Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı HondaCbr250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler adım faruk. yaş 24. nickimden de anlaşılacağı üzere cbr alacağım diye yola çıktım fakat tercihler değişti.. bu sabah 2013 model mat gri yzf r125 ödemesini yaptım fuardan sonra teslim edilecek inşallah. sizlerin arasında olmak güzel. hep okudum ama bundan sonra bende 3-5 fikir beyan ederim nacizane. bunun haricinde de motoru teslim aldığımda başınızı çok agrıtıcam bu ne o ne diye şimdiden uyarayımda
    motorunuz hayırlı olsun kazasız belasınız binersiniz insallah
    HondaCbr250 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    Alıntı HondaCbr250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler adım faruk. yaş 24. nickimden de anlaşılacağı üzere cbr alacağım diye yola çıktım fakat tercihler değişti.. bu sabah 2013 model mat gri yzf r125 ödemesini yaptım fuardan sonra teslim edilecek inşallah. sizlerin arasında olmak güzel. hep okudum ama bundan sonra bende 3-5 fikir beyan ederim nacizane. bunun haricinde de motoru teslim aldığımda başınızı çok agrıtıcam bu ne o ne diye şimdiden uyarayımda
    hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
    HondaCbr250 bunu beğendi.

YAMAKASI20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R125
    Selam bende yzf r125 alacağım ama mat gri rengi fuardan 1 ay sonra gelecek dediler erkenden bende nasıl alabilirim HondaCbrr250 sen nasıl sipariş verdin ödedin fuardan hemen sonra nsıl gelecek :S bende hemen almak istiyorum o yüzden soruyorum :D 1 ay dediler 1 ay sabretcek takatim kalmadı :D hemen yarın olsa alsam bi keşke
    KaptanEmre bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Alıntı YAMAKASI20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam bende yzf r125 alacağım ama mat gri rengi fuardan 1 ay sonra gelecek dediler erkenden bende nasıl alabilirim HondaCbrr250 sen nasıl sipariş verdin ödedin fuardan hemen sonra nsıl gelecek :S bende hemen almak istiyorum o yüzden soruyorum :D 1 ay dediler 1 ay sabretcek takatim kalmadı :D hemen yarın olsa alsam bi keşke
    kardeşm günaydın. şöyle bişey oldu ben ikii gün önce gece cbr alıcam dedim çok araştırdım onu. yattım uyudum. sabah yzf yine geldi aklıma. bayileri aradım hepsinin elinde 2012 beyaz kalmış. kimsede mat gri yok ya da füme mi nedir ondan işte ve işin komik yanı 2012 model beyazı 9.150 TL ye veriyorlar.. sonra ümraniye yıldız bayisini aradım. 2013ü peşin fiyatına 12ye böleriz dediler. diğerleri komisyon istemişti bunlar istemedi birde 2013 birde mat gri rengi.. daha ne isteyeyim. ne zaman gelir dedim. 18 martta alıcaksın dedi. ben gittiğimde merkezle tekrar görüşmüş fuardan hemen sonra dağıtım başlıycakmış. ''ben sana 18 mart dedim amaa daha erken teslim alcaksınız haberin olsun'' dedi. bir de branda hediye etti extradan. durum bundan ibaret. yani son görüştüğün yeri bi ara istersen illa ümraniye olmak zorunda değil belki yeni bi gelişme olmuştur. bi de boşa acele etme ne kadar beklersen o kadar değerli olur

Motosikleti
    R125
    Teşekkürler bende hemen telefona sarılayım o zaman

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Durdugun hata

Motosikleti
    R125
    Yarın sabah erkenden bayiye gidip bende siparişimi veriyorum :D inşallah bizde o günleri gürücez :D

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim kazasız belasız inşallah hepinize. Tekerinize taş değmesin güzel seçim
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

Motosikleti
    R125
    fuara giden yok mu renk görünüş vs.vs. değişiklik yapılmış mı acaba farklılık var mı ?

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    fuara giden yok mu renk görünüş vs.vs. değişiklik yapılmış mı acaba farklılık var mı ?
    Fuara gittim yzf komple mavi renk gelmis. Grilerini fuara getirmemisler. Yani nasilki kawasaki yesii diye birsey var. Yaaha da yeni modellerde maviye agirlik veriyor. Degisiklik olarak pek bisey fark etmedim. Klasik bildigimiz gordugumuz 10 numara yzf r125 deneme imkani tanimiyorlar ama yani ustune oturamiyorsun. Hondada oyle degil git 1000 rr fire blade e bin resim cektir

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Alıntı dignity adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    28 şubat taki fuardan yamaha yzf r125 bakıcaz 1.72 boyla yere tam basarsam inşallah bizde bitane almayı planlıyoruz yoksa cbr 125r alıcaz sanırım
    Fuarda denetmiyorlar malesef

Motosikleti
    R125
    ve bugün siparişi verdim mat gri ). ödemeyide yaptım )
    HondaCbr250 ve hellboys bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    ve bugün siparişi verdim mat gri ). ödemeyide yaptım )
    işte budur hayırlı uğurlu olsun bakalım ne zaman teslim edicekler artık ikimizde beklemedeyiz demektir birbirmzden öğrenicek çok şeyimiz var..

Motosikleti
    R125
    etrafımdaki abilerim hep 1000 cc oturup bol konuşmalar yapıyorum ilk sürüşler çok önemliymiş ilk km ler ne kadar devirde iyi kullanırsan sonrasında motorun o kadar iyi olurmuş ilk sürüşlerin motorun geleceğini belirleyecek :D

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    rodaj muhabbetini diyorsun sanırım.. ona dikkat etmemiz gerek hakkaten.. bide yeni almışlar haricinde kullananlar takılsa forumda ne güzel olcak başta cbr düşünüyordum demiştim ya o zaman cbr forumunda takılıyordum on numara muhabbet var hatta hala da orda takılıyorum ama burda bi sen bi ben varız. kaldı ki motorumuz bile yok

Motosikleti
    R125
    evet rodaj muhabbeti . aynen öyle takılan yok :D:D

Arkadaşlar bu motora öne 110 arkaya 150 lik teker takılırmı, yada takan varmı acaba?

Motosikleti
    YZF R125 inş :)
    merhaba arkadaşlar.en başından beri takip ediyorum yazılanları.benim kafam çok karışık aslında.ben bu makineyi çok beğeniyorum ve bi hayli istiyorum almayı.parasını filan hazırladım.eskişehirde okuyorum ve burda yamaha bayi yok.o yüzden çevre illerden alıcam.0 almayı düşünüyorum.fiyat oalrak 9,150 TL genelde.füme rengi olanını istiyorum 2012 model olarak var.şimdi bunların 2013 ile arasında fark varmı?ben daha önce trafikte çok kullanmadım motor ayrıca çok zorluk çekermiyim aldığımda? birde 0 alınan motorun üzerine ne gibi masraflar yapacağım trafiğe çıkarabilmek için.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Alıntı KaptanEmre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.en başından beri takip ediyorum yazılanları.benim kafam çok karışık aslında.ben bu makineyi çok beğeniyorum ve bi hayli istiyorum almayı.parasını filan hazırladım.eskişehirde okuyorum ve burda yamaha bayi yok.o yüzden çevre illerden alıcam.0 almayı düşünüyorum.fiyat oalrak 9,150 TL genelde.füme rengi olanını istiyorum 2012 model olarak var.şimdi bunların 2013 ile arasında fark varmı?ben daha önce trafikte çok kullanmadım motor ayrıca çok zorluk çekermiyim aldığımda? birde 0 alınan motorun üzerine ne gibi masraflar yapacağım trafiğe çıkarabilmek için.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
    Kardesim 2012 ile 2013 arasinda bi fark yok. Eskisehirde trafik konusunda fazla sikinti cekmessin diye dusunuyorum. 9150 bide 500-600 arasi degisen trafik sigortasi ruhsat plaka vs giderleri var. Bunlarin haricinde cok kaliteli bi kask ve duzgun bi ceket sart onlar olmdan binme. Extra olarakta motosiklet teorisi diye bi kitap aldm dun. Onu okycgm. Faydasi olur diyorlar tavsiye ederim.

tuense - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [IMG][/IMG]

Fuara gıdıp cıkısta kendı motorunun fotosunu ceken bı ben varımdır heralde )
    YAMAKASI20, HondaCbr250 ve aykutcalis bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)