Arkadaşlar ya bu farların ikisini de yakarsak zararı ne olur ve nereden yaptırabiliriz. Bir de herhalde uzun kısa olayı ortadan kalkar mı yoksa yinede böyle bir sistem yapabilir miyiz?
zincir temizleme spreyi ile mazot arasında çok fark var mı ? Daha önce sprey hiç kullanmadım parasını hak ediyor mu ?
2014 mat gri yzf mi satabilirim arkadaşlar. Kaza yok ama düşmeden dolayı sol tarafta çizikler var boya istiyor. 2000 km de şuan 3000 bakımına gitmedi.48 plaka 170 lira galan çıkıyor sigorta.
Şehir içi işe gidip gelirken kullandığım için daha kıvrak birşey istiyorum. Bulursam muhtemelen düke 200 olucak. Ybr'den yzf ye geçince o rahatlığı bulamadım sanki şimdi de ybr ye binemem bu ss den sonra.
Ilan hazırlarsam buraya link koyarım. Pazarlıksız 9000 düşünüyorum şuan ki haliyle ama boya pasta cila yaptırdıktan sonra bu fiyata bırakamam.
İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag
Zincir temizleme spreyi ne oluyor onu bilmiyorum bende servisten yamalube muydu neydi orjinal yamaha zincir spreyiymiş 500 km'de bir onu sıkıyorum geçiyorum yeterli mi sizce?
Arkadaşlar bi konuda sorum var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
A2 ehliyet alıcam. Yaş konusunda bi sıkıntı yok. Aralık ayında yapılacak olan a2 yazılı sınavına katılmak istiyorum. Bunun için ilk önce bi ehliyet kursuna basvurmamiz gerekiyor sanırım. Sorum şu : Atıyorum 13 aralıkta yazılı sınav var. Yani 1 ay sonra. Benim yazili sinavdan kac gun once ehliyet kursuna basvurmam gerekiyor ? Yazili sinavdan gececegime eminim. Bunun icin kurs derslerine de ihtiyacim yok formaliteden biseyler yapilabilir mi ?
Işin özü : Bugün ehliyet kursuna basvurup 4 hafta sonra sınava girmem mümkün müdür ?
Not : Yeni ehliyet kanunu stajyer olayi 2015 1 ocakta devreye girecek diyorlar. 2015 e birakmamaya calistigim icin bu kadar ugrasiyorum
arkadaşlar 2014 model in yakıt tüketimi eskilere nazaran daha düşükmüş kimisi rodajda 1.6 litre 100 km de yaktığını söylüyor, normalde ne kadar yakıyor test eden varmı ?
Şehir içi 6bin devri geçirmeden kullanmaya çalıştım rodaj da 1,8 yaktı.
Şuanda 2.2 yakıyor 100km de, şehir içi karışık kullanım.
Satılık, 187226341/detay/
47km kadar gittim sanırım 1litre ile
Akıllı uslu sürülürse bi depo ile 500 km yi devirir. Gerçekten çok ekonomik racing tarzı olupta daha az yakanı yok bence
Merhaba arkadaşlar yakında motorumu alıcam ixil'in dual hyperlow egzozunu buldum ikinci el sıfır fiyatı kaçadır bunun sahibi ben sıfırını 700 tl'ye aldım dedi sesi filan çok güzel yalnız
şehir içi karışık kullanım 2.3 litre şehir dışı tapa gaz 3 litre akıyor benim motorum
Beyler cbr 125-250 sahipleri neden bizim motorlara bu kadar düşmanlar, çete gibiler durmadan kötülüyorlar şaşırıp kalıyorum özel mesaj atıyorlar, facebooktan yazıyorlar her yerdeler mantık çerçevesinde konuşmak anlaşmakta mümkün değil :D
Ben mazot/gaz yağı kullanmadım hiç. Motul temizleme spreyi aldım 30 küsür TL. Bence parasını haketmiyor. Bir çeşit solvent işte yağı çözüyor. Bulabilirsem gaz yağı alacağım litresi 3-4 TL. Zincir yağı konusunda seçici olmak gerekir ama zinciri ne ile temizlediğin çok da önemli değil.
Başlangıç modeli düşünen herkesin aklından geçmiştir bence bu model. Ben ikinci eline talep edilen miktara biraz daha ekleyim CBR250 aldım, öncesinden scooter ile trafik ve motosiklet deneyimim olmasa YZF ile başlardım. YZF benim için 8bin verilmeyecek bir motosiklet, bunun nedeni parasını haketmemesi değil, benim bütçem için öyle. CBR 125 ise 6500 üstü verilmez, çünkü parasını haketmiyor. 6bine aldım ben zaten 7'den aşağı satamam diyen kullanıcıları gördüm, vazgeçtim.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)