Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    regal raptor spyder 250 cc
    yok yiğit i kasdetmedim yakındaki arkadaşlar dedim malum kış geldi uzun yollar zorlu gecer motorla diye düşündüm motorum tertemizdir gerci şu an depoda olduğu için üzeri toz kaplanmış olabilir motorla kumda kaydım ve saga yattım bu yüzden sağ taraftaki büyük grenaj ı aydın da usta ellere boyattım daha 470 km de plakasını yeni aldım 9,500 gibi düşünüyorum ilgilenenler ulaşabilir !!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı sisse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yiğit i kasdetmedim yakındaki arkadaşlar dedim malum kış geldi uzun yollar zorlu gecer motorla diye düşündüm motorum tertemizdir gerci şu an depoda olduğu için üzeri toz kaplanmış olabilir motorla kumda kaydım ve saga yattım bu yüzden sağ taraftaki büyük grenaj ı aydın da usta ellere boyattım daha 470 km de plakasını yeni aldım 9,500 gibi düşünüyorum ilgilenenler ulaşabilir !!!!
    yok dostum yiğit de race blue araştırıyordu da o sebeple söyledim. o büyük karenajin fiyatı 470 tl :-( sadece tek bi plastik parça aşırı pahalı geldi bana valla dikkatli kullanmak lazım

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Birinizde yatmayın yaw 9500 tl motor yatmış nasıl oluyor bu iş sıfırnı pazarlıkla 10 bine alırım.demi emre nasıl olacak bu işler.

Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birinizde yatmayın yaw 9500 tl motor yatmış nasıl oluyor bu iş sıfırnı pazarlıkla 10 bine alırım.demi emre nasıl olacak bu işler.
    aynen kardeşim ben de bu yatma düşüncene katılıyorum. çok motor vardı ama kimisinin fiyatı uçuktu, kimisi de yatma durumundan dolayı ben de çok bekledim. benim boy 1,85 motor tecrübem çok oldu şu an iyi hakimiyetim var motora, henüz yatmadik bakalım :-) yatmayı ikimiz de istemiyoruz :-) bu gidişle sen benim motoru alırsın ben de flush royale nin motoru alırım :-)

Motosikleti
    Derbi ETX
    Bu da benim kerata, hırpalanmış şekilde.
    Fren manetini 1-2 güne yenisiyle değiştiriyorum.

Motosikleti
    Yzf r125
    baya hırpalamışın motoru şu motoru satarsan sakın 9500 gibi rakamlar yazma 700 tl masraf var zaten motorda

Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sen naaptin ya kros amaçlı araziye filan mi çıktın yzf ile :-D
    Yiğit_ bunu beğendi.

Motosikleti
    Yzf r125
    Kısa boylu kişiye göre değil bu motor bizzat bindim test sürüşü yaptım.

flush royale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Yzf R125 Anodized Red
    Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyattırmayı düşünüyorsan birisine yönlendirebilirim. Şunun da garantisini verebilirim renk tutmazlığı vesaire sorunun olmayacak. İlk aldığın gün neyse o. Bu arada elin eskisi gibi olmuştur umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Kısa boylu kişiye göre değil bu motor bizzat bindim test sürüşü yaptım.
    Ben de kısayım. 170 boyum ya var ya yok. İlk motor tecrübesi R125 ile. Daha önce de hayatımda hiç kullanmadım.
    Kakono hakiri sokomoyu tokaji.

Motosikleti
    Derbi ETX
    Çizikleri geçtim de, vitesler tak diye geçiyor, geçişlerde sıkıntı yok ama o ses özellikle yukarı attırırken oluyor vitesleri, gazı salıyorum atıyorum vitesi, indirirkende hafif ara gaz veriyorum.
    2bin km de ne olmuş olabilir, ilk bakımda sadece yağını değiştirdiler sanırım, yağdan veya debriyajdan kaynaklı bir şey olabilir mi.
    Serviste motor açıldığından normaldir dediler, verdim ustaya, sürdü geldi al götür birşeyi yok dedi, ben mi abartıyorum bu sesi?

Elim düzeldi, teşekkür ederim, biraz kısıtlama var hareketlerde ama fazla değil, parmak birleşiminin olduğu yerde 2-3minisantim acun içine doğru kaynıyor sanırım da gözle görülür de bir şey yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Kırık el nasıl olur, görmeyenler için bi foto atayım, şunu da özellikle belirteyim duvara vs. vurmayın elinizde boksör kırığı oluşabilir bu şekilde.

Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı flush royale adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyattırmayı düşünüyorsan birisine yönlendirebilirim. Şunun da garantisini verebilirim renk tutmazlığı vesaire sorunun olmayacak. İlk aldığın gün neyse o. Bu arada elin eskisi gibi olmuştur umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Ben de kısayım. 170 boyum ya var ya yok. İlk motor tecrübesi R125 ile. Daha önce de hayatımda hiç kullanmadım.
    inş. böyle devam edersiniz.motor baya yüksek ama

Motosikleti
    inş. böyle devam edersiniz.motor baya yüksek ama
    Motor bana göre yüksek o yüzden R25'i bekliyorum. Sele yüksekliği R25 774 mm, R125 825 mm.
    Baktım bu sefer de ayak tabanları tam yere basmıyor 2-3 cm sele ayarı yaptırıcam. Küba motora binmiştim ehliyet alırken aynen onun gibi istiyorum.
    Bisiklet gibi oynuyordum onunla. R125'te geri geri gidemiyorum mesela.(Oluyor da harbi çok zor oluyor.)

Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı flush royale adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor bana göre yüksek o yüzden R25'i bekliyorum. Sele yüksekliği R25 774 mm, R125 825 mm.
    Baktım bu sefer de ayak tabanları tam yere basmıyor 2-3 cm sele ayarı yaptırıcam. Küba motora binmiştim ehliyet alırken aynen onun gibi istiyorum.
    Bisiklet gibi oynuyordum onunla. R125'te geri geri gidemiyorum mesela.(Oluyor da harbi çok zor oluyor.)
    r 25 baya bir alçakmış cbr gibi olcak desene r 125'i yüksekliğinden dolayımı satacaksın cc yükseltmek içinmi?

Motosikleti
    r 25 baya bir alçakmış cbr gibi olcak desene r 125'i yüksekliğinden dolayımı satacaksın cc yükseltmek içinmi?
    Her ikisi de. Şubat sonunu bekliyorum R25 için. R125 satışı için de normalde 'ocak' sonu filan diyordum ama belli olmaz belki buaralar satarım.
    Havalar üşüdü. Soğukta araba, sıcakta motor kafası ver bende.

gözleri hiç düzgün bakmıyor benim motorun.. sürekli atla gezelim diyor :(

Motosikleti
    Yzf r125
    [QUOTE=flush royale;3472440]Her ikisi de. Şubat sonunu bekliyorum R25 için. R125 satışı için de normalde 'ocak' sonu filan diyordum ama belli olmaz belki buaralar satarım.
    Havalar üşüdü. Soğukta araba, sıcakta motor kafası ver bende.[/QUOTE

9700 gibi fiyatlara koymada sende öyle yaparsan bu piyasa çöker

Motosikleti
    valla arkadaşlar düştüğüm yer imkansız nasıl becerdin dersiniz ben derdim benimde motor tecrübem çok emin olun yaşım 32 16 yaşından beri motor kullanıyorum her türlü motoru kullandım. regal raptor spyder 250 cc uzun maşalı olanlardan benim arkadaşta var yzf r125 o da aynı şeyden bahsediyor olmadık yerde hiç alakasız bir den yerde buluyorsun kendini ben o kapağı değiştirecektim ama malesef bulamadım sorduğum yerler 2-3 aya anca gelir dediler hem gerek yok dediler boyattınmı yeni gibi olur dediler bende öyle yaptım şuan hiç bir sorun yok satıyorum çünkü kış geldi ve r25 in 2015 i cıkarsa ondan alıcam 2014 ü pek iyi gelmedi gözüme görünüş olarak eğer gelmezse mt7 veya mt9 düşünüyorum fiyat konusunda katılıyorum size evet haklısınız ama adam 2012 modele bu parayı istiyor pyasa yaanlış anlıycağınız bence mesela 2. el 2014 motorun ederi 9000 fakat işte o dediğim örneklerden dolayı olay bu

Alıntı sisse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşlar düştüğüm yer imkansız nasıl becerdin dersiniz ben derdim benimde motor tecrübem çok emin olun yaşım 32 16 yaşından beri motor kullanıyorum her türlü motoru kullandım. regal raptor spyder 250 cc uzun maşalı olanlardan benim arkadaşta var yzf r125 o da aynı şeyden bahsediyor olmadık yerde hiç alakasız bir den yerde buluyorsun kendini ben o kapağı değiştirecektim ama malesef bulamadım sorduğum yerler 2-3 aya anca gelir dediler hem gerek yok dediler boyattınmı yeni gibi olur dediler bende öyle yaptım şuan hiç bir sorun yok satıyorum çünkü kış geldi ve r25 in 2015 i cıkarsa ondan alıcam 2014 ü pek iyi gelmedi gözüme görünüş olarak eğer gelmezse mt7 veya mt9 düşünüyorum fiyat konusunda katılıyorum size evet haklısınız ama adam 2012 modele bu parayı istiyor pyasa yaanlış anlıycağınız bence mesela 2. el 2014 motorun ederi 9000 fakat işte o dediğim örneklerden dolayı olay bu
    öncelikle çok geçmiş olsun , motosiklet kazası gerçekten kötü oluyor bende de xt vardı köy yolunda arkadaşa verdim öğresin diye ilk kez kullanıyordu ben artçısı oldum yavaş yavaş gidiyorduk, ne güzel gidiyormuş derken biraz hızlandı 30-40 km arasıydı sanırım afak bir virajda yolun kenarındaki hafif çukura daldık çok anlık bir şey , ben arkadan savruldum arkadaşın üzerinden havada bir takla ile 3-5 metre öteye uçtum.sırt çantası vardı bende sanırım birazda o korudu çantadaki yumurtalar kırıldı, gözlüğüm uçtu.. sonra kalktık yolumuza devan ettik..bizde de motorda da pek bir şey yoktu..
    karenajsıj motor o yönden iyi oluyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

yzf nin sadece o R125 yazılı olan plastik parçası 470 tl imiş öylede bi sakatlığı var

Motosikleti
    9700 gibi fiyatlara koymada sende öyle yaparsan bu piyasa çöker
    Piyasası enteresan R125'in.
    1500 km 9500
    5400 km 9800
    1474 km 9800
    1950 km 9750
    6200 km 9650
    1300 km 9500
    Bunlar 2014 modellerin birkaç tanesi. 2013 modeli bile adam 9000'e koymuş.
    Nasıl bir piyasası varsa artık.
    Benim motor 1220 km'de. Fiyatı ne koyarız bakıcaz o gün gelince...

Motosikleti
    teşekür ederim sizede çok geçmiş olsun kazalar olacak dünyanın en iyi gp yarışcıları bile kaza ediyor evet o yüzden ben mt7 veya mt 9 düşünüyorum koruma takozunu tak tamamdır grenajlar aşırı pahalı o yüzden en güzeli grenajı az olanlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)