bende inemiyordum fakat bu güne kadar ehliyetsiz kullanmaktan ceza yedim
bende inemiyordum fakat bu güne kadar ehliyetsiz kullanmaktan ceza yedim
ehliyetsizlikten 600 tl ve ruhsat bnm üstüme değildi babamın üstüneydi motoru bana verdiği için onada yanılmıyorsam 250 tl ceza 15 ün içinde ödersek %25 indirim ayrıca motoru almak için ehliyetli birinin gelip imza atıp motoru aldığına dair ancak öyle alınbiliyor motor
malesef yaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
2014 te alabiliyorum tam da servise giderken yakaladılar
arkadaslar 1.82 boy 54 kiloyum sikinti olur mu bu gun uzerine oturdum ayaklarim tam basiyo ama tasiyabilirmiyim. bide tiger egzoz takmaya gerek var mi?
merhaba doğum gunum 15.10.1996 ehliyete yasim tutuyor mudur acaba motor ehliyeti için kaç gün olması gerekir
Dostum 16.10.2013'te ehliyet alma hakkın doğuyor, sende soluğu ehliyet kursunda alıyorsun.
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
bende oyle yapicam sagolun
Arkadaşlar merhaba,
Ben de foruma yeni katıldım sayılır.
Uzun zamandır kendime motor almak istiyorum. Bütçe kısıtı nedeniyle, en saçma motorlardan başladım araştırmaya, buraya kadar geldim birkaç ay sonra
Hiçbir fikrim olmadığı için motorlar hakkında önce kendime Cruiser tarzını yakıştırdım. Sonra bir arkadaşımın yeni aldığı GT 250R'ını gördüm.
Sonra, spor tarzları okumaya başladım.
Şu an aklımda Hyosung GT 250R ya da Yamaha YZF R125 var yalnızca.
Bunları da yine bütçe kısıtı nedeniyle ikinci el alabilirim birkaç ay sonra.
Motor tecrübem olmadığı için ve zaten hız yapmayacağımı düşündüğümden ve görünüşü de önemsediğim için ve tabi (hem 0 km hem de ikinci el) yaklaşık 1000 TL fark olduğu için YZF R125 daha olası görünüyor. (Takdir edersiniz ki GT 250R'ında kalıplı duruşu çok cezbedici.)
Yaşım 26, boyum 1.80 ve yaklaşık 85 kiloyum. Ben hemen her yazıyı okumuşumdur bu motorlar hakkında ve kararsız kaldığım husus şu; YZF R125 çok mu hafif kalır benim gibi biri için?
17-20 yaş aralığındaki arkadaşlarımız arasında epey rağbet görüyor motor anladığım kadarıyla ama ben gibi biri için ideal midir, karar veremiyorum.
NOT1: İstanbul'da, özellikle Küçükçekmece'de motor sahibi bir arkadaşımız varsa ve mümkünse motoru canlı da görmek isterim.
NOT2: Motorunu satmayı düşünen arkadaşımız olursa, konu hakkında bilgi sahibi olmak isterim.
Herkese kazasız sürüşler...
Arkadaşlar yeni motora başlıyacagım ve bu motoru istiyorum fakat boyumu çok sorun ediyorum ; boyum 1.70 kilom 65. bu motorda bir sıkıntı yaşar mıyım sizce ??
abicim senn motoru sahibindende gördüm hayırdır satıyon mu
Arkadaşlar km ler arttı. şimdi ki yakıt tüketimleriniz nedir acaba ? 100 km de bilgi verir misiniz ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
100 km olarak ölçmedim fakat benim motor 5700 de bir depo ile 450 km gittim eğer daha sakin kullanım olsa bu 500 km lere çıkabilir (depo yedek dahil toplam 13.8lt)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)