sorma kardeş malesef haberimiz var..
bir de Türkiye' ye getirseler tam süper olacak
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
yamaha yzf r125 çıkmış arkadaşlar ben bugün öğrendim.
belkide biliyordunuz ama ben çok heyecanlandım doğrusu, bir o kadar da sevindim.
[B][U][COLOR="Black"](R ONE THE ONE)[/COLOR][/U][/B]
Nerden çıkmış? Kaynak ne?.... Lütfen kaynak belirterek yazın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Oooooooo çıkalı hani oldu,ama burada değil.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ewt cıktı tabı ama turkıye ıcın degıl.baska ulkelerde satılmak ıcın.turkıyeye gelse bıle fıyatı bıraz yuksek olabılır.cunkı standartların ustunde bı motosıklet...
Haydi o zaman eller havaya,hoooopaaaaaaaa lay lay lom lay lay lom lay lay layloooooom lay laya lay laya looooooom........
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
olmuyor böle arkadaşlar hani resim hanii ?
Birkaç hafta önce yamaha bayiisinde görmüştüm.İzmir bornova'daki vatan computerin yanındaki bayiide
konuyu okuyanlar
maGma, mehmetcalli35, GeCe__, SAKİ, arslanfb, dgrmr, marefb, istburak, Dreal, ELINT
yokma başka kimse ha bide ben varım.
Bu arada YZF R125 çıkmış duydunuzmu
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Buda resimler.Gece bayiinin önünden geçerken gördüm.Bayii nin kapalı olması sebebiyle uzaktan izlemekle yetindim.Fakat büyük bir race gibi heybetli bir duruşu vardı
Hemen sulandırıyonuz topigiii ne yapalım bizde halayın ucundan tutalım bare
arkadaşlar malesef yamahanın türkiyeye geldiği felan yok şindi sitesine girdim öyle bi haber yok
HAdı canım bu kadar buyukmu bu motor 10 numaraymıs ozmn desenıze ama fıyatıda kesın 10numaradır
arkadaşlar bencede yok bu makina epey güzel ama turkiye ye girmasi en az 2sene yanı 2009 nasip artık gelse bile nerden baksan bi 15 -17 milyar civarında olur bizde gider 600 cc bir makina almayı tercih ederiz degilmi ama?
wayyy bee ne zaman çıkmışşş
yapma bee
waşşşşşşşşşşşş
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)