benim almayı planladığım motordu sana nasipmis güle güle kullan. senin boy kaç? motor üstünde çekinmissin ya
Merhaba arkadaslar size bir sey danismak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Aklimda yamaha yzf 125r ve honda cbr 125r hangisini alsam cok kararsizim. Haftanin 4 gunu dersaneye gitmek icin kullanicam 15 km git 15 km gel yani toplam gunluk 30 km yapicam. Arada hafta sonlarida cikarim iste. Neyse ilk motorum olcak yamahayi daha fazla istiyorum ama kullanmasi yuksekliginden dolayi biraz daha zor gibi geliyor ve bu beni biraz korkutuyor. Sizce ne yapmaliyim cok kararsizim. Yardimci okursanz sevinirim.
Ben getirdim ;) otobuse aticaktik aslinda bi firma almam dedi.Dedik soforle anlasalim bagaja baktik dik sikmaz dedik yan goturmek icinde benzini yagi falan bosalltiriyorlar hem anlamam o kadar daha ilk motorum hemde cizilir eder dedim (Yalan iste sureyim gotureyim diye bahane ariyorum ) bismillah dedik atladik o abim bi petrolde mola verelim diye girdik o dedi bi turluyayim surda diye o zMan cekmistim uzun sacli olan benim. 1.85 falan boyum rahat yetiyor fakat sol elimde yel durdu sanirim feci sekilde bilegim agriyor + sol elimin ici goctu sanirim sikiyorum motosikleti yeni olunca
[QUOTE=Yzfaskk;3458389]Ben getirdim ;) otobuse aticaktik aslinda bi firma almam dedi.Dedik soforle anlasalim bagaja baktik dik sikmaz dedik yan goturmek icinde benzini yagi falan bosalltiriyorlar hem anlamam o kadar daha ilk motorum hemde cizilir eder dedim (Yalan iste sureyim gotureyim diye bahane ariyorum ) bismillah dedik atladik o abim bi petrolde mola verelim diye girdik o dedi bi turluyayim surda diye o zMan cekmistim uzun sacli olan benim. 1.85 falan boyum rahat yetiyor fakat sol elimde yel durdu sanirim feci sekilde bilegim agriyor + sol elimin ici goctu sanirim sikiyorum motosikleti yeni olunca [/QU
getirebildin yani motoru daha önce sürmüşmüydün motor
Slm bende kısa süre önce yamaha yzf r125 siparişi verdim antalya nebioğullarına bana aralıkta gelir dediler daha erken gelirmi...
gsx-r dan büyük ama içi boş kardeş :D karenajların arasında 10 cm boşluk var.Düştümü paramparça olucak bir motor malesef
kardes ne zaman verdin siparisi ne zaman getircekler? ben gecen gun gittim antalya nebiogullarina, yok elimizde 4 tane siparis verdik onalrda satildi aralik gibi gelir, artik 2015 e kadarda daha gelmez, eger 0 km bulursan hic kacirma al dedi adam. bilmiyorum simdi nasil olcak nerden bulcam 0 km. acaba isparta burdur felan gitsem varmidir ellerinde, neyse artik hayirlisi
Hımm içi dolu olunca düşünce parçalanmıyormu '' kardeş '' :D Bak arkadaşım ben gsxr'dan hızlı demedim daha iyi demedim vsvs sadece kalıp olarak daha büyükmüş yan yana görünce fark ettim bügün depo yuksekliği vsvs neden saldırıyorsun bana :D Bu arada yzf r125'i bana anlatıyosunda ben bu motorun sahibiyim zaten biliyorum neyin ne olduğunu sen nerden biliyorsun :D
birkaç arkadaşımda var detaylı inceleme şansına sahip oldum.Karenajları çok şişirmişler tip şekil on numara olmuş ama bu kadar güzelliğin yedek parça fiyatlarıda uçuk yani.Amacım motoru kötülemek değil.
Beyler motoru kullanan kişi 90 arkaya binecek kişi de 100 kilo motorun herhangi bir parçasına zarar verir mi ? Deneyeniniz var mı ? Bu arada binecek kişi ara sıra kısa mesafe binicek
Hiç bir şey olmaz bu ağırlıktan daha fazlasıyla binen var inan bana bisiklet bile 250 kiloya kadar taşıyabiliyor.Orda sadece azami ağırlık yazmış.azami ağırlığı 4.5 ton yazıpta o kamyonla 10 ton yük taşıyorlar bir şey olmuyor düşün.Sen azami ağırlığın sadece 5 kilo üstüne çıkıyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)