yok mu kafileye yeni R125 ci katılmasını isteyen Yamahacılar ? yardım lutfen kullanıcılar
yok mu kafileye yeni R125 ci katılmasını isteyen Yamahacılar ? yardım lutfen kullanıcılar
Hosuna gıdıyor almayıda dusunuyorsan kesınlıkle almalısın derım ben cok memnunum motorumdan yıne bı 125 lık motor alıcak olsam 2-3 daha koyar yzf alırdım hem yakıt hem gıdıs hemde sana edındırdıgı guzel tatlı arkadaslar sayesınde parasını sonuna kadar hak eden bı motor )
Bencede aprilla rs 125 alma derım cunku servıs destedıgı ıkıncı el pıyasası yok denıcek kadar az gerıye zaten 2 secenek kalıyo hız ıstıyorum dıyosan alıcagın motor nınja yok ben pek hız sevmem sekıl bısey olsun dersende alıcagın motor yzf
Rs125 in exup i yeter. Kalkista kawa ile bas basa kalkar belki gecer bile. Exup in verdigi ivmelenme muthis. 1000 lik kullanan arkadaslar bile bu motordan acayip keyif alirlar ama ben olsam aprilia almazdim orasida ayri.
Cok saolun arkadaslar evet baktım cok tartısması yapıldı forumlarda vs okudum aprilla cok iyi makine ama maalesef servis ve 2.el olarak kotu. Bugun bir yzf 125 in selesine oturma firsatım oldu biraz baktım tarttım kendimce aksam veya yarın da ninjka 250 ye bakıcam ve ninja 300 e ona gore karar kılacagım. Cok tesekkur ederim zaman ayırıp fikirlerinizi paylastıgınız için
sele yüksekliğine bakacaksan ninja 250 daha basık ayağım onda yere basıyo benim boy 177 yzf de ayak ucumla basabiliyom ama görüntü bakımından çok sağlam yzf
gelsin manitalar dedinde motordan anlıyan manitalar bunun sesine popolarıyla gülüyolardır kardeşim ya :/ şeytan diyor çek krediyi al r6 2013. ama faiziyle yaklaşık 45 milyarı bulan fiyatlar olunca vazgeçiyorum. 38 bin tlye 60 ay vade yapsınlar yarın alırım kevaşeyi (r6) ))))
olsun bence devir tassaruf devri eğer r6 yı kapıya çekersek aylık 250 yi geçik benzin masrafım olur Ayrıca bu motodan sonra büyük ihtimal ile r6 alırım
kardeşim bende bi hastalık var 2.el makina almaktan nefret ediyorum almadım mı aldım ama yüksek mebla edecek araç alırsam 2. el almam büyük konuşmayımda.
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
ya gidip geliyorum aslında 2. el hastalıgım olmasa temiz r6 bkabilrdm 20-25 arası ama 2. el almayı hiç sevmiyorum arabadada motordada hep 2. elden canım yandı
dostum Turkiye gibi bir ulkedeyiz ve bir cok insan olumsuzluklar ve imkansızlıklar yuzunden 2.el ve buna benzer yollara basvuruyorlar. Benimde cok agzım yandı ikince elden acıkcası ancak biraz ince eleyip sık dokursan ve isin piriysen, degilsen isin pirini yanına alırsan cok daha ucuza 0 a yakın bir arac bulursun. Sadece biraz ugras ister 39.000 TL 0 ı ama sen bulmussun 4000 KM de daha ciziksiz rodajı yeni bitmis, kazasız 33- 35 bin ' e . Neden 4-5 bni fazla harcayasın ki?
Arkadaşlar artcı bindirip bi resim koyun demiştik ama gezmekten fırsat olmuyor heralde rica etsem?
Havalar o kadar güzel değil daha çıkmazlar bence
Beyler adım faruk. yaş 24. nickimden de anlaşılacağı üzere cbr alacağım diye yola çıktım fakat tercihler değişti.. bu sabah 2013 model mat gri yzf r125 ödemesini yaptım fuardan sonra teslim edilecek inşallah. sizlerin arasında olmak güzel. hep okudum ama bundan sonra bende 3-5 fikir beyan ederim nacizane. bunun haricinde de motoru teslim aldığımda başınızı çok agrıtıcam bu ne o ne diye şimdiden uyarayımda
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)