Motorun sıfırını bulamıyoruz stoklarda iyi mi
Motorun sıfırını bulamıyoruz stoklarda iyi mi
Arkadaşlar,
Motorumu bu hafta aldım,henüz çok fazla kullanma şansım olmadı,biraz km yaptıktan sonra sizinle deneyimlerimi paylaşırım.
Hepinize kazasız sürüşler.
adam gezmekten resimde eklememiş.
havada güzel ya
olacak olacak...
Selamınaleyküm;
ben daha yeniyim ve yıllardır süregelen bi konuda bilginize ihtiyacım var. Yzf 125 r alcam tabi nasip olursa.. Avantaj ve dezavantajları konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı gece-gün- (ler)
merhabalar arkadaşlar adım kamill uzun zamandır siteyi takip ediyorum yazıları paylaşılanları okumaya çalışıyorum çok güzel bir site bi türlü üyeliğimi etkinleştiremedim ancak yazıyorum, mümkünse bu yzf r125 hakkında bilgisi olan artıları eksileri a dan z ye kadar bizleri aydınlatmak isterler mi acaba ?
saygılar
Yakışmış sarışına sarı yzf
en hoşuma gitmeyen renk beyazdı ama yanına gidince aşık oldum artık bende bir beyaz yzf sahibiyim
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
yzf r125 kullanmayanlar sallıyor yine , arkadaş kullanmadan görmeden yorum yapmayın.
cbr 125 ve hyosung la karıştırmayın bence yzf tam bir replika...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
ben honda kullanıyorum yzf ıle karsılastrıdıgımda yzf cok faha kalıtelı mesela honda cbr 125 de gıdon ıscılıgı cok kotu dıgıtal gosterge guzel ama yzf nın yanına yaklasamaz yzf nın kotu yanı ıse gereksız pahalı fıyatı ve 2.elı pek yok satma ıcın cok ugrasırsınız
harika bi yorum saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
mehmet onur arkadaşım bir honda motoru kullanıp böyle güzel samimi bi cevap vermen herkese örnek olmalı bence herkes kullanmadıgı motora çamur atmaktansa bilmeden, sizin gibi karşılaştırıp puan vermek çok daha güzel bişey çok teşekkürler
bu motor en fazla kaç basıyor.. yzf-r125
Futbol Takımı ReaL Madrid ise Motorun Takımı Yamahadır...!! :)
Bende 1 hafta önce 2. el mavi r 125 ime kavuştum aranızdayım :D
41 hp'lik bir nexus 500'den bu makinaya gecsem ne gibi eksiklikler hissederim. Kullanici arkadaslar yorumlarini yazabilirler mi?
Yazan olmamış 2011 cbr125 kullanıcısı olarak yazıyım.
Amacınız vitesliyi öğrenmekse 1000-1500 km de sıkılırsınız zaten. Nexus taki 4 katı hacimden gelen torku çok arasınız. 0-90 arası devirli kullanıp ışıklarda falan araçlardan sıyrılırsınız ama 110 dan sonra okadar isteksiz hızlanırki 125 e kadar buna 500cc den sonra tahammul edebilirseniz alın
Bide Yzf nin gidonlar çok aşağıda ve 15 beygirlik bi makinede çok gereksiz. bilek ve belinize binen o ağrı sizi bıktırabilir scooterin rahatlığına alışmış biri olarak
Cbr250 ve ninja250 daha iyi mantıklı sizin için dizaynı bi kenara atarsak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)