Bugün Sinopta bi YZF R125 gördüm. Bi an kalbim durcak sandım İnşallah bana da nasip olur yzf r125.
Bugün Sinopta bi YZF R125 gördüm. Bi an kalbim durcak sandım İnşallah bana da nasip olur yzf r125.
Yzf r125 gerçekten başka birşey az önce taksim yaptık geldik bi arkadaşla iyiki yzf r125 almışım diyorum, çok kararsizdim alırken bile endişe vardı içimde bu kadar para veriyoruz cbr daha uygun diye düşünüyordum ama bunun stili bambaşka...
5. viteste ben 118 km kesiciye giriyor senin nasl 115 km oluyor ki :( bu dişli fiyatı ne kadar nerde bulabilirim ki...
Bu havalarda motora binilmiyor rüzgardan dayak yemiş gibiyim...
sınavlardan dolayı yeni girebildim foruma kusura bakma geç yazdım ama eyvallah kardeşim sağolasın hallettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
hellboys kardeşim dişlinin işçilik dahil maliyeti ne kadar patladı?
vallaha 215 bakım maliyeti var sadece ayrı olarak sormadım dişli değişirse iyi olur dedi bende bi tık büyünü koy dedim zaten ybr ile aynıymış hemen taktı çok maliyetli bir işlem değil servise sorarsanız daha net bir fiyat alabilirsiniz bu arada yayamas senin egzozdan dolayı o hız olabilir bilemiyorum geçen çorlu çevre yolunda 145 gördüm 1km önümde kamyon gidiyordu 145 geldiği gibi kesiciye girdi bir uyarı gibi kafayı kaldırdım kamyon kasası önümde attım kendimi sol şeride allahtan araba gelmiyordu ama daha az yakmasını bekliyorum uzun yolda dişli değişimi bana göre gerekli
arkadaşlar motorunuzun temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Uzun zamandir istedigim yzf'yi 2-3 ay once almis bulunmaktayim. Gecen haftalarda motoru calistirirken sıkıntı yaşadim. Kontagi açip marsa basiyorum ve motor isigi yaniyor. Tekrar aciyorum motor isigi 10 defa yanip sönüyor. Daha sonra calisiyor. Yamaha bayiine götürüp sorunu çözdürmeye calistim 2 günün sonunda sorunun ayaklik muşuru oldugu ortaya cikti. Neyseki garanti karsiliyormus. Parca gelene kadar boyle bin bisey olmaz dediler. Bu haliylede binmek istemiyorum. parcayi beklemekte ölüm gibi.. mecbur bekliyoruz.
beyler selam,
benim motosiklet 1,5 aydan fazla süredir kapalı bir otoparkta duruyordu. 3-4 günde bir yanına inip kontak açıp çalıştırıyordum o kadar.
bugün fark ettim ki arka lastiğin havası inanılmaz derecede düşmüş. ben üzerindeyken neredeyse patlamaya yakın bir görüntü çiziyor. en yakın benzin istasyonu yaklaşık 300-400 mt uzakta. binip gidersem muhtemelen bir sorun olmadan varırım ancak portatif bir şekilde lastik havasını şişirebileceğim bir pompa var mı? elektrikli olabilir.
önerileriniz neler?
Bi arkadasimda vardi. Arabasinda gezdiriyor. Anca futbol topu buyuklugunde yer kapliyor ve aküye baglaniyor.
lastik dubless olduğundan sıkıntısız gidebilirsin http://www.hepsiburada.com/liste/dre...egoryId=262977
Arkadaşlar aranizda telefon tutucu yada o tarz bir ürün kullanan var mı? Endurolarda gördüm bizim motorlarda pek rast gelmedim.
Arkadaslar kontak acik ve motor calismiyorken motor ariza isiginin 10 defa yanip sonmesi ne anlama gelmektedir? ilk isik uzun diger 9 isik kisa yanip sönüyor...
arkadaşlar merhaba daha önce de dediğim gibi yzf r125 tiger egzoz satılıktır komple susturuculu trioval karbon uçlu çok kullanılmamıştır. fiyatı 400 pazarlık olur arkadaşlar ehliyet masraflarım için paraya ihtiyacım var sadece bir ay kullanıldı
beyler peki aranızda koruma takozu taktıranlar var mı?
Kaç para tutar işçilikle birlikte?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)