Hellboys yemin ederim ki hayret ediyorum Resmen 2 aydr para elimde makina alamıyorum , sanki bulunmaz hint kumaşı Aslında hint kumaşı ama bulunmaz olmaması lazım ... En sonu cbr alıcm galiba :S
Hellboys yemin ederim ki hayret ediyorum Resmen 2 aydr para elimde makina alamıyorum , sanki bulunmaz hint kumaşı Aslında hint kumaşı ama bulunmaz olmaması lazım ... En sonu cbr alıcm galiba :S
aslında sahibindende var senin limit yedimiydi istersen orayı bi araştır beğendiklerini link at
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/115937-yag-tavsiyesi.html#post3023004
gençler bi el atın yaw
Hayırlı olsun kardeş
Hayirpi ugurpu olsun emiroglu, kazasiz belasiz kullan ins. Kocaeli il grubuna da yaz, grup halinde etkinlikler duzenliyoruz sen de gel aramizda gormek isteriz bir r125 daha
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar bugün gidip emniyetten ruhsatımıda aldım herşey bitti , son olarak trafik sigortam kaldı diye sevinirken Trafik sigortası beni hayal kırıklığına uğrattı . 330 TL trafik sigortası ücreti çıkarttılar :S siz kaç paraya yaptrdınız ? Henüz yaptırmadım , bu ne ya kocaman arabalar bu fiyat değil ... !
benim o kadar fazla değildi diye hatırlıyorum ama bilmiyorum tam zam da geldi ondan olabilir benim 100 cc cup motora aviva sigorta 200 fiyat çıkardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
arkadaşlar nasıl gidiyor hiç uğramıyorsunuz yaw tamam bi topic sakin olur ama bu kadar olmaz biraz daha giderse böyle hortlatmalar ortayaçıkacak arkadaşlar foto falan atın ben şu anda okuldan giriyorum tahmin edersiniz netin nasıl olduğunu eve gidince allah kısmet ederse atıcam size fotoları ufak bir gezi yaptık şimdilik bir iki tane ile yetinelim dicem ama meb yasaklamış imageshack kusura bakmayın arkadaşlar akşama artık
selam arkadaşlar 2 resim benden gelsin o zaman
resimler güzel ama mavinn lastıkler ne marka
mavi kaç model? 2013 mavisi böyle değil deme?
beyaz candır
Uploaded with ImageShack.us
mavi tam istediğim renk kazasız belasız
evet 2013 jantlar mavi. Yarın allah nasip ederse almaya gidcem gri ile mavi arasında kaldım ya
https://www.facebook.com/pages/Yamaha-Yzf-R-125/196791517003437
arkadaslar kendı acıtıgım facebook sayfam burdada paylasımlarınızı yapabılırsınız ve aramıza katılan herkeze hos geldınız kazasız belasız surusler
arkadaşlar bu motorun ön ve arka teker hava değerleri neydi acaba bilen yazabilirmi?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)