Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
doğrudur ya yamaha başka tabi gönlümde yamaha var biliyosun ama fuarda ikna olursa onu alcaz olmazsada cbr 125r alcaz 250 almayız çünkü onada almamak için bahane bulur hızlı falan der benim için önemli olan hız değil görüntü o da yzf r125 te var ama bakalım hayırlısı honda da fena değil tabiki
Reklamlar
-
-
hahaha :D iyiymiş güzel anlattın ama en büyük sıkıntımız boy biliyorsun ama ben bişekilde ikna etmeye uğraşçam
-
inşallah bence ikna edersin gibi
-
inşallah ederim kudret ama bi aralar şey muhabbeti oldu görünüşü güzelmiş dedi belki kendime de bitane alırım beraber hafta sonları gezeriz dedi bunu duyunca mutluluktan gözlerim yaşardı ağlıycaktım orda mutluluktan ciddiyim ama bakalım sonrada işte bi arkadaşı geldi ve yeni başlayanlar için uygun olmadığını söylemiş aklına girdiler babamın ama ben fuar günü tüm kozlarımı oynarım oldu oldu olmadı sağlık olsun napalım
-
Sıkıntı boy derken boy kaç ?
-
-
ben bu motoru alabilmek için her türlü baskı yolunu kullandım en iyi ben bilirim o kadar özelliğini sayarsın almıcam der ve bütün hayallerin yıkılır
-
evet almak onların elinde olduğu için mecburen böyle oluyo
-
Ben kendi motorumu aileme yük olmadan almak için geçen seneden başladım çalışmaya kısmetse de yakında r125'ime kavuşurum inş.
-
ama sonunda mutlu bir sonuca ulaşacaksın motor önemli değil var mı var bi yandan böle
-
slayer1313 adlı üyeden alıntı
Ben kendi motorumu aileme yük olmadan almak için geçen seneden başladım çalışmaya kısmetse de yakında r125'ime kavuşurum inş.
inşallah alırsın sende yamaha yzf r125 benimkisi pek para dan bakmıyo tecrübem olmadığı için benim için tehlikeli olabileceğini düşünüyo
inşallah mutlu sona ulaşırım kudret ama olmadı cbr a zamanlada alışırım yani göz görmeyince gönül katlanırmış hesabı
-
Nasip kimi maddiyattan kimi maneviyattan alamıyor :D
-
slayer umarım alırsın aldığında burayı unutma diğer 125 sahipleri bakmıyor hiç yalnızım burada. olsun biz senle turlara çıkarız
-
-
-
Hocam umarım alırım zaten 2 arkadaş 2 tane alıcaz bol bol gezmeyi planlıyoruz sizin oralara gelince de tabi ki etkinlik yaparız ne kadar çok o kadar iyi benim açımdan
-
yok be sabırlıyımdır ben ehliyet içinde gün sayıyodum çok iyi hatırlarım 2 ay dan geri saydığımı sonra o gün geldi çattı zaten ehliyetten 1 ay sonrada fuar var haftaya çarşamba alıyorum ehliyeti öyle işte 1 ay gelip geçer
-
Uploaded with ImageShack.us
aradakı 7 farkı bulun )
-
bizimkinin selesi en yüksek
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
tuense senin motorun resimlerin varsa bizimle paylaşabilir misin farklı resimler görmek güzel olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)