garaj branda almanız yararlı yıkama ben hortumla yıkıyorum suyu çok açmadan basınçlı yıkamayı tavsiye etmem sadece bir kere yıkadım ondada sadece jantları artık onu da yapmamayı düşünüyorum
normal su ile yıkayıp bezle silcz yani. su kedi olayını bende ilk günden yaşadım yarım saat brandasiz kaldı bi gittim seleye uzanmış :D brandasiz asla
-
hatta ben biraz daha ileri gittim islak mendille siliyorm motorumu çamur da yağmurda cıkarmıyorum ıslak mendilin ardından hemen kurlamazsam su izi kalıyor benim moto garajda olduğundan öyle sorunlarım yok
-
HondaCbr250 ve YAMAKASI20 oncelıkle hayırlı olsun gule gule kullanın tekerınız her daım duz bassın.Bende motoru hortumla suyu cok acamadan yıkıyorum suana kadar hıc tazyikli suyla yıkatmadım motoru zaten bızım yıkamıcaların cogu tazyikli suyu motora yakından tutup yıkıyo buda motora halıyle zarar verıyo bugun yıkadım motoru bıde resım eklıyım dedım [IMG][/IMG]
-
ben yıkamak iiçn çıktım ama havada hafif yağmur var bir tur atıp garaja koydum fotoları birazdan koyarım
-
Arkadailar motora ilk kaç oktanlık benzin koyuluyodu adamın numarasınıda kaybettik söylüyebilirmisiniz?
-
-
eeeyyy yamaha duy sesimi bu motorun 250liğini yap lan ! abi cbr 250 falan gecmek istemiyorum ben. bundan hic inmek istemiyorum hatta
-
abicim motosikletle ilgili tek sıkıntım hiçbişey taşıyamıyorsun yanında en küçük bişeyi bile taşıyamıyorsun. buna bi çözüm var mı acaba?
-
arkaya file alıp ona çanta falan koyabilirsin arka çanta falan var sele çantası takılabilir
-
HondaCbr250 adlı üyeden alıntı
abicim motosikletle ilgili tek sıkıntım hiçbişey taşıyamıyorsun yanında en küçük bişeyi bile taşıyamıyorsun. buna bi çözüm var mı acaba?
zaten bu tip motorlar gosterıs motorlarıdır bu motora bınıpte yanımza sunları alıp arkayada sevgılımı alıp bı akdenız turu falan motorları degıldır en kotu sırt cantası takarsın bellı bı esyanı yanına alırsın ama bu tarz motorlardan boyle bısey beklemen yanlıs, yanlıs anlama ama cbr 250r a adam canta takıyo goren bı taraflarıyla guluyo yada soylenıyo motor almadan once kullanım amacını ıyı belırlemek gerekır.
-
HondaCbr250 adlı üyeden alıntı
kardeş onu biliyorum artci vs almıyorum zaten. yanımda su damacanasi da tasimiycam o konuda sıkıntı yok. polis memuruyum kanunen sürekli yanımda tasimam gereken bi silah var. bunu beline koyunca eğilmek falan derken düşer gider. koltuğun altındaki yer az daha büyük olsa sigdiricam da değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
arkaya file alıp ona çanta falan koyabilirsin arka çanta falan var sele çantası takılabilir
sele çantası görüntü bozarda file olayı aklıma yattı. çanta tasimk istemiyosn koyrsn fileye rahat rahat gidersin doğru diyorsun
-
yok ya canta iyidir bana sorarsan istersen linkini atarım
-
-
vay vay şu güzelliğe bakın ne kadar güzel böyle resim paylaşmanız umarım devamıda gelir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)