Yahu o kadar motor denedik,o kadar insanla tanıştık bir r125 sahibiyle muhabbet edipte motoruna bakamadık:D Bizdeki de merak yahu:D
@Zippo's Valla bende tebrik ediyorum cbr 250 sahiplerini:D Detaylara girmeyeceğim bir gece r125 li bir çocuk baya ısrar etti,her ışıkta aragaz,tip tip bakmalar filan.Artık dayanamadım ikimizde kapadık hazı 1. vites redline kafa kafaya 2.vites redline kafakafaya ama onun daha gideri var bende 3e atıp geride kalmak istemedim ama el mahkum geçti 3 mt kadar sonra baktım virajda frene bastı bende açtım gazı üstüne yatarak geçtim ve acayip fark attım zaten ilk sapaktan kaçtı:D.Bu arada ben 88 kiloyum o 70 e yakındır:D.Ama belli o motor biraz daha iyi hissi verdi bana,top speed hakkında fikrim yok.
@kagy48 kardeşim sende muğladasın,istanbula gönder şöyle kasklı,sürmeyi bilen r125 çi:D
çanta aksine benim işimi kolaylaştırıyor. uzun yolda göğsümü dayıyorum ve bileklerime daha az kuvvet biniyor. evet r125 kullanıcılarının çoğu apachi bende bu şekilde görüyorum selam dahi vermiyorum. geçenlerde yine selam vermediğim bir motorun yamaha bayisinde kafa grenajı kırık maşaları yamulmuş şekilde gördüm muktemelen bi arabaya girmiş:( bir daha gittiğimde kullanıcısınıda sorucam ne oldu diye. r125 ilk kalkısta çok iyi gidiyor ama bayır aşşağı bir yol gelirse hem vites oranları hemde yüksek devire müsade etmesinden dolayı cbr geçiyor bu bir gerçek.
bir gelip sizinle tanışcam sizde bu motoru evire çevire inceleyin
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
hahahaha,bu sözünü unutturmam:Dbir gelip sizinle tanışcam sizde bu motoru evire çevire inceleyin
Arkadaslar carsamba satin almak istedigim motoru yetkili servise goturucem bayimidir servismidir yazmayan yamahanin sitesinde Fatih de oldugu yaziyor .oraya motoru gostersek ne kadar ucret alirlar .
Kendi kendime cevap vereyim bilmeyende öğrenir istanbul avrupa yakasında yamaha servisi beşiktaş tranvay caddesinde galatasaray adasının karşısında var .Motoru kontrol etmeleri için aldıkları fiyat da 50 tl.Önemli soru ben bu motor la kışın okula gidip gelmeyi planlıyorum kışın sürüşü nasıldır sabah evden cıktık yağmursuz akşam yağdı motoru yağmurda geri getirebilirmiyim racing gibi gözüktüğü için endişelerim var ktm 125 duke nedense daha güvenli geliyor göze ikiside 125 olsada.
Güzel bir lastik alırsın. Eğer birazda tecrüben varsa yaz kış hiç zorlanmazsın. Islak zemin de ön arka doğru orantıda kullanmak çok önemli , birde ani frenlemelerden kaçın.
---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Güzel motor kazasız belasız kullanrsin inşallah. Modifiye olarak xenon ve o eşşek kulağı gibi aynalarıda değiştirdin mi senin modifiye olayın bitmiştir.
---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:16 ----------
Geçenlerde ninjacı kardeşlerimle istanbul parka giderken istanbuldan mert arkadaşımızda bize katıldı. Saolsun çok iyi bir arkadaşımız. Forumda aktif olarak katılıyormu pek bilmiyorum. Onun sayesinde 2008 yılından beri hayalini kurduğum yzf r125 test etme imkanı buldum. Sürmeye başladğımda o hayallerim biranda uçup gitti. içi boş bi tenekenin üstünde gidiyormuşum gibi hissettim honda cbr 125 ve yamaha ybr ninja 250 den önce kullandığım motorlar. O motorlar bile bana bu kadar boş gelmemişti.
250 cc cıksa ve fiyatı ninja kadar olsa eminim benim seçimim de motor gücü olmasa bile sırf tipi yüzünden yamaha olurdu.
Hondaaaaaaaa
resimler pert- olmuş.
Beyler bu bi xenon bizim motorlara uyarmı ? http://www.ebay.com/itm/CCFL-Demon-E...11%26rk%3D2%26
pain demekki hiç denk gelmiyoruz 1 cisi kasksız asla gezmem 2 . 125 bi makinayı düz yolda asla zorlamam keyfine bırakırım
3 sadece virajlarda basarım zevki burdadır
4 600 le asla karıstırmam 4\1 anca olur.
5 gayet iyi viraj yaparım . burdaki sıkıntımız senin iştnbul benim samsunda olmam .
6 ise asla ama asla gaza gelmem düzde kolayına motorlarla kapısmam hele o kuryeci arkadaşlar yok mu ısıklarda denk gelmesin bı rakmıyolar adamı adam geciyo yol veriyom basmıyom bakıyo aynadan gelmiyom yavaşlıyo arkamdakalıp gene basıyo offfff
7 si hava atmayı sevmem ve kanıtıdır. sehir içinde bafrada işede kursada 100luk otomatik motorumla giderim uzun yol yapmıcaksam motorumu asla çıkarmam ole caddede 2 tür atim havam olsun diyenleride sevmem. yani zevler ve renkler farklıdır . herkes aynı olsaydı zaten. HAKİME SAVCIYA POLİSE ne gerek kalırdıki )))) kimi kask takar kimi takmaz kimi havalıdır kimi alçak gönullu . ama sonuç olarak eden kendine eder ve her zaman alçak gönüllü kendini bilen kişiler kazanırrrr.
bu arada yasin depo ustu çamtayı nerden kaça aldın bende düşünüyomda bilgi verirsen sevinirim.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım motorumu alalı 1 hafta oldu öncelikle bir soru ile başlamak istiyorum.motorumu gören herkez yanıma geliyor fakat sesini duyunca bağzıları egzoz taktırmamı söylüyor kararsız kaldım.Sizce ne yapmalıyım bi yandan orjinal kalmasını istiyorum ama akrapovicde güzel duruyor.
[QUOTE=hellboys;2796351]merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım motorumu alalı 1 hafta oldu öncelikle bir soru ile başlamak istiyorum.motorumu gören herkez yanıma geliyor fakat sesini duyunca bağzıları egzoz taktırmamı söylüyor kararsız kaldım.Sizce ne yapmalıyım bi yandan orjinal kalmasını istiyorum ama akrapovicde güzel duruyor.
aramıza hoş geldin egzos yaktırmanda bi sıkıntı olmaz tabi egzos taksırsın diyede çokda güzel mükemmel bi ses yada perdormans taksırma sana kalmıs parqan varsa taksır5 zararı olmaz bence 1) yoşhimura egzoz yada 2) akrapovic takdır
Arkadaşlar yapmış olduğum bi xenonlar çok hoş gözüküyor ama içindeki mercekler bence fara göre biraz küçük kaldı. faların üst kısmına beyaz kaplama yapmayı düşünüyorum bunu nerden temin edebilirim.
Fotoğraflardan anladığıma göre çok şık olmuş,daha büyüğü zaten orantısız dururdu bence.Beyaz kaplamayada gerek yok,bu haliyle iyidir.
abiler ablalar küçükler ben ybr 125 le basladm 1 sene felan sürdüm smdı hayrlısıyla cbr 125 alıcam ama yzf 125 in yapabileceği son hızı merak edıyorum .d bellımı olur peder bey yardım cıkarsa yzf 125 de alablrm .d
[QUOTE=kral-kaptan;2790020]benim motorum 7 binde 90 8 binde 100 8.5 devirde de 105- 106km hızx yapıyo 2 kişi iyi bi hız iz 134 görüyoz onuda metil assa düzde o hızı yapmıyo cbr daha rahat oldunu tahmin ediyorumtabi oturuş pozpsyonu fln titreşim yüksek devirlerde yapıyo heralsa eski kasalıra oleydi. bizim motorda 10.5 devirde bile ttreme yok ama makinaya göre gitmiyo rüzgar çok etkiliyo . ee saglamlıgına bişey demeye gerek yok biri honda biri yamaha
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:38 ----------
tabi bende tanışmak isterim facedende birbirimizi ekleyip daha çok yakın olup haberlese biliriz ben servet çotur eklemek isteyen motorcu arkadaşlarım için. tabi bulusup gezmemiz iyi olur neden olmasın . tabi bunu ozaman gosterir ben samsun bafradanım bafrada güzeldir bilmem geldin mi?? bidahaki tura beklerim bi çyımı iççç
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
titresim olmasa cok guzel ama tıtresım bozuyor
sızın motorun tıtresımsız olması cok hosuma gıdıyor
tıp zaten laf bıle edılemez
yasınle kocaelıde ısıklarda durdugumuzda yasınden gozler alınamıyor
Yeniyim )
abiler ablalar küçükler ben ybr 125 le basladm 1 sene felan sürdüm smdı hayrlısıyla cbr 125 alıcam ama yzf 125 in yapabileceği son hızı merak edıyorum .d bellımı olur peder bey yardım cıkarsa yzf 125 de alablrm .d bide yzf daha hzlı cbr mi oda aklıma takılıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)