bana bi değişik geldi acaba neden resim koymamış bişi olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
önemli değil
bana bi değişik geldi acaba neden resim koymamış bişi olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
önemli değil
konuştum koyucak kendi resimlerini orjinalinden bir farkı yok dedi resimlerin rica ettim bugun koyucak orjinal resimlerini bişey olcağını sanmıyorum.ustayla gidip servise baktırcam zaten almadan önce motorun sahibi bu tarz racing motora alışamadığı için ayrıca kendisinde honda nc 700 x almış. fiyatıda uygun tutması normal buldum. bu motorun aynısından 361 kmde leventte 7550 tlye başka biri daha satiyodu 2012 modeldi oda.
sıkıntı yok yani .çünkü alıcı şöyle düşünüyor. 8500 8000 tl için yzf ikinci el almaya pek yanaşan yok. alıcı şöyle düşünüyor gider 1500 tl daha katar taksitle sıfırını alırım diye düşünüyor tıpkı benim gibi. ancak 7500 tl 9500 tl sıfırı arada 2000 tl fark var 500 km kullanılmış 2000 tl indirim bana uygun gibi geldi oyuzden gidip görücem göstercem motoru bu şekilde karar verdim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifirdan-farksiz-2012-model-yzf125-108635036/detay
bu renkte güzel
Merhaba bende mondialden 150 zattan yzf ye gectım ve sıfıra yakın vıteslı tecrubesıyle ama belırlı bır trafık tecrubesını kazandıktan sonra vıteslerı ogrenmen 1 haftanı alır 1.78 boy sıkıntı olmaz arkadasım o boylarda yzfyı gayette rahat kullanıyordu gozunde buyutmene gerek yok.Evet motor sexı olunca motoru soranlar kaclık bu dıyenler kac basıyo kaca aldın bunu dıyenlerın haddı hesabı yok ama trafıkte sıkıstırma olayı ben pek yasamadım zaten soyle bı dusunce hakım oluyo motoru pahalı zannedıp pek yanasmak ugrasmak ıstemıyolar ondan dolayı o konuda pek dusunmene gerek yok gıbı bence ıcınde boyle bı heves ıstek var daha dogrusu bu tutku bence hıc dusunmeden al cunku kafanda yok o sıkıstırı bu bısey yapar su olur gıbı dusunceler motoru almadan once herkezın kafasında var ama aldıktan sonra bu dusuncelerın ne kadar yersız oldugunu goruyosunuz bu arada lastık olayınada gelıcek olursak bence frenlerı ve lastıklerı gayet ıyı fren performanısını benı tatmın edıyo
en iyisi ben de resim yok o yüzden kararsız kaldım açıkladığınız için teşekkürler şimdi anladım neden fiyatı düşük
Şöyle bir video var http://www.youtube.com/watch?v=lPDX0Rde7JE sorun çıkarmaz sanırım.
O videodakine benzer bir yol Türkiye sınırları içerisinde var mı? SS motoru şöyle kullanamadıktan sonra anlamı ne . Varsa gideyim, viraj çalışayım.
böyle yollar yok ama otobanda bizi sıkıştıran tır şöförlerimiz var bu da ayrı bi heyecan onlarda var mı
http://www.facebook.com/pages/Yamaha-Yzf-R-125/196791517003437
arkadaslar kendı actıgım yzf 125 r sayfasıdır burdada paylasımlarda yorumlarda bulunabılırsınız
beyler tekrar selamlar ben şimdi baya bi zamandır düşünüyorumda vitesli tecrubem hiç yok 30.31 ocak 2013te honda güvenli sürüs 1e gitcem.
şimdi asıl sorum şu:
dün söylemis olduğum 7500 tlye 500 km de yzf yi alacağıma kredi kartına taksitle 0 faiz ile 12 ay taksitle sıfır yzf alsam sizce dahamı iyi olur.daytona ya sordum nakit 8900a bırakıyor. plaka ruhsat haric.plka ruhsat sigorta dahil 9400.
şimdi ikinci el 7500 tl güzelde 200 tl sigorta 7700 noter 100 etti 7800tl.
9400-7800=1600 tl fark çıkıyor. ve ikinci el yzf yi nakit fiyata alacağıma;
üste 1600 tl daha katıp hemde taksitle 0 faiz ile hemde sıfır yzf almakmı daha mantıklı siz olsanız ne yapardınız?hem sıfır alınca içimiz rahat olur düşüncesindeyim.
ikinci sorum şu:
2013 ile 2012 model arasında teknik ve mekanik olarak hiç bir fark yokmuş. sadece mavi rengi gelcekmiş .
şimdi ben diyorumki; 2012 model yzf yi mi alim 0 olarak daytonadan yoksa mart ayında çıkıcak olan 2013 yzfyi mi bekliyim.
3ncu sorum ise buna bağlı olarak şu şekilde:
ben şimdi mart ayını beklersem 30.31 ocaktaki honda güvenli sürüs 1 eğitimini tamamladım diyelim. mart ayına kadar hondanın verdiği eğitimlerin genede etkisi olurmu?. sonuçta vitesli motorum yok. pratik yapamayacağım için arada 1 aylık zaman dilimi var.unuturmuyum acaba teknikleri vites kontrolleri ve diğer eğitimleri çünkü benim asıl amacım şuydu.
vitesli motoru alır almaz hemen honda eğitimini alıp yeni aldığım motor üzerinde kolaylıkla talim yapmaktı.honda eğitimini alıyosun aradan 1 1.5 ay gecicek vitesli motoru yeni alcanı düşün.
sizce mart ayınımı beklemeliyim? eğitimide mart ayına doğrumu almalıyım? 2013 model yzf ile 2012 model arasında kac tl fark var onu bilmiyorum keşke sorsaydım daytonaya?
2012 model 0 ile 2013 model 0 arasında hiç bir fark olmadığını söyledi telefonu açan daytonadaki beyefendi.
yardım ve fikirleriniz için teşekkürler. sizdengelcek fikirlere göre hareket edeceğim saygı ve sevgilerimle.
bence sıfır alın ve 2013 ü bekleyin çünkü yeni gelecek olan mavi renk benim hoşuma gitti belki beğenebilirsiniz bence fuara gidin ve bi bakın
O değilde arkadaşlar bu motorun sahipleri neden video çekip koymuyor ?
Arkadaslar bu motorlarin on dislileri kaclik 1-2 dis buyutsek nasil olur bu arada ben Muhammet nasipse bu hafta yzf r125 alacagim
' jawen..
ön dişli 14 yanılmıyorsam 15 yaptığınızda hız 155 km ye çıkıyomuş cabriyo nickli üye başka bi forumda öyle paylaşmıştı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
aynen katılıyorum sanırım ikimizden başkası yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)