hahahaha video'yu youtube'a koyan eleman nasıl yaptığını açıklamayacağını yazmış yorumlardan birisine cevap olarak. adam efsane olacak.
hahahaha video'yu youtube'a koyan eleman nasıl yaptığını açıklamayacağını yazmış yorumlardan birisine cevap olarak. adam efsane olacak.
o videodaki arkadaşın motor farklı 200cc
arkadaşlar zincir kaç binde değişmesi gerekiyor 7000 km ye yaklaştımda aklıma takıldı sorayım bi sizlere.
molassi kit atmıstır 183cc cevirmiştir sıkıntıyok
ön camı siyah yaptırdım 100 tlye orjinalin camın aynı ebatlarında nasıl durmuş?
Uploaded with ImageShack.us
buda camı(şın)n orjinal hali
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
buda önden görünüşü
hocam çok şık durmuş da yzf-r125 ile ilgisini çözemedim.
siz barodiyi tanımıyorsunuz sanırım abimin gönlünde bu motor vardı ama abim alamadı r125 o yüzden sık sık burada takılır orhan abim paylaşımların için teşekkürler çok yakışmış nerede yaptırdın bu gün okuduklarım dan sonra motoru değiştirmemeye karar verdim sanırım korktum :(
güzel olmuş orhan kardeş.güle güle kullan.
Dostum benim boyum yeter mi ki acaba buna ? 1.71 boy var 80 kilo büyük gelirmiş gibi bit his var içimde ama bilmiyorum ya hyo ya bunu alacağım.
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
Arkadaşlar merhaba. Yamaha ile ilgili forumlar , toplantılar , geziler , turlar tarzında bir forum ararken sanırım sonunda doğru adresteyim
Kendimi tanıtayım. Adım Butay BARLIK. yarışmaya istanbul avrupa yakasından katılıyorum Sabah 9 akşam 8 işyerinde çalışıp , akşam 8 den sonra acaba nereye gitsem nasıl yapsam da motor kullansam , kimle çıksam muhabbetinden aşırı derecede sıkılmış bulunmaktayım Ortaköye falan çıkıp yolda gördüğüm motorcuların peşine takılıp onlarla gidecekleri yerlere kadar eskortluk etmişliğim bile var maksat motorcular geziyor muhabbeti Çok uzatmadan 23 yaşındayım. yeni arkadaşlıklar dostuklar peşindeyim Tekrardan herkese merhabalar. Umarım Yanınızda , sofranızda , turlarınızda 1 kişilik daha yeriniz vardır.
Buda benim yaramaz çocuğum
arkadaşlar bu motor kaç bin de bir bakıma giriyor ve ne kadar masraf çıkıyor, bilgilendirebilir misiniz.. ?
Bende bugün ilk bakımını yaptırdım motorumun aynı şekilde sadece yağ değişti ve 60 tl tuttu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)