Kaporayı verdim haftaya elinde olur dedi ama bir haftayı geçecek gibi.
Kaporayı verdim haftaya elinde olur dedi ama bir haftayı geçecek gibi.
yzf r 125 2013 model mavi renk ler nihayet satışa başladı türkiye istanbulda reklam vermim. alacaklara şimdiden hayılır olsun fiyatı gene aynı 9150 tl
Bu Nereye girmiş anlayamadım ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-r-125-117451928/detay
Ön çatalları da gitmiş, şasi de eğrilmiştir muhtemelen. 1500 TL hasar fazla iyimser.
arkadaşlar ilk defa motor alacağım bu trafik kontrolleri, ruhsat işlemleri, bakım, ödemeler nasıl olacak yardım edermisiniz diyecem ama KİMSEDE TIK YOK:D Plaka teslim alıyorm motoru, bunun vergisi cardı curdu bi bilgim yok...
Kardeşim uğraşamıyorm resmi işlerle ya. evet hangimiz önce alırsak ne gerekiyorsa yazarız. bugün sabah bu kaskın siparişini verdim http://www.motosikletaksesuarlari.com/ASTONE-MOTOSiKLET-KASKI-GTB-REGULAR-MONO-COLOR-WHITE-GTBM-beyaz_901.html#0 Ceketide fuarda daniense tekstil aldım. internette araştırdım 800 tl ben fuarda 550 tl aldım
evet yeni moto alanlardan resim bekleniyor
Biz hala bekliyoruz sanki kasada değişiklik yapmışlada birde bekletiyolar:/ 2013 gt ler cbr ler cirit atıyor sokakta bizimkisi hala japonyada. elboys gelene kadar sen resim koyda tatmin olalım biraz:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
Hondacbr250 sen hangi renk sipariş verdin, birde nediyolar nezaman gelir? yamahaya mail attım cevap gelmedi hala.
bu gün çıktım ama şehir içiydi o yüzden resim çekemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
siz hangi renklerinden aldınız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-extrali-koruma-takozlu-yzf-r125-siyah-117454895/detay merhaba arkdaslar bu motor hakkında sızden bılgı alabılrmısyım? dusuncelerınız nelerdır dort gozle beklıyorum cevaplarınızı. . .
dıştan bir şey yok ama servis kayıtlarına ve bir yetkili servise göstermek lazım ayrıca duyduğuma göre egzozu taktıktan sonra beyinden ayarlanması gerekiyormuş karışımın
sağa yada sola yattığı kesin. karbon kaplamış onun dışında görsel bir sorunu yok gibi fiyatı makul
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Nasil bi karisim acaba veya zarari olacak birsey mi bu egzoz konusu yardimlarinizi bekliyorum tum sayfalari bastan sona kadar okudum hatirladigim kadari ile oyle birsey hatirlamiyorum da
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
Birde kafam karışık biraz ikinci el motor alicaz sonucta nasik kullanikdi bilmiyoruz bu motor larin motor kisminda bir sorun cikabilirmi acaba yada sanziman bolumunde ikinci el olduğu icin notere felan ne kadar gider bilgim de az ayrica sigorta felan ne kadar tutuyo yoksa sıfır olmak mi mantıklı pek cikaramiyorum ama ne gibi masraflarim olur sizlerin degerli yorumlarinizi bekliyorum sonucta kullanmış ve kullanmakta olanlar var servisi arasam plaka yi soylesm kayitlari cikar mi acaba . . .
HondaCbr250'nin dediği gibi motorlar gelsin bol bol paylaşım gelecek :D:D
benim bildiğim daha doğrusu bana söylenen bu şekilde daha fazla bir bilgim yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)