Çok güzel ya, hasta oldum...
Tasarımı harbiden çoooook güzel
Çok güzel ya, hasta oldum...
Tasarımı harbiden çoooook güzel
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
gelse türkiyeye 8000 ytl de olsa satar......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaslar makına 15 bg ama 126 kilo sanırım yamaha-europe ta ole yazıo...torkunu bılmıorum ama muthıs bı makına gorsel olrak...bence cok tuzlu gelcek gelırse türkiye'ye emınım bu modelın hastaları olur cbr kadar olmasada...
Beldeyama'ya attığım e-mail'in cevabı.. Sadece paylaşmak istedim..
Sn. Serhat Ekinci,
Yamaha 2008 modellerini birkaç gün önce basına tanıttı. Bir ay içerisinde de Avrupa’da düzenlenecek motosiklet fuarlarında yeni ürünler sergilenmeye başlayacak.
YZFR125 modeli de 2008’de Yamaha’nın ürün gamında yer alacak. Bu modelin teknik özelliklerine ve görsellerine ulaşmışsınız fakat maalesef henüz Türkiye’deki satış fiyatı ile ilgili bilgi veremiyoruz, önümüzdeki aylarda bu modelin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı netlik kazanacaktır, satışa sunulması kararlaştırılırsa fiyat açıklanacaktır. Şu an için bu modelin fiyatı Türkiye’deki gelir ve satınalma şartlarını biraz zorlayacak gibi görünmektedir.
Saygılarımızla,
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
eet serhat arkadaşımızın aldıgı cevaba bakılırsa en az 9.000 ytl cıvarlarındadır diye tahmin ediyorum buda bu motor alınmaz demektir 2.000 ytl daha koyar 600 cc temiz bi ss alırım ne işim var 125 le cbr 125 i tahtından keşke indirse ama zorrrrrrrrrrr..........
yamaha bu fiyat plitikasıyla giderse turkıyede anca ybr 125i satar başkada bişe yapamaz...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
serhat eline sağlık mail için. Firma yetkilileri bile şartları zorlar diyorsa bence de gelme ihtimali çok zor. Merak ettiğim acaba cbr gibi görünümü küçükmüdür yani dahamı cüsselidir acaba? bide bu motorda hiç artçı alacakmış gibi bir tip yok diye düşünüyorum.
600cc'lik Patlak makinaya binilir ancak 10.000 ytl'ye .. Arkadaşlar parası olan alır sıfırını neden takıldınız ki 10.000 ytl olayına
Tipine göre bana kalırsa fiyatı 7500-9500 arası değişir ..
Yamaha fiyat politikasında biraz düşüşe geçerse eğer, satışları patlar bu aletin
Özellikle sarı olanı çok güzel.. Valentino Rossi imzalı eski kasa R6 gibi duruyor
Başlangıç için ideal
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Sana aynen katılıyorum..
Hiç önemli degil.. Bu motor CBR 125R'dan daha cüsseli evet.. Teknik özelliklere bakarsanız anlarsınız zaten.. CBR'nin arka lastiği = YZF'nin ön lastigi .
İdeal!! Evet bence de 2 HP fark için 4.000 YTL daha ödeyecegiz yani
Arkadaşlar benim görüşüm şu.. Daha önce de söylemiş olabilirim..
Bu ölçülerde ve bu ağırlıkta bir motor için 15 HP çok az bence..
DERBI ile aynı ölçülerde ama DERBI 2 zamanlı 29 HP..
Ayrıca CBR 125R Sele yüksekliği: 776 mm
YZF R125 Sele yüksekliği: 818 mm
4 cm. çok büyük bir fark..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
derbı 23 beygır
aprılıa rs 125 29 beygır..
neyse
ozellık ve gorunum olarak sımdıkı ve yenı cbrdan bence cok daha ıyı
hatta bu 125lık olamaz demıstım resımlerde:D
ama sole bı avantajı var bızım ufaklıgın tahmını olarak yzf125 fıyatına 2 tane temız 2.el cbr alınabılr.
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Farklılık sadece güçte değilki.
Bana göre yzf nin + ları
+Dijital gösterge
+Aynalar (kafa grenajında)
+Çok daha güzel ve hırçın görünüm (lastikler, sele, grenaj, egzoz, jant, fren lambası ve ön farlar, sinyaller (cbr ınki kadar kocaman ve turuncu değil ) )
E daha ne olsun.
Tek olumsuz yönü FİYATI.
Artık biri alsada satsa diye bakacağız.
Gelsin hele bi daha çooook konuşulur bu yzf.
Ki daha gelmesi bile büyük olay.
Mail attığın için teşekkürler SeRHaT.
Bu cümleden de anlıyoruz ki R125 gelirse -ki pek sanmıyorum- satışı Ybr250 gibi düşük olacaktır...Şu an için bu modelin fiyatı Türkiye’deki gelir ve satınalma şartlarını biraz zorlayacak gibi görünmektedir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
7.000 ytl fiyat biçseler yarın alıırım be lütfen ucus olsun nese bi gelsinde inş.
daha gelmeden olay oldu kmblr gelse ne olur...
Ybr250 de olay olmuştu... Herkes bekliyordu , hatta cbf250 satılmaz deniyordu... Bi geldi 9.400'e... Şimdi sokakta ybr250 yok.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu motor da çok pahalı olur we satamaz :D
tek kelime ile süper olmuş şahaneeeeee
yauv arkadaşlar motoru cüsseli gösterceğiz diye adamlar anaokulundan almışlar motorcuyu heralde motorun üstünde minicik görünüyoo motor o adamın altında uçarbe
adamın komplesi benzin deposu kadar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)