Yamaha TZR 50 yi cc sine göre fiyatı yüksek olduğundan, tutulmayacağı için getirtmemişti.
Ben artık YZF-R125 i getirirler diye umut ediyorum. Gerçi getirsede fiyatının ne olacağı az çok belli ama olsun. Yinede Türkiye'de görmek isterim.
Yamaha TZR 50 yi cc sine göre fiyatı yüksek olduğundan, tutulmayacağı için getirtmemişti.
Ben artık YZF-R125 i getirirler diye umut ediyorum. Gerçi getirsede fiyatının ne olacağı az çok belli ama olsun. Yinede Türkiye'de görmek isterim.
1.jantların deseni iyi değil
2.Depo çok acayip duruyor.
genel yapı olarak güzel.büyük ihtimal Türkiye'ye gelmez.gelse bile 6.000 ytl civarı olur.(bknz: xt125)
4 zamanlı 125cc bi motor alt tarafı 6000den fazla fiyat cekerlerse ellerinde kalır gorusundeyim ama sasi guzel oturmus makina cok diri duruyo +10 puan yamaha
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
Cbr125 in fiyatından haberiniz yok galiba 55oo ytl . Yeni kasası gelse 65oo den aşşagı olmaz asla.Demek ki buda en az 85oo olur gelirseeeeeeee
eğer8500veya daha fazla olursa alan çok az olur heralde 8500e 2. el çok rahat yüksek ccde motor bulunabilir
Yamaha YBR 250 ye uyguladıgı fiat politikası ile devam ederse bu motosikleti satamaz.10 bine ne 600 cc lik makinalar var 2. el.Aklı olan kimse bu 11-12 beygirlik makinaya 9-10 bin lira vermez.
Born To Be wild,Live to Ride...
Ama gelirsede cbr bisiklet gibi kalıyo başka öneri yok mu diyenler içinde bahane ortadan kalkmış olur
yeni başlayan ss ci için bence görüntü bakımında da harikulade olan bi motor 8-9 hadi bi derecede 10 un üstünde olması işleri zora sokar kanımca
10milyara ikinci el 600 lük makina bulursun saçmalık buna o kdr para vermek..ama tasarım on numara olmuş umarım Türkiye'ye gelir ve 6-7 milyar olur
beyler makina dehset olmus bence...ama dedığınız gıbı cok pahalı olucktır..r6 ve r1 den nerdeyse tekerlek harıc farkı yok...surusude tam bır racıng olacakmıs gıbı duruo selenın oldugu yere bakrasak eger tabı benımkı bı tahmın...bencede cbr ye basar ama fıata gelince emınım cok yuzlu olur hemde baya bı...
niye 125 lik yaparlar anlamıyorum bu motor görünüşte 600 lükleri andırıyo...
Dostum zaten konu anasayfada yer alıyordu.. Arkadaşımız aynı gün içerisinde açılmış olan topice bende de bu resimler var diye ekleyebilirdi..
Suss lem... Ya Fadıl abi, keşke ucuz olsa da bende bundan alsam..
Dostum yeni konu açmak yerine mevcut başlığa görüşlerini yazıp resimleri ekleyebilirdin..
------
Arkadaşlar fiyatından çok Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini tartışsanız daha güzel olur gibime geliyor...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
8000 -9000tl arası olur ya bu alet ne bilim aprilia nın bu tip modelinden cıkarak söledim
Enjeksiyonlu ve 15 hp. Dizaynı çok şık, özellikle kuyruk dizaynı...
Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum... Keşke gelse...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
9.000 ila 10.000 YTL' ye gider, 2.el Yamaha F6 fazer alırım...
Daha mantıklı değil mi ama?
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
bence müthiş bir makine ....... ne zaman gelcek ama????????????????
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
fiyat olarak 8.000 ile 10.000 ytl arası olduğu söyleniyor arkadaşlar.. Bu fiyatla pek alıcısı cıkacağını sanmıyorum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)